Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

КАква въдица и макара искате да имате ?
Модератор: dantho.mihov
Илийка,недей така бе брат,ний едно "сжгфн"едва успяваме да извардим,пък ти сега почна надълко и широко да просвещаваш непросветените.snegk написа:Деди за да бъде пълен комплекта,аз ще ти подаря изтривалка от едновремешните да разплитеш за влакно.Към тях ще има бонус паче перо,коркова тапа и една лескова пръчка,може и едно чувалче за картофи от по модерните за живарник и ставаш ретро рибар
Моля за по голяма сериозност,ако има някой да казва нещо по въпроса само на ЛС.
Но да не бъда и аз такъв егоист,само ще ви покажа утежнението на монтажа без да давам повече коментар.

- Николай Неделков
- учете се от него
вече разбрахме че това е въдицата в разгънато състояние

а в сгънато е умотана около шише ( не съм сугласен че е от старите Кока-Коли , по добър вид има ако е шише лимоната от старите от 15 стинки
) ... та имам едно питане, който първи отгатне му давам шише домашна гроздова или черешова ( по избор ) със тайна съставка добита чрез преработване на СЖГФН на следващата пролетно-лятна среща ( ще направя и невъзможното да дойда дори и 1 ден , така че се надявам и първия отговорил да е там
)... въпроса е :
КАК Е ПЕРНИШКОТО ИМЕ НА ТОЯ ТИП ВЪДИЦИ ??? ... е може и другаде да е разпространено , но аз си го знам така от мое село
на въпроса да не отговарят перничани ( за тях ще има бонус без да отговарят
)
а в сгънато е умотана около шише ( не съм сугласен че е от старите Кока-Коли , по добър вид има ако е шише лимоната от старите от 15 стинки

КАК Е ПЕРНИШКОТО ИМЕ НА ТОЯ ТИП ВЪДИЦИ ??? ... е може и другаде да е разпространено , но аз си го знам така от мое село

на въпроса да не отговарят перничани ( за тях ще има бонус без да отговарят

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- Николай Неделков
- учете се от него
ГРЕШКА ! МОЛЯ СЛЕДВАЩИЯDedy написа: "неделчонезе"!?

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бах мааму,докат сменя едно гърне вий сте дръпнали с две страници!
Батка,на това изобретение на Димитровградския гений ще му ходят камерка и моноторче.
На въпроса Ники-ние му викаме "на шише"!
Батка,на това изобретение на Димитровградския гений ще му ходят камерка и моноторче.
Да вземем да се обединим-ти с въдицата,а аз с подаръка си от дядо Коледа и да ги зачесваме.Като гледам стойки и звънче си имаш,така че моите ще "ги доведа" само за да има с какво да се занимавам!sapuna1971 написа:С камера на куката и мониторче на макародържача!За стойка-Катрин Зита Джоунс,за сигнализатор Шакира!

На въпроса Ники-ние му викаме "на шише"!
- Николай Неделков
- учете се от него
до утре в 12 на обяд ако няма правилен отговор на въпроса, нема да има ракия...