Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Труден избор на евтин мач.
Модератор: Paublo_Eskobar
Труден избор на евтин мач.
Здравей колеги, нов съм в форума. Колебая се при закупуване на мач пръчка, склонен съм да отделя до 100 лева. Спрял съм се на няколко модела, а те са Energo Team - Black Spider, Formax - Match plus, Focus - Carp match, Colmic - Brivel. Ловя предимно на платени водоеми. Изискванията ми са по-малка акция защото не ловя с големи ваглери и параболичен строй за по-голяма тръпка при вадене на шарковци
. Много ми харесва мача на Energo Team - Benzar elit, но за него ще почакам защото парите не стигат.
Благодаря предварително колеги и наслука

Благодаря предварително колеги и наслука

-
- разбира нещата
Re: Труден избор на евтин мач.
Събери още 20лв и си вземи Бензара, няма да съжаляваш ! Виждал съм всички пръчки които си изброил и Бензара е класи отгоре.

И аз на него съм се спрял, но чакам още мнения и за други пръчки така и така не бързам ..
благодаря

- tench198525
- новобранец
Бензар на 3.90 е 109 лева.Аз го имам от скоро и ти казвам,че е страхотна пръчка.
- Port_Royal
- разбира нещата
Колега добави още 15лв. и си вземи Бензар Елит Мач и няма да съжаляваш за покупката.Мача е лек,параболик и много добра изработка,имам го от няколко месеца и кефа да се лови с него както дребна така и едра риба е невероятен за този ценови клас е най-доброто,което се предлага на пазара у нас.
Мое мнение.
Успех в избора на мач.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
- Port_Royal
- разбира нещата
Ето това е мача.

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
-
- разбира нещата
Няма какво да чакаш, пръчката няма аналог за парите си. Взимай докато я има, иначе от румънско трябва да я поръчваш.Popsy написа:И аз на него съм се спрял, но чакам още мнения и за други пръчки така и така не бързам ..благодаря
Единствен недостатък поне според мен е макародържача. Не че държи слабо, а просто е неудобен понякога. Като добавим че влиза захранка и боклуци и после трудно се чисти засъхналото вътре.
Щом искаш параболик с малка акция забрави за всички пръчки които си предложил

Успех

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Мдаааа.....Бензара е екстра за парите си!
ПъСъ: На спининга макародържача ми е същия, ама аз захранка не изболзвам там...

ПъСъ: На спининга макародържача ми е същия, ама аз захранка не изболзвам там...

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6383" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря Ви колеги, а къде мога да го видя на живо Бензара в София?
Какво мислите за Trabucco Antrax 3,90 s 8-28g или 5-20g не запомних ?

- Port_Royal
- разбира нещата
Ето ти адреса - София 1592, бул. Асен Йорданов 9 там ще можеш да видиш Бензара.Трабукото го пробвах миналата седмица от любопитство при дистрибутор,но не ми хареса.Мое мнение.Бензар Елита е в пъти по-добър избор спрямо Трабукото.
Вече съм горд собственик на Бензара и съм много довелен наистина
дори го пробвах на нощен риболов събота с/у неделя.

От магазина ли си го купи или си го поръча по интернет ?
Димитър Димитров ( 161)