Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ДЯДО КОЛЕДА
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Николай Неделков
- учете се от него
е той добрия старец да не е банска ДСК5кила написа: аз искам ВСИЧКО :

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Диканаров
- кандидат преподавател
Какво искате да Ви донесе дядо Коледа?
Зраве у дома и в приятелите! Повече адреналин на риба, раци, гъби, билки и въобще на въздух с нещо вкусно и пивко! Е ако случайно донесе болест, да е лечима!
- dimitar_
- сериозен играч
Чета , гледам , вярвайте ми , ошашавих се кое по - напред ми се иска да ми донесе който и да е от "ДЯДОВЦИТЕ" ...
Първо ми се ще , догодина да сме живи и здрави и пак да се видим , няма значение къде !
Второ , някои "картинки" ме карат да искам "набора" да е с десетина годинки по - млад от мен ... , то май и на Кака това и се ще , въдици не искам , че вече ще ме "сурвака" с тях !!!
И трето , всички да сте весели , щастливи , и най - вече заедно на празничната трапеза , на нас ни стига и това , че четем и въпреки всичко сме част от вашият празник ... !!!
Първо ми се ще , догодина да сме живи и здрави и пак да се видим , няма значение къде !
Второ , някои "картинки" ме карат да искам "набора" да е с десетина годинки по - млад от мен ... , то май и на Кака това и се ще , въдици не искам , че вече ще ме "сурвака" с тях !!!
И трето , всички да сте весели , щастливи , и най - вече заедно на празничната трапеза , на нас ни стига и това , че четем и въпреки всичко сме част от вашият празник ... !!!