Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Re: Риболова около Русе
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=30388" onclick="window.open(this.href);return false; Товаnikolaiiliew написа:Разбрах, че на язовир Баниска щяло да се проведе някакво състезание?
е за колегите от този форум .от 4 години насам се провежда кръг от републиканското

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес преди обяд ходих до Лом-а. От 7 до към 12 излезе някоя и друга рибка. Абе доволно 
Работното място. Такъмите - два фидера с 50гр кошнички; повод 0,16;0,18; куки 10 и 12. Стръв - всички рибки, около 10-тина на брой, само и единствено на сладка царевица. На червей(бял и торен) не бутна

Чорбата - пакет "платика" на Уника (много ми допадна тази храна) + половин пакет "ванилия с коноп" на Мадикс + разните му добавки

И рибките - основно каракуди по педя и няколко по-едри

Имаше и два такива мушморока

Снимки с общия улов няма, тъй като не съм ги събирал - пуснах живарника, ама така и не пуснах риба в него
Едно пейзажче за накрая

А да. Имах и един посетител - лисица. Около 5 минути се гледахме влюбено и после всеки по пътя си

Утре на Голямата река
P.S. Страшно, ама страшно много боклуци покрай Лом-а. То не са пластмасови шишета, кутий, лайлонки, абе каквото си помислите такова може да намерите. Простащината по хората ходела!!! Няма оправия!!!

Работното място. Такъмите - два фидера с 50гр кошнички; повод 0,16;0,18; куки 10 и 12. Стръв - всички рибки, около 10-тина на брой, само и единствено на сладка царевица. На червей(бял и торен) не бутна
Чорбата - пакет "платика" на Уника (много ми допадна тази храна) + половин пакет "ванилия с коноп" на Мадикс + разните му добавки
И рибките - основно каракуди по педя и няколко по-едри
Имаше и два такива мушморока
Снимки с общия улов няма, тъй като не съм ги събирал - пуснах живарника, ама така и не пуснах риба в него

Едно пейзажче за накрая
А да. Имах и един посетител - лисица. Около 5 минути се гледахме влюбено и после всеки по пътя си

Утре на Голямата река

P.S. Страшно, ама страшно много боклуци покрай Лом-а. То не са пластмасови шишета, кутий, лайлонки, абе каквото си помислите такова може да намерите. Простащината по хората ходела!!! Няма оправия!!!
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- новобранец
някой може ли да ми даде инфо за рибарниците на Бъзън, Басарбово? Благодаря предварително. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Най-обичам когато някой опъне 6-7 въдици през 10м и заеме почти целия бряг
P.S. В момента съм на Реката (КТМ-то)

P.S. В момента съм на Реката (КТМ-то)
Последно промяна от bachoivo на Сря Авг 07, 2013 7:01 pm, променено общо 1 път.
На коя буна си? Подготви се за таранки 

Има Сом давай на попово прасе и бой..
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
С два фидера ще ми е малко трудно да гоня сом 
Кутинчев, застанал съм на около 30м над последната буна. Таранка дава доволно - от към 7:30 до сега 5-6 от хубавите и една средна платика. Чичетата къде са с девет въдици и са нощували тука я имат една-две я не
За не знам кой път се убеждавам , че фидера е мнооого добро оръжие 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Такаааа......риболова ми приключи към 12 и нещо - храната свърши.
Оружията
време ми е вече да си взема нормална стойка за фидер 
Ранъта - същата като вчера, т.е. това което остана от вчера ("Уника - платика" + "Мадикс - ванилия с коноп" + добавки)

Народ в ляво
, народ в дясно (тия къде бяха разпънали 9 сопи пред 4-5м) 
Аз посредата се разположих и.....си хванах рибки

Куки 8 и 10; повод 0,18; стръв - отново само на царевица, с изкл. на платичката, която взе на торен.
Към края на седмицата пак
A да...рибите не съм ги пускал, ама не съм ги и вземал - дадох ги на един чичетата, които от снощи бяха там и бяха с по една каракуда
Да почерпят другия път

Кутинчев, застанал съм на около 30м над последната буна. Таранка дава доволно - от към 7:30 до сега 5-6 от хубавите и една средна платика. Чичетата къде са с девет въдици и са нощували тука я имат една-две я не

Такаааа......риболова ми приключи към 12 и нещо - храната свърши.
Оружията

Ранъта - същата като вчера, т.е. това което остана от вчера ("Уника - платика" + "Мадикс - ванилия с коноп" + добавки)
Народ в ляво
Аз посредата се разположих и.....си хванах рибки

Куки 8 и 10; повод 0,18; стръв - отново само на царевица, с изкл. на платичката, която взе на торен.
Към края на седмицата пак

A да...рибите не съм ги пускал, ама не съм ги и вземал - дадох ги на един чичетата, които от снощи бяха там и бяха с по една каракуда

Аз също ловя с два фидера ,вчера чичетата който бяха до мен не 7-8 ??? бяха разпънали 9 пръчки ,за мен имаше място и застанах просто им подметнах за броя,казаха минават от яра ама ни познават и само ни бъзикат???? да не говорим ,че седяли цяла нощ зад корабната дето уж забранено нощем,показах им на 2 фидера как се хващат 10 рибки за полвин час и после като тръгнах чичето с деветте взе да се мести на моето място....
ps . Говоря за 9 пръта на човек...
СМЯТАЙ яра КОЛКО СИ ВЪРШАТ работата.
ps . Говоря за 9 пръта на човек...
СМЯТАЙ яра КОЛКО СИ ВЪРШАТ работата.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Утре пак отивам на Реката. Отново с двата фидера и отново на КТМ-то
Сега отивам да си пазаря манджичка - мисля на трапер храните да пробвам този път.
Ако има желаещи утре от по тъмно до към обяд ще съм там - оглеждайте се за един слаботелесен с работен гащеризон, два фидера и шарен стол

Ако има желаещи утре от по тъмно до към обяд ще съм там - оглеждайте се за един слаботелесен с работен гащеризон, два фидера и шарен стол

-
- вече хвърля и на тежко
Един съвет - ако ще вземаш фидерна захранка на Трапер, вземи от тая, на която пише "специал" под надписа "фидер", тя е по-добрата, другата мирише на някакви билки.bachoivo написа:Утре пак отивам на Реката. Отново с двата фидера и отново на КТМ-тоСега отивам да си пазаря манджичка - мисля на трапер храните да пробвам този път.

П.С. Миналата година си бях взел една червена захранка за фидер на Нове, два часа не мога да си измия ръцете след като го разбърках това нещо... Става яйца да боядисваш с нея

bachoivo Давай онлайн репортажи, следя те. Наший и една дънна на пиявица, ей така заради мене 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ок, ще давам инфоkutinchev написа:bachoivo Давай онлайн репортажи, следя те. Наший и една дънна на пиявица, ей така заради мене
А за дънната....не мога, претърпях една операция преди месец и не трябва да се зоря много, много да не стане некой фал....та затова само с фидера

deto_g Захранки на Нове не ползвам - кога съм опитвал от тях какъвто цвят забъркам, такива са ми ръцете поне два дена

Последните няколко риболова ползвам на Уника и съм доволен от нея. Въпреки че не ползвах захранка точно за фидер останах доволен. Сега пак съм си взел на Уника един пакет, но този път не "платика", а "шаран и каракуда" май беше + един пакет Джаксън "платика".
е видим какво ще стане. Определено не са точно за фидер, но на мен ми вършат работа

В голяма заблуда си относно тази храна 3кг за 8 лв. За цената си не е лоша.deto_g написа:тоталния боклук на Тимарbachoivo написа:Утре пак отивам на Реката. Отново с двата фидера и отново на КТМ-тоСега отивам да си пазаря манджичка - мисля на трапер храните да пробвам този път.

-
- вече хвърля и на тежко

Пич, имаш ли си хабер как се тества храна? Не в въпрос на вкус, а становище изградено на база 2 годишни тестове. Не говори глупости само наизуст. Това, че един-два пъти не си хванал риба с нея нищо не означава. Неведнъж сме тествали/съпоставяли определен вид Тимар с други храни от неговият ценови клас, включително и великият jaxon. Имам поглед върху два вида - за другите не съм останал с някакво впечатление, че ловят. Може да е случайност, но е излизал досега победител(тенесистчето може да ти потвърди. И той е голям фен на jaxona). Обаче да се изцепиш, че е боклук - това е смешно.deto_g написа:![]()
![]()
Ясно пич, няма да споря въобще с теб! Тимара бие всички други захранки... ама само по цена! Дет се вика "въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника"!