Кефалови 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Въдичар67
новобранец
новобранец

Re: Кефалови 2013

Мнение от Въдичар67 »

и още нещо.....когато ловите платерини или иларии на бомбарда да речем полупотъваща.....след замятането и придърпването правите ли паузи или водите такъма непрекъснато.....как кълват кефаловите - силен удар или плахо почукване ?!
berk
новобранец
новобранец

Мнение от berk »

Въдичар67 написа:и още нещо.....когато ловите платерини или иларии на бомбарда да речем полупотъваща.....след замятането и придърпването правите ли паузи или водите такъма непрекъснато.....как кълват кефаловите - силен удар или плахо почукване ?!
Абе колега трябва практика пред компа няма как да разбереш как кълват рибите.Отиди и гледаи колегите какво правят.
Въдичар67
новобранец
новобранец

Мнение от Въдичар67 »

да ида ама едно ходене до морето ми е 40 км с кола.....и нямам свободно време често да ходя....иска ми се като ида поне малко да имам представа за какво отивам....
vanko4at
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vanko4at »

Въдичар67 написа:да ида ама едно ходене до морето ми е 40 км с кола.....и нямам свободно време често да ходя....иска ми се като ида поне малко да имам представа за какво отивам....

Остри куките и събирай бензинец за септември месец . Тогава ще е екшъна . Ако ще ти е по-комфортно се кооперирай с някой от морските колеги . Наистина практиката най-добре учи.
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.

http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
papurka1
новобранец
новобранец

Мнение от papurka1 »

на 3 събота на панорама добър риболов джурумите си стояха на стотина метра но са от 10-15 см иларийки,делфина като мине вдига едрото и тогава е гол за гол,заргани 6 бр по около 45 и нагоре това е от мен
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Колеги, къде търсите рибите на плувка тези дни?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
SANTIMIR
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SANTIMIR »

Въдичар67 написа:да ида ама едно ходене до морето ми е 40 км с кола.....и нямам свободно време често да ходя....иска ми се като ида поне малко да имам представа за какво отивам....
:shock: 40км. с кола , ми ти си на брега на морето бе приятел -(кефа цена няма ) то от къ
щи няма как да мяташ за кефал . ЗА сега е топло май - аз не съм изкарал прътите .
Септември е по добрия вариант , ако обача очакваш да напълниш фризера -гледай праз работно време да си на борсата . Там кълве на протмоне - и дето ще дадеш 5 лева за червей ,ще си купиш две кила платерина :shock:
Въдичар67
новобранец
новобранец

Мнение от Въдичар67 »

вече ги почнах ....завчера 11 риби....вчера 24 .....от 200 до 500 грама....не ги знам платерини ли са ,кефали ли....ама са много вкусни....ям и благославям морето.....
yonto
новобранец
новобранец

Мнение от yonto »

Къде ги почна ако не е тайна.
Въдичар67
новобранец
новобранец

Мнение от Въдичар67 »

Шкорпиловци
Аватар
metodid
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от metodid »

Въдичар67 написа:вече ги почнах ....завчера 11 риби....вчера 24 .....от 200 до 500 грама....не ги знам платерини ли са ,кефали ли....ама са много вкусни....ям и благославям морето.....
Браво, значи можело първо питане и после практика. И занапред такава слука!
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Вчера по хоби тв Краси показа риболов на кефали в Гърция на директен с плувка.Интересно беше, че там използват разкашкана размразена трицона смесена с друга лепкава захранка. Някой пробвал ли е тук с нещо по различно от газа с хляб?
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

Не съм гледал предаването ама,как се удържа да кажем килограмов морски кефал с директен прът.Такъма трябва да е брутален.
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Еми имаше моменти в които върха и половината телескоп бяха огънати във водата.
Аватар
vasko8008
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasko8008 »

Много лесно се удържа рибата. Монтираш си един ластик на директния и от там нататък всичко е лесно. Кефа е много голям. Кефали големи не съм хващал ама с шараните и толстолобите е голямо забавление
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”