Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- stelco
- ще става разбирач
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Руенското езеро ,все още има доста каракуда.
Ходете на Мътеница от 2 излета по 9-10 часа имам изкарани над 25 шарана. от 500гр до 10кг 

-
- новобранец
колега я сподели какви са условиятаvasety написа:Ходете на Мътеница от 2 излета по 9-10 часа имам изкарани над 25 шарана. от 500гр до 10кг
5 лв такса и шарана 5 лв/кг като можеш да си вземеш шаран само от 1 кг до 3кг по-големи от 3 и по-малки от кило задължително ги пускаш веднагаALEKSANDROV87 написа:колега я сподели какви са условиятаvasety написа:Ходете на Мътеница от 2 излета по 9-10 часа имам изкарани над 25 шарана. от 500гр до 10кг

Колеги, търся водоем (платен) около Пловдив с такса 10 лв. и каквото си хванеш си го вземаш (естествено без маломерки де). Някой да знае такъв?
-
- разбира нещата
Микрото е идеално за целтаfen311 написа:Колеги, търся водоем (платен) около Пловдив с такса 10 лв. и каквото си хванеш си го вземаш (естествено без маломерки де). Някой да знае такъв?

Благодаря колега, но дай повече инфо ако може - цена, къде се намира, какво кълве...alankulu1987 написа:Микрото е идеално за целтаfen311 написа:Колеги, търся водоем (платен) около Пловдив с такса 10 лв. и каквото си хванеш си го вземаш (естествено без маломерки де). Някой да знае такъв?
-
- разбира нещата
Ето цяла тема за Микротоfen311 написа:Благодаря колега, но дай повече инфо ако може - цена, къде се намира, какво кълве...alankulu1987 написа:Микрото е идеално за целтаfen311 написа:Колеги, търся водоем (платен) около Пловдив с такса 10 лв. и каквото си хванеш си го вземаш (естествено без маломерки де). Някой да знае такъв?

Благодаря колега, определено ще се ходи там! 

Колеги някой ходил ли е на КИСИМОВИ ДУПКИ до Белозем.Има ли щуки и дават ли на изкуствени примамки
-
- новобранец
и аз се питам и ако може някой да сподели какви са условиятаtinkovetc написа:Колеги някой ходил ли е на КИСИМОВИ ДУПКИ до Белозем.Има ли щуки и дават ли на изкуствени примамки
- dimmitov
- ще става разбирач
Нещо от сорта на 5-лв квот си хванеш или нещо подобно ,но няма риба или поне е изключително трудна за ловене.Водоема не е зарибяван от години.ALEKSANDROV87 написа:и аз се питам и ако може някой да сподели какви са условиятаtinkovetc написа:Колеги някой ходил ли е на КИСИМОВИ ДУПКИ до Белозем.Има ли щуки и дават ли на изкуствени примамки
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

-
- научил се да хвърля
Някой дас има инфо за цалапица на дупките как е ?
- iliq kostov
- научил се да хвърля
Някъде на свободно??? За перки и каракуди???
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Някой скоро да е бил на Бодрово и околията, за да даде инфо?
Catch and Release