Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

яз.Антонивановци(Въча)
Модератор: sapuna
яз.Антонивановци(Въча)
Здравейте,искам да попитам за един определен вид риба а именно щуката някой търсел ли е там щука и хващали ли сте защото казват че там е доста трудно да се хване.Аз имах късмета да закача и то на дрозд от шарен червей колкото и невероятно да звучи,но както се и очакваше ми преряза влакното и си отиде та това беше преди 2 години може би и от тогава съм пробвал няколко пъти ама то винаги като си подготвен не става.И ако може споделете на какви монтажи ловите вие тези рибоци.
Re: яз.Антонивановци(Въча)
Несъм ходил на Въча от 4-5 години но пък преди ходех често и имаше много щуки, хващахме ги на жива рибка, воблер и силиконови примамки. Виждал съм и харпунджии да ги бият. Сега незнам какво е положението... Предолагам плачевно заради много то мрежари ...
- pavre
- вече хвърля и на тежко
Щука на яз.Въча има, особенно в заливчетата. Обикаляхме язовира с лодка лятото и търсейки костур на рибе хванах една малка щучка около 800-900гр.(която освободих). Хора, които познават язовира са ми разказвали за метрови щуки, плуващи около лодките им. Язовира е голям и дълбок и въпреки мрежарите, държи трофейни риби. Просто иска търсене. 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
преди две години по незнайни причини,голяма част от популацията на щука загина,лично съм намирал нееднократно умрели щуки с надути кореми,оттогава тя е доста по-рядка слука в язовира,интересното при нея че е активна през зимния сезон,като цяло язовира си няма риба,като причините за мене са безконтролното бракониерство с мрежи/нищо,че е дълбок,има си дънни мрежи/ най-вече от понтониерите,както и унищожаването на боищата на рибата след построяването на ВЕЦ Цанков камък,след няколко години риба почти няма да има!!!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
- belovodski
- новобранец
На 13.04.14 бях на Въча на джиг,около обяд мина щука може би около 1 метър,такова нещо не бях виждал на тоя язовир а отдавна ходя там,по късно излязохме на брега и до едни скали минаха още няколко около 1 1.5 кг като на парад,но при някакво движение от наша страна се стрелкаха към дълбокото!
За риболова 3ма човека нямяне ня удар цял ден
За риболова 3ма човека нямяне ня удар цял ден

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
13.04.14г. не е ли в бъдещето 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Въча съм виждал щука колкото руска подводница... А на моя колега му удари на воблер и прегриза доста дебел плетеняк за секунди... Обаче е труден язовир за риболов...
Опсссс посмали малко чак пък кат руска подводница.