Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Жребчево 25-28.07
- borislav58
- сериозен играч
Re: Жребчево 25-28.07
Добре се справи с темата
хареса ми
Риболова е на ниво!Това което сте направили със почистения на някой си боклук
, и накрая сниманите торби ме изкефиха.Дано на някой им влезе в главата, и все по често да виждаме такива снимки на почистени работни места
Браво на групата.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- научил се да хвърля
Много ми хареса репортажа и на мен, такива хора като вас дано повече да има за напред
Жребеца стана притегателен център за пияници и чалгаджии от цялата родина..Половината рибари да са като вас за напред ще е рай..но едва ли.

- pacho109
- сериозен играч
риболов по европейски 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- svilenvs1971
- новобранец
Колеги,водата на Жребчево много ли спада?Защото съм намислил по -другата седмица да прескочим за малко да починем от робота.Как е през деня или само по хладното кълве.
Сега не знам как е. Когато бяхме ние водата спадаше с 10 см по вертикала, за 24 часа. През деня ние почти нямахме кълване на фидерите, но да си призная честно в тая жега не сме се и занимавали сериозно с риболов. Хвърля фидера и през час го презареждам само. Предпочитахме да си стоим на хубавата сянка. Който има психика да стои на тва слънце може и да има слука. Другото, което е дълбочината, на която ловяхме дребните риби беше макс 3 метра. В жегите на по-дъблоко място може да си кълве и през деня, знам ли... Поздрави и успех!
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- новобранец
Tемата е страхотна евала за постъпката относно боклука малко са такива хора та и затова сме на тоя хал но пък в кройна сметка никой не обича да му е мръсно ние ако не си пазим чисто няма кои друг поздрави и повече СЛУКА !! 
п.п. събота и неделя сигурно и аз ще ходя на Жребчево... ако не се променят плановете за някой друг язовир и аз ще дам инфо !

п.п. събота и неделя сигурно и аз ще ходя на Жребчево... ако не се променят плановете за някой друг язовир и аз ще дам инфо !

-
- новобранец
колеги съжалявам че ще ви разочаровам но плановете се объркаха за Жребчево... планът беше да идем с лодка но човека с лодката е зает и няма да се ходи... много ми се искаше да ида и да ви дам прясно инфо ама не зависи от мен още веднъж се извинявам !! 

Здраве да е, друг път 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
Приятно

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- новобранец
прав си kesh 

- ydobrev75
- разбира нещата
тази година на 'ЖРЕБЧЕВО' излиза доста щука/бебенца по 20см/,моля всички колеги да ги пускат ,за да има какво да се лови от брега на спининг,когато пораснат 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер сте! Излет мечта!