Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Мечтата на рибаря
Модератор: sapuna
Мечтата на рибаря
Здравейте!
Имам един въпрос към любителите на риболова. Баща ми е рибар и искам да го изненадам за Коледа като му подаря нещо потребно за този вид спорт. Само че не знам на какво би се зарадвал, тъй като не съм много запозната. Ще ме посъветвате ли какво бих могла да му купя. Само да не е свързано с лодкарски риболов
Имам един въпрос към любителите на риболова. Баща ми е рибар и искам да го изненадам за Коледа като му подаря нещо потребно за този вид спорт. Само че не знам на какво би се зарадвал, тъй като не съм много запозната. Ще ме посъветвате ли какво бих могла да му купя. Само да не е свързано с лодкарски риболов

Ходи за риба на морето или на езеро, понякога и на реки. Обича да лови както с въдици, така и с харпун. Като лови невинаги носи рибата, затова не съм сигурна какво лови, но да кажем че от гореизброените водоеми поне малко се разбира какво може да лови
Нека да е нещо до 50 лв, пък ако е нещо наистина добро може и повече...ама давайте идеи 

- Николай Неделков
- учете се от него
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=389 до тия пари това мисля че е добро , ще може да го използва и по реките и по язовирите. Регистрирай се и прочети условията за поръчка и направо си го поръчай ако мислиш че ще се зарадва на това, цената за доставката е "смешно" ниска 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Na_Sluka
- научил се да хвърля
Аз само ти давам пример как стана при мен.Да не стане и при теб такаLionQueen написа:еми то така ник`ва изненада няма да е. Аз затова питам вас, понеже знам, че сте фенове и сте запалени, та няма да ми препоръчате нещо непотребно. Затова искам мнението на тукашните форумци

купуваш нещо което не му тряя

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е точно за морето,но определено офертата е супер изгодна
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6451 Взему една,а той ще се доукомплектова! 

да, тва дето марко вика май е най-добре. шото ако е спинингар човека с тва болонезе не върви, от друга страна пръчката на сапуна е 1.80 и си е проблем с транспорта.. щом не казваш кви риби носи не можем да конкретизираме. затова най добре нещо като рибарска чанта(?) за такъми, стол, елек, ботуши очила.. нещо такова мисля ще е най-добре. ако пък знаеш за какви риби ходи тогава мойе и за въдица и макара или корда ала бала да помислим.
пс. тва че не носи риба всеки път е добре! лошо щеше да е ако всеки път се прибираше с риба и щяхме те препратим към форума на иара
пс. тва че не носи риба всеки път е добре! лошо щеше да е ако всеки път се прибираше с риба и щяхме те препратим към форума на иара