Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дългоочакваният распер
Дългоочакваният распер
Здравейте колеги
От 2 години се занимавам изцяло със спининг, но по незнайни за мен причини все не можех да уловя распер, затова и бях спрял да го търся. Та днес сутринта ми доскуча и хайде на река Дунав
Беше вече 09;00 - 09;30 та не си вярвах да хвана. Еми да ама не... Този извънреден излед ми донесе распер 3,400 килограма - 70 сантиметра, който автоматично става мой личен рекорд
Доста хубаво преживяване е улова на распер и много се радвам, че най - сетне и аз заковах някой 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Дългоочакваният распер
А с какво го закова?
Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- ydobrev75
- разбира нещата
браво за слуката

Безименна клатушка 6 см.
Айде честито! 3.4 кг звучи доста добре. Ще споделиш ли само в района на града или някъде извън него го хвана, защото аз ходя предимно покрай понтоните в Русе и до сега нямам нищо голямо. Малко над минимално допустимия размер са ми уловените, които не са и кой знае колко много. Имам чувството, че хубави распери покрай всичките тези понтони и кораби няма как да се задържат. Постоянство му е майката, обаче. Следващия път още по-голям да хванеш. 

Благодаря ви
Bai_pe6o - Извън града. Големите распери ще ги намериш по бухканията им. С това ниво на Дунав има много перспективни плитчини. На пристанища заради останалите рибари и други хора е малко вероятно да удариш нещо. Търсене и постояннство
и много голяма предпазливост - 1 метър ако прекалиш с приближаването, няма да пипне желязото.

Bai_pe6o - Извън града. Големите распери ще ги намериш по бухканията им. С това ниво на Дунав има много перспективни плитчини. На пристанища заради останалите рибари и други хора е малко вероятно да удариш нещо. Търсене и постояннство

Последно промяна от Miracle на Пет Юли 26, 2013 7:32 pm, променено общо 1 път.
Благодаря за отговора и съвета. 

- pacho109
- сериозен играч
Някоя снимчица 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Качих 2 снимки в галерията си