Какво кълве на яз.Пясъчник?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
alco
новобранец
новобранец

Re: Какво кълве на яз.Пясъчник?

Мнение от alco »

Тръгваме след малко група натам,след два дни ще дам инфо дава ли хищника и мирните!
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Костурите са активни,но мирните риби никакви ги няма! :cry: Бях там от събота следобед до неделя на обяд!Бях паркирал от към пътя за Беловица между две шаранджийски компании и не видях да вадят риба през деня,едните имаха живарник във водата!Нивото е ниско и пада!
Аватар
alco
новобранец
новобранец

Мнение от alco »

Така е,нивото пада.Бях от понеделник на обед до днес на обед на километър от стената посока Стрелча.Но си е слабо-трима души изкарахме три-четири костура и десетина маломерни бели по стотина грама и това като се има предвид ,че гонехме точно хищника.Днес по изгрев като пострелях шаранаджииски пелети се завъртяха и маломерните шаранчета по шамар,удариха четири-пет бройки и това е.
Аватар
x8alpha
новобранец
новобранец

Мнение от x8alpha »

Онфо за стената???? В неделя като се прибирахме от Беловешкия ръкав на стената беше панаир!!!
blaskov1
новобранец
новобранец

Мнение от blaskov1 »

На стената дава само перки и рядко по някой костур
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

събота след 5 часа вляво от кулата ... с блесна разцветка като мини костур .. 5 поредни мятания удар - 5 пъти празно, 6 тия път един костур бабанак, викам си ай набарах ги ... и край до тука беше ... после пред носа ми се метна един шаран 3,4 килограма. После се поразходих и видях една камара кожи от сулки по педя дълги ... някой ЗАВАЛИЯ е облажил джуките ...дереш-ядеш, дереш ядеш ... деееба и боклуците.Тея сулки ще ги бастиса гладния българин, къде ще видиш ти на живо 45 см бяла риба в нормата ? По охота и рибалка ..
Нямаше кой знае колко коли по язовира, водата пада яко.
късмет работа . .
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Така е колега :( Аз бях в неделя на Пясъка. Сутринта бях до кулата - нищо , към 10:30 се преместихме на беловица на скалите, до 12:30 - 2 костура бабанки, и след това отидохме да мятаме под колите до дупката. Едни "рибари" хващаха чат пат по някоя малка ланшна сулка и се радваха все едно са хванали 2 кила бяла риба ......... И айде в една хладилна чантичка. Едно момче и момиче пък от някое от близките села,бяха дошли с на дядо им въдиците и бяха хванали 2 шаранчета по 200-300 грама и ги бяха сложили в една кофичка с вода да си ги хапнат пресни после ......... :( :( Олигофрени бол ....
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

Този язовир съм го отписал.Докато не го видя пълен както едно време с риба няма да ида там!!!!
angel.tr
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel.tr »

Атанас Катцарски написа:Този язовир съм го отписал.Докато не го видя пълен както едно време с риба няма да ида там!!!!
Ааа, ще го видиш, ще го видиш,.........ама друг път! :wink:
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

нов отговор .. на кулата излиза яко костур едър .. на парашут ..също и шаран едър - педя, педя и нещо ... стръв парашут ... Когааа ще ги ебат тия на тоя язовир не знам, къде дреме тая ЯРА ... пълни капути. ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ дремее ... отпускааа
късмет работа . .
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Не разбрахте ли,че от ИАРА-Пловдив не става чеп за зеле и като ги видиш трябва с х.й да ги сочиш !
По-големи кибици от тях в цялата страна няма. Почти всяка събота съм за риба и до сега нямам нито 1 проверка. Това за поне 8-9 години, откакто имам билет.
ALEKSANDROV87
новобранец
новобранец

Мнение от ALEKSANDROV87 »

бялата започна ли да обажда
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Петъка ходих, много народ имаше и хората рядко хващаха по някой костур, ама много рядко. Бяха спряли водата и костур май никъв нямаше(предния път 7,8 измъкнах за 2 часа с един воблер). Отстрани се оплакваха, че се били готвили за хищно пък то нямало.
Шаранетата и сулките нямат шанс ... смятайте и малките костурчета ги взимаха ... глад голям. Един Охлюв пък толкоз смешен ми стана - обикаля с една туба и проси от хората рибета, някои чак ги завтаряше ... и с тея рибета кат взе да вади едни сулки колкото стръвта големи, мята ги на жената и тя право в торбата.. Дано чете да се познае тука.

Някой не е ли ходил, дайте малко информация.
късмет работа . .
alankulu1987
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от alankulu1987 »

Тук четат и хора от ИАРА-та. Защо по дяволите цяло лято не можах да прочета никъде за напраскани актове на поне 10 души на Пясъка. Защо ???? Ей мързели мръсни,корумпирани !! Вдигайте си сплесканите от седене г.зове и си вършете работата !!!! :twisted: :twisted: :axe: :axe: :axe: :axe:
Атанас Катцарски
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас Катцарски »

alankulu1987 написа:Тук четат и хора от ИАРА-та. Защо по дяволите цяло лято не можах да прочета никъде за напраскани актове на поне 10 души на Пясъка. Защо ???? Ей мързели мръсни,корумпирани !! Вдигайте си сплесканите от седене г.зове и си вършете работата !!!! :twisted: :twisted: :axe: :axe: :axe: :axe:
Защото те играят а големите ,а мрежите не излизат от водата!Нали като идат ще трябва да ги извадят и тях! :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”