Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупен Мач :(
Модератор: emo vasilev
Счупен Мач :(
Здравейте колеги,
С хубавото време съответно и риболовните излети зачестиха.От заглавието ми мисля става ясно какъв ми е проблема.Събота аз и едно аверче теглихме малко платички на Яз.Огоста.Всичко точно, имаше по някоя рибка ,вадехме студена биричка от хладилната чанта и се бяхме сгушили под чадъра
Тъй като беше много жега въпросната чанта беше често навестявана.Докато отивах за поредната бира извадих Мач-а и несъзнателно го подпрях до стола на колегата.Връщайки се от колата гледам се бори с нещо и ту наляво,ту надясно и взе,че столът му се обърна и о ужас падна върху въдицата ми и след кратко "храс" остана да се крепи на един нокът карбон в трета става
Много си харесвам пръчката,а и ми е коледния подарък от жената и искам да си я поправя.Моделът е Lazer Viking Tele Match 4.20.Среден клас е,но откакто я хванах много ми заспа в ръката.Когато я купихме беше миналата есен и момчето от магазина ме увери,че ако имам проблем с нея те имат кой да ги отремонтира.
Тези дни и до там ще ходя,но ако имате идея за отстраняване на повредата моля споделете я
От София съм.
С хубавото време съответно и риболовните излети зачестиха.От заглавието ми мисля става ясно какъв ми е проблема.Събота аз и едно аверче теглихме малко платички на Яз.Огоста.Всичко точно, имаше по някоя рибка ,вадехме студена биричка от хладилната чанта и се бяхме сгушили под чадъра

Тези дни и до там ще ходя,но ако имате идея за отстраняване на повредата моля споделете я

Re: Счупен Мач :(
Отиди в магазина на Видракс. Ще ти го поправят много добре.
Като казваш,че ще ми го поправят имаш предвид,че ще отремонтират счупената става или ще я подменят с нова?Питам защото счупената според мен е за боклука и си трябва нова.Този магазин на Видракс къде е?Представа колко би струвала тази манипулация?miro253 написа:Отиди в магазина на Видракс. Ще ти го поправят много добре.
Занеси го на Стамболийски 108. Намира се малко след Мол София в посока Константин Величков. На останалите въпроси те ще ти отговорят.vladumur1 написа:Като казваш,че ще ми го поправят имаш предвид,че ще отремонтират счупената става или ще я подменят с нова?Питам защото счупената според мен е за боклука и си трябва нова.Този магазин на Видракс къде е?Представа колко би струвала тази манипулация?miro253 написа:Отиди в магазина на Видракс. Ще ти го поправят много добре.
Здрасти.И аз имам същия проблем.Бяхме на водоема и тамън започна да кълве.На куката се закачи едно дребно шаранче около 800 гр. извадих го и си го пуснах обратно в водоема.Оставих мача на стойката и отидох да си взема стръвта.След като я взех се върнах към въдицата.Имаше някаква корда останала от други колеги и се закачи за джапанката ми,но тъй като бях близко до въдицата се обърна заедно със столчето и стойката и цамбурна на земята.Вдигнах я, нямаше и нищо.Сложих си стръвта на кукичката ии бях готов за хвърлянето. Заметнах въдицата и аз чух хръц също като като колегата,на който искам да се извиня,че пиша в темата му. Видях,че въpдицата се е, ,строшила" и като видях ми стана,,лошо". Въдицата е счупена малко след финалната сглобка - върхът. Въпросният мач и закупен от Христо карп.Ето го и него http://ifish.bg/view_product.php?pid=683" onclick="window.open(this.href);return false; Малко по-късно ще кача и снимка на счупването. Въпросът ми е къде около пловдив може да я закарам да ми я поправят.