Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Монтаж с ваглер за Таранка
Модератор: sapuna
Re: Монтаж с ваглер за Таранка
Е по грозно и неадекватно отношение скоро не бях виждал, честно. Вместо да се погледнеш найстина какъв си клоун ти (особено по телевизОра), си седнал на момчето да му обясняваш. Айде малко ти да дръпнеш ръчната, на собствената си комплексарщина, защото така е реално грозна картинката. Съжалявам за грубия тон, който използвам, от известно време следя какви ги дипли въпросния индивид, ама някак не издържах да не се намеся. Така че, по - лекичко с тона господин Бутник, това само ако обичате и можете да погледнете нещата отсрани, за да видите нелицеприятният образ който сте изградили за себе си, ако ли пък не... е винаги има и други средства на комуникация, вербални и невербалниbutnik написа: Вземи вдигни ръчната бе,разбрахме те,че се от специалните ...

КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
-
- разбира нещата
Човека е циркаджия ...... какво очаквате от един не успял клоун
п.п.Много внимание му отделихте !

п.п.Много внимание му отделихте !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
http://www.nariba.com/forum/search.php? ... 9&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря за топлите думи,трогнат съм.
Благодаря за топлите думи,трогнат съм.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Злобата и зависта са основната черта на Българина.
Господа коментатори на темата ,кой от вас познава лично колегата Бутник ,че да му давате определени клаификации.Ако смятате ,че с исказванията си по негов адрес ,ще му накривите шапката лъжите се ,той е светлинни години напред пред вас и назад да върви вие пак няма да го стигнете.
Не съм му адвокат , познавам го лично и за това си позволявам да коментирам ,и си спестете по нататъшните коментари ,взимайте си въдиците и ходете за риба по често вместо да си гаделичкате егото .
Господа коментатори на темата ,кой от вас познава лично колегата Бутник ,че да му давате определени клаификации.Ако смятате ,че с исказванията си по негов адрес ,ще му накривите шапката лъжите се ,той е светлинни години напред пред вас и назад да върви вие пак няма да го стигнете.
Не съм му адвокат , познавам го лично и за това си позволявам да коментирам ,и си спестете по нататъшните коментари ,взимайте си въдиците и ходете за риба по често вместо да си гаделичкате егото .
-
- разбира нещата
Не човека ...... а тона дразни колега ! Нали се сещаш колко ми дреме кой какво е имал на 14 години ,и като питат нормално младежите ,най нормално е да им се отговори а не да ги гълчиш постоянно .doki 7 написа:Злобата и зависта са основната черта на Българина.
Успех !