Споделяне на мнения и отзиви за вобери!!!!

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Споделяне на мнения и отзиви за вобери!!!!

Мнение от ESOXPIKE »

Колеги слагам тази тема защото съм решил да обогатя арсенала си като за начало най лесните неща които иска да си поръчам са 3!!!!
Воблер Kosadaka Brisk XL 55mm цвят GT !!!!

http://fishingstore.bg/%D0%B2%D0%BE%D0% ... %20XL%2055" onclick="window.open(this.href);return false;

Втория дето много искам ако някой го притежава или знае къде има останали от тях e SPRO PowerCatcher Crank Doodle 70 CLOWN

http://www.spro.nl/EN_GB/category/preda ... le-70.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Имам в предвид факта,че това са дълбоко газещи модели които биха били по подходящи за тролинг или за риболов от лодка и безаварийната им проводка от бряг е почти невъзможна.
А последното не го знам на коя марка е и нищо за него но това е лик с изображението му:

http://www.123rf.com/photo_9572043_fish ... blers.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ivanpopov
разбира нещата
разбира нещата

Re: Споделяне на мнения и отзиви за вобери!!!!

Мнение от ivanpopov »

Воблер Kosadaka Brisk XL 55mm цвят GT !!!!
Добра работа ще тисвърши за пастърва и костур колега. Не е проблем да се хбърля и от бряг стига мястото да позволяба. :wink:
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Знаеш ли някое сигурно място да си ги набавя поне няколко щото много ме грабна.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

ESOXPIKE написа:Знаеш ли някое сигурно място да си ги набавя поне няколко щото много ме грабна.
:shock:
Ти за Google не си ли чувал?! :roll:
Сигурно място....колко да е сигурно - четиристранно затваряне на вратата, аларма и т.н. :lol:

Трябва да наблюдавам активирането ти с кои фази на луната съвпада... :smt017
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Най - труден ми е тоя воблер на spro clown
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

GODzillata написа:Трябва да наблюдавам активирането ти с кои фази на луната съвпада... :smt017
:lol: :lol: Недей така, колегата определено има видим напредък за около година... Е, поне във форума....
ESOXPIKE написа:Най - труден ми е тоя воблер на spro clown
Не се вманиачавай в тъпотии.... Всички воблери ловят, дори китайките за левче. А щуката е най тъпата риба и твоя въпрос за решаване е само един- къде стои рибата?????
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
nikolaiiliew
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от nikolaiiliew »

Мда.....стига да е гладна, на всичко взема! От блесни за по 3-4лв до воблери за ---лв :)
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Как е тръгнал да спада Дунава може пак да овиснем на капо.Онзи ден стойностен распер биеше оклея оклея пусках блесничката до сами него бие си друогото и не я ебава за нищо писна ми и си седнах на брега и те така си го отгледах.1 заебах да слагам метален повод тая година нито 1 несъм купил влакното ми е 0,20 а блесната е N 2 както ме посъветваха колегите за клен сребърна на червени точки по нея е не я пипна.Тая година ги има ама нещо не се вълнуват от тея примамки.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

ESOXPIKE написа:Как е тръгнал да спада Дунава може пак да овиснем на капо.Онзи ден стойностен распер биеше оклея оклея пусках блесничката до сами него бие си друогото и не я ебава за нищо писна ми и си седнах на брега и те така си го отгледах.1 заебах да слагам метален повод тая година нито 1 несъм купил влакното ми е 0,20 а блесната е N 2 както ме посъветваха колегите за клен сребърна на червени точки по нея е не я пипна.Тая година ги има ама нещо не се вълнуват от тея примамки.
Отново бягаш от същината на собствената си тема- в заглавието питаш за воблери, а в това си мнение пишеш за блесни. Не смесвай темите, още повече, че си попитал за "клен" а сега пишеш за распер- има разлика повярвай ми :D
Оплакваш се, че всеки те критикува- ами вземи се замисли дали проблема не е във всички или само в теб. Един съвет- преди да пуснеш тема или да напишеш мнение вземи седни и преброй до 100. През това време помисли хубаво какво искаш да попиташ или да споделиш. Формулирай си добре въпроса или мнението и тогава го пусни във форума. Гарантирам ти, че тогава ще получиш много по сериозно отношение и повече внимание от колегите. И най важното - когато пишеш се постарай да е правилно и преди да публикуваш мнението си го прочети и поправи някъде ако имаш правописни грешки ( форумът има опция да подчертава неправилно написаните думи.) От последното ти мнение половината не го разбрах поради нечетливо писане.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Добре дайте насока откъде мога да взема това spro.Преди ги имаше но тук като заредят магазина като нещо свърши не зареждат същото вярвам,че от тези има някъде на склад.И този другия тип воблер с тази лъжица отдолу може ли някой да ми каже каква марка и модел се води.
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Брате нямат го това изобщо.Ще питам хората в магазините.
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Приятели ето това заприходих в цялата суматоха

http://prikachi.com/images.php?images/806/6432806w.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

След всеки твой избор се сещам за поговорката, визираща чувала с женските полови органи и единствената чура. А после - "ми то не кълве"...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ESOXPIKE
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ESOXPIKE »

Ами ще пробваме и ще видиме
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”