Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- Vid
- кандидат преподавател
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Мнинието ти е смешно колега. Това е защото, ако ИАРА са свързани с браковците, то няма да е с тези ловящи с парашути, а с другите ловящи с по сериозни неща... Щото, най просто казано, тук въпроса опира до пари и нищо друго... Т.е., ловящите с парашути, няма как да изкарат достатъчно риба, която да продадат, че и да платят комисиони на служителите от ИАРА за си затварят очите....dobivam написа:Относно проверките,всичко е на наши и ваши.Днеска под моста в Пловдив на околовръснтото до кръговото за Пазарджик спокойно си хвърляха парашути двама "колеги" не че нещо хванаха понеже рибата я няма там се изместиха малко по-надолу по реката.Имаше и други риболовци,но никой не им направи забележка нито се обади на ИАРА.Сигурно са техни хора за да хварлят така спокойно и да се обадиш да подадеш сигнал те ще ги уведомят да избягат,защото идват на проверка.Така е за съжаление в нашата скапана държава.И аз вече,като гледам ще ставам парашутист.
Далече си от истината, браковците ловят не с парашути, а с мрежи.... и то не по реките, а по язовирите.. Циганите ловят с парашути... и никой не може да ги санкционира, ЩО? Щот нямат нищо

А ти като си много ербап, що не се обади на 112 да видиш кВо ще стане???

Последно промяна от Vid на Пон Юли 29, 2013 2:38 am, променено общо 1 път.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- Vid
- кандидат преподавател
Днес бях на риболов по Марица... Мястото беше северния бряг над с.Райново.. Отсреща беше с.Нова Надежда. Двама селяни газеха из реката и си прибираха даулите-празни... Сарите са опънати навсякъде и се виждат от брега дори без бинокъл
А, къде е ИАРА?? Мисля, в неделята ИАРА-Хасково е на яз. Ивайловград, щото има една кола с двама служителя
Докато ИАРА-Хасково не придобие 5 джипа със съответните служители, кои да стоят на основните водоеми и чакат сигнали, нищо не може да се получи в нашата допотопна циганска държавица... Първо ще умре риболова, после ние..., е то ред за там няма, може да е обратното....

п.п. То, все ще е обратното, дано да е по скоро, щото като няма хора, природата ще живне....

Докато ИАРА-Хасково не придобие 5 джипа със съответните служители, кои да стоят на основните водоеми и чакат сигнали, нищо не може да се получи в нашата допотопна циганска държавица... Първо ще умре риболова, после ние..., е то ред за там няма, може да е обратното....

п.п. То, все ще е обратното, дано да е по скоро, щото като няма хора, природата ще живне....
Сенека
Сенека
От 20 дни г/д нямам слука и днес пробвах малко със силикони и още на първото мятане взе еи тоя дивак,ама след това над 3 часа проби няма.....

И след това

И след това

Колеги даите малко инфо как е при вас,тука голяма мъка,днеска с един колега обиколихме сумати и места къде са давали риби миналата година и за цял ден едно кефалче.....обезрибена тая Марица 

Преди малко се върнах
,бях за 2 часа,едно сомче като твоето на RP RATT J.Водата е ниска,имаше и колеги на плувка вадеха по някое кефалче,за територията на града става въпрос.
,бях за 2 часа,едно сомче като твоето на RP RATT J.Водата е ниска,имаше и колеги на плувка вадеха по някое кефалче,за територията на града става въпрос.
Около Пловдив ли колега ?A4O24 написа:Преди малко се върнах
А мряната я няма нещо, кефала е дребен около 100гр.
Ми не ми е изглежда да ми е много смешно мнението колега,защото при положение,че техен човек отговаря за този район на реката и знаят,че той е дежурен в момента и сигнала отива първо при него нали той ще им се обади да бягат.Едва ли някой случаен ще си позволи така открито да мята парашут без да му пука от никой дето се вика.Ще ти кажа и друг случай на яз.Тракиец миналата година по това време на Петеловския ръкав точно към края му хвърляха бомби във водата и след това събират рибата,като бяха разпънали и шатри най-спокойно.Рибата макар и каракуда даваше добре после не щеше да барне.Vid написа:Мнинието ти е смешно колега. Това е защото, ако ИАРА са свързани с браковците, то няма да е с тези ловящи с парашути, а с другите ловящи с по сериозни неща... Щото, най просто казано, тук въпроса опира до пари и нищо друго... Т.е., ловящите с парашути, няма как да изкарат достатъчно риба, която да продадат, че и да платят комисиони на служителите от ИАРА за си затварят очите....dobivam написа:Относно проверките,всичко е на наши и ваши.Днеска под моста в Пловдив на околовръснтото до кръговото за Пазарджик спокойно си хвърляха парашути двама "колеги" не че нещо хванаха понеже рибата я няма там се изместиха малко по-надолу по реката.Имаше и други риболовци,но никой не им направи забележка нито се обади на ИАРА.Сигурно са техни хора за да хварлят така спокойно и да се обадиш да подадеш сигнал те ще ги уведомят да избягат,защото идват на проверка.Така е за съжаление в нашата скапана държава.И аз вече,като гледам ще ставам парашутист.
Далече си от истината, браковците ловят не с парашути, а с мрежи.... и то не по реките, а по язовирите.. Циганите ловят с парашути... и никой не може да ги санкционира, ЩО? Щот нямат нищо
А ти като си много ербап, що не се обади на 112 да видиш кВо ще стане???
- daniel defoe
- разбира нещата
Днес, набързо, за около 2 часа, прибирайки се към София, не се стърпях и помятках малко железа, пластмаса и балса на едно от любимите ми места за спинигуване в района на Пловдив
Температурата беше ......

Равносметката е плачевна, един много ценен воблер остана здраво забит в нещо на дъното ...
Иначе имах един здрав удар (не е за вярване, но факт) и ей този пубертет, който след снимките си замина по живо, по здраво

Температурата беше ......

Равносметката е плачевна, един много ценен воблер остана здраво забит в нещо на дъното ...
Иначе имах един здрав удар (не е за вярване, но факт) и ей този пубертет, който след снимките си замина по живо, по здраво

Да взема и аз да се похваля с едно рибе,много емоции с тази риба преди 2 дни ми се откачи в краката и от тогава на ден 3-4 пъти ходя и не мога го хвана,но днес късмета беше с мен и го извадих
мисля някъде около 8килца е рибката

- Живко Славов
- научил се да хвърля
Браво колегаа !!!
Браво Fishh, вече май си усвоил добре спининговия риболов.
Поздрави за слуките колеги
В това маловодие, сега е момента да се дърпат риби ми се струва

Поздрави за слуките колеги

В това маловодие, сега е момента да се дърпат риби ми се струва

- Vid
- кандидат преподавател
Браво, и ти желая още по големи.... При тази обезрибена река, разковничето към успеха е упорството.
Сенека
Сенека
Благодаря колеги да ви се връща тъпкано,иначе както казва Jetronix не е от маловодието според мене,реката си е доста добре за момента така си мисля,дали не е от постоянната промяна на нивото или наистина е обезрибена 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво Fishh в събота дръпнах и аз едно,малко по-малко от твоето,раздвижиха се...........някой може ли да ми даде инфо,как да стигна до бента на Преславец,с кола от Пловдив/може и на лични/,ще почерпя!
валатът не най-лошото нещо на света