АКЦИЯ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Някой да дари някоя хваната наскоро риба, а? :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Радвам се, че успяхме да свършим работата като хората и показахме на света, че умеем не само да се напиваме по националните и локалните срещи. :D Съжалявам само, че не мога да присъствам на финалния етап, но пък Ивака, като русенец, ще ме замести. :wink: Потупайте малчуганите по стриганите глави и от мен. Огън сте, момчета! Горд съм, че ви познавам, приятели!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Никой не казва дали ще има друга акция и кога.Моля орг.комитета да драсне два реда за хората със неизвинени отсъствия,моля :oops: :oops: :oops:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Ще има разбира се :D

Да сме живи и здрави ще помагаме на който можем :wink: :D

Вярно и мен не ме хваща сън(уж ударих 2-3 питиета и пак ниенте :lol: :lol: :lol: )
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

И за ще бъда там и с винетка ще поздравим всички от всички. Маи е време да лягам, че утре трябва да се става.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

И аз успях да се включа макар и в последния момемент за което благодаря на IVAKA и отново браво на всички дави се връща доброто многократно
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Благодарности на тези , които ни подкрепиха и взеха участие в акцията !!!

Благодарности на съпругата на нашия колега chapara , която оказа пълно съдействие при пазаруването от борсата !

Успяхме да съберем 970 лева!
Похарчени 967лева и 33 ст.

Снимки на фактурите - в галерията !

Мисля , че финализирахме акцията перфектно - имаше добра организация при пазаруването и транспортирането на продуктите !
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Последно промяна от saksi на Съб Дек 15, 2007 6:36 pm, променено общо 1 път.
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Сигурно след всичко това , което вие направихте за тези деца , те поне за някой и друг ден ще забравят за своята нерадостна съдба , вярно , не е много , но е от сърце !!!
Нека бъдат живи и здрави , и всяко едно от тях дано си намери своето място в живота !!!
А колкото до вас , може би вие сте най - добрите хора които някога съм познавал толкова от скоро , а имам чувството че се знаем от години ... , и затова сега си наливам "едно" за ВАШЕ ЗДРАВЕ !!!
Бъдете живи и здрави , ПРИЯТЕЛИ !!!
Пък където можем пак ще помагаме , доброто няма цена ... !
saksi
фен клуб-скобар

555

Мнение от saksi »

Благодаря ти Марко.
Интересна е последната снимка.Този малчуган ,който е най- близко и получи банан първи ,тича към другите и вика "Айде бързо дават банани".Голяма радаст за децата и сълзи в нашите очи.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Невероятен ден колеги-казано с две думи:ЧУВСТВАМ СЕ ПРЕЧИСТЕН
Още съм под възбудата от преживяното..............а и го предадох на домашните :lol:
А и като капак на всичко хубаво което се случи ,си взех и календарите-ПОКЛОН И БЛАГОДАРСКО ЗА СЪЗДАТЕЛИТЕ :wink:
По-късно ще пусна и мойте снимки :oops: /с тези две леви ръце само стръв мога да сложа :lol: /

И знаете ли какво реших - визитката на Отец Йоан ,ще си я сложа при риболовният билет-за КАДЕМ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Не знам какво да напиша, адреналина още кипи :oops: :lol:
Съжелявам само , че нямаше как всички който се включиха в акцията да присъстват :?

В този дом найстина се грижат за децата да израстнат пълноценни членове на обществото :!:

Малко снимки от мен :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Сега се прибирам от път,и гледам снимките от днес с голямо вълнение.Чувствам се горд ,че съм част от тази акция.Браво на колегите завършили я по най добрия начин.Вече имаме опит и трябва да я продължиме.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Бях там, горд съм, че познавам всички които бяхме и другите които подкрепиха акцията. Придвижването към борсата беше ужасно приятно, а пътят към дома подобно, особено за хора като мен които сме с летни гуми. Когато се прибрах и разказах, събрах от трима души не рибари много малка сума, но от сърце за следващата акция, паричките са малко но са в мен и са от сърце дадени. Нека Емо Кърцата Ивак продължат акцията щот те я започнаха. Ако не, аз лично ще дам на отец Иван това което съм събрал до тук за него. Успях да навия част от местните пияници, че вместо да пият по още едно могат да помогнат. И още веднъж горд съм, че ви познавам колеги, всички които бяхме които искахте но не можахте да дойдете и тези който ще помогнат другият път, защото съм сигурен, че ще станем повече. Лично гарантирам, че всяка една стотитинка бе похарчена и проследена от всички там. Много мога да говоря по темата но мисля, че мълчанието е повече от всички приказки. Никога досега не съм давал толкова дълго мнение. И още един път гордея , че познавам инициаторите на темата и всички които ги подкрепихме, пряко или косвено. Доказахме че заедно можем.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

БРАВО!!! :smt041
Трябваше да викнете бТВ да отрази събитието, защото това можеше да бъде пример, който да се последва и от други хора.

Кърцата на снимките изглежда много елегантен и си умрях от смях да го видя как мъкне чувал. :lol:

Готино ми беше да видя и култовия номер на колата на Емо. :wink:

Браво, момчета, добрите дела да ви се върнат десеторно! :smt038
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”