Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
- atanasov69
- новобранец
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Да може и то спокоино вече.ХАМАЛИН написа:Преди 10на дена хванахме добре, но нямах време да пиша. Баби мутанти и едно шаране около 800гр.. С лодка на сянката отатъка под дърветата между моста и Сокола. Някой може ли да ми каже моста проходим ли е е с лека кола?
- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Е това е нивото към момента:

Между габровци
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- А бе Пешо,що пиеш тия хапчета,да не си болен??
- Не бе,утре им изтича срока на годност.
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Мерсито Ките
!

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Днес,някъде тука около моста

Колегата Мунчо,от Габрово, е забравил,торба със силконови примамки и жиг глави

Колегата Мунчо,от Габрово, е забравил,торба със силконови примамки и жиг глави
Ако има някой ,от достата колеги по моста ,днес,да е чувал нящо или виждал ,да свирка..."Крапешкия мост", само за да установя, че съм потурчил торбата с пуристките джиг-пособия, вероятно окачена на перилата.
Аз там съм пораснал...
- ХАМАЛИН
- новобранец
- Обратна връзка:
Бяхме у събота с калегата и с лодката с/у тракащия мост. Хванахме общо около 7 кила бабушка и три тарана 300-500грама. Нямаше от бабите мутанти тоя път. Хубав риболов стана, въпреки че каракудлетата ми липсват много тая година.
-
- научил се да хвърля
здравейте някой може ли да ми каже някакво инфо за сухото дере или мъгъра,има ли биваци амура почна ли да се обажда има ли удари,и с това ниво има ли места за риболов или още са заляти.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
preslav_boi4ev написа:здравейте някой може ли да ми каже някакво инфо за сухото дере или мъгъра,има ли биваци амура почна ли да се обажда има ли удари,и с това ниво има ли места за риболов или още са заляти.
Преди два дена бях на сухото дере. Много водорасли отпред. Мисля че не може да се лови нормално. Иначе мястото е много готино, ходя там за да мога се къпя без да има тиня.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- новобранец
Здравейте вчера се върнахме от 5 дневен престой малко преди Крапешкият мост (не съм сигурен как се казва мястото има отбивка преди моста и стръмен път надолу и се стига до красиво и подходящо място за риболов и палатки)та значи излизат на плувка малки костури,много малки шаранчета които връщаме обратно,червенопер(малки и по нормални-300-400гр.),а на дъно дава хубави таранки(500-600гр),сомчета(700-800гр)но като цяло ден с ден няма еднакъв....просто не винаги язовира дава рибка.Моста е проходим за коли,няма проблем язовира е спаднал много.Успех.
- ROSEN_GB
- ще става разбирач
penevi1234 написа:Здравейте вчера се върнахме от 5 дневен престой малко преди Крапешкият мост (не съм сигурен как се казва мястото има отбивка преди моста и стръмен път надолу и се стига до красиво и подходящо място за риболов и палатки)та значи излизат на плувка малки костури,много малки шаранчета които връщаме обратно,червенопер(малки и по нормални-300-400гр.),а на дъно дава хубави таранки(500-600гр),сомчета(700-800гр)но като цяло ден с ден няма еднакъв....просто не винаги язовира дава рибка.Моста е проходим за коли,няма проблем язовира е спаднал много.Успех.
Казва се Сокола.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Малко инфо от вчера,от 19.00 до 20.30 ,само 35 костура
,около педя,като имаше и бонуси по 500-600гр.на рибка,след това до 1.00ч.седем каракуди от 300 до 600гр.,на дъно на торен червей.

-
- новобранец
Здравейте,колеги!Някой знае ли дали има раци на язовира в момента и дали са големи?Аз много много не ги ям,ама жената умира за раци......Ще съм много благодарен ако някой знае нещо по въпроса!Наслука на всички!!!!!!!!
То по реката няма,камо ли в язовира.От доста години не съм виждал около С-во това мезе и дано някой колега е бил късметлия,та и аз да науча де има 

Колеги спада ли още язовира
А който иска раци около Габрово ги има много стига да ме
покани

покани

Като не кълве аз ще клъвна.
-
- новобранец
бягай на ястребино там е за тебеcecomania2 написа:Здравейте,колеги!Някой знае ли дали има раци на язовира в момента и дали са големи?Аз много много не ги ям,ама жената умира за раци......Ще съм много благодарен ако някой знае нещо по въпроса!Наслука на всички!!!!!!!!
- forever_2pac
- научил се да хвърля
rokooo76 написа:Малко инфо от вчера,от 19.00 до 20.30 ,само 35 костура,около педя,като имаше и бонуси по 500-600гр.на рибка,след това до 1.00ч.седем каракуди от 300 до 600гр.,на дъно на торен червей.
Да беше оставил нещо в язовира и за другите колеги, стисня такава ...