Мечтата на рибаря

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
LionQueen
новобранец
новобранец

Мечтата на рибаря

Мнение от LionQueen »

Здравейте!
Имам един въпрос към любителите на риболова. Баща ми е рибар и искам да го изненадам за Коледа като му подаря нещо потребно за този вид спорт. Само че не знам на какво би се зарадвал, тъй като не съм много запозната. Ще ме посъветвате ли какво бих могла да му купя. Само да не е свързано с лодкарски риболов :)
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

а ти си мечтата на вски баща риболовец :D
кажи къде ходи за риба, какъв вид риболов практикува, ако не знаеш кажи какви риби носи като се прибере шото варианти много, а и в каква сума да се вместим :x
LionQueen
новобранец
новобранец

Мнение от LionQueen »

Ходи за риба на морето или на езеро, понякога и на реки. Обича да лови както с въдици, така и с харпун. Като лови невинаги носи рибата, затова не съм сигурна какво лови, но да кажем че от гореизброените водоеми поне малко се разбира какво може да лови :D Нека да е нещо до 50 лв, пък ако е нещо наистина добро може и повече...ама давайте идеи :)
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=389 до тия пари това мисля че е добро , ще може да го използва и по реките и по язовирите. Регистрирай се и прочети условията за поръчка и направо си го поръчай ако мислиш че ще се зарадва на това, цената за доставката е "смешно" ниска :wink:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
LionQueen
новобранец
новобранец

Мнение от LionQueen »

благодаря за предложението. Ще го взема предвид. А ако имате и други идеи споделете ги, до коледа има време :D
Аватар
Na_Sluka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Na_Sluka »

Виж от какво има нужда и отиваш в рибарския магазин и ще
ти препоръчат нещо :)

Но по добре му дай пари и той да си вземе
че аз така купих на вуйчо ми една макара и после
ходих да я връщам :oops:
LionQueen
новобранец
новобранец

Мнение от LionQueen »

еми то така ник`ва изненада няма да е. Аз затова питам вас, понеже знам, че сте фенове и сте запалени, та няма да ми препоръчате нещо непотребно. Затова искам мнението на тукашните форумци :)
Аватар
Na_Sluka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Na_Sluka »

LionQueen написа:еми то така ник`ва изненада няма да е. Аз затова питам вас, понеже знам, че сте фенове и сте запалени, та няма да ми препоръчате нещо непотребно. Затова искам мнението на тукашните форумци :)
Аз само ти давам пример как стана при мен.Да не стане и при теб така
:? .Виж какво си няма или от какво има нужда и пиши,за да не му
купуваш нещо което не му тряя :D
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Не е точно за морето,но определено офертата е супер изгодна :arrow: http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6451 Взему една,а той ще се доукомплектова! :wink:
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
ggbg
новобранец
новобранец

Мнение от ggbg »

да, тва дето марко вика май е най-добре. шото ако е спинингар човека с тва болонезе не върви, от друга страна пръчката на сапуна е 1.80 и си е проблем с транспорта.. щом не казваш кви риби носи не можем да конкретизираме. затова най добре нещо като рибарска чанта(?) за такъми, стол, елек, ботуши очила.. нещо такова мисля ще е най-добре. ако пък знаеш за какви риби ходи тогава мойе и за въдица и макара или корда ала бала да помислим.
пс. тва че не носи риба всеки път е добре! лошо щеше да е ако всеки път се прибираше с риба и щяхме те препратим към форума на иара :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”