Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инфо за р. Струма!
Ще правим ли риболов неделя?И къде?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

-
- фен клуб-скобар
razvali mi se kirilicata-tova e ot men na troha-mnogo finno-raiona 6te go obob6tq 6toto tuka ima nagli -vukov most ;)mnogo hranene i ti6ina!Onq den puk ot samoleta i na Bobo6evo-8 skobar4eta 200-250 g i klen4eta edno kum 500 g-i v dvata dni vse obratno!nqkolko dzverski kusaniq ot v4era ribite ot 500 g do 1 kg,do men izvadiha riba kum 2 kila i malko-stra6ili6te napravo!dnes po4ivam imam rabota-utre znam kude sa-o4akvaite nov kupon!Tova mi e ribolova ot 5 ve4erta do tumno-obi4am dokumentaciqta kakto kazah i obe6tavam v sledva6tite dni do kraq na avgust da e taka!
- Прикачени файлове
-
- 270820_243769115649984_100000506914371_1043345_2224585_n.jpg (28.23 KiB) Преглеждано 1063 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Днеска ги разбих кленовете на парашутка.Сигурно към 15 кила риба за 1 час. Маитапппп колеги
Сега въпрос към колегите мухари?До кой месец ловите с мухарка?
А гиоловете на магията до кога са забранени?

Сега въпрос към колегите мухари?До кой месец ловите с мухарка?
А гиоловете на магията до кога са забранени?
- prodigy666
- разбира нещата
евала за риболова ! .... и от мен малко инфо скобари и мрени има бол дано да е за добре ... в неделя доволно мрени и 5 скобара от 600 -800 и 1 над кило мрените искат яко задържане ... иначе скобите се раздвижват след 8-9 преди тва нямам пипане от тяхDJONI RINGO написа:razvali mi se kirilicata-tova e ot men na troha-mnogo finno-raiona 6te go obob6tq 6toto tuka ima nagli -vukov most ;)mnogo hranene i ti6ina!Onq den puk ot samoleta i na Bobo6evo-8 skobar4eta 200-250 g i klen4eta edno kum 500 g-i v dvata dni vse obratno!nqkolko dzverski kusaniq ot v4era ribite ot 500 g do 1 kg,do men izvadiha riba kum 2 kila i malko-stra6ili6te napravo!dnes po4ivam imam rabota-utre znam kude sa-o4akvaite nov kupon!Tova mi e ribolova ot 5 ve4erta do tumno-obi4am dokumentaciqta kakto kazah i obe6tavam v sledva6tite dni do kraq na avgust da e taka!
-
- разбира нещата
Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта. 

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги днеска за първи път хванах скобар от както съм сериозен риболовец.Удари ми на мухарката.И чесно да ви кажа клено се дърпа много повече от скубито.Яко грозна риба докато клена си е изпипан до съвършенство.Сички говорат скобара се дърпал яко ама не е така - клена си е клен бате .
Ето снимка

Иначе по реката е пълна трагедия.Под покровнишкия мост някакви хвърляха камъни, после се наредиха 3-ма боклук стари хора да ловат на прожинки и естествено единия си хварли кофичката от аиран, а другия шишето от бира.Абе за такива старци требва да ги откарат в полицията и бои бои бои бои.Мангалите също ебати племето гадно троват риба с харпуни и също така крадът като ходат да събират железо такъми крадът ама полицаите нищо не им казват докато на времето ги е било страх щото куките са били жени деца мъже сичко наред.
АБЕЕЕ ПРЕЕБАХА РЕКАТА БОКЛУК ХОРАТА.ЖАЛКО ЗАТОВА АМА РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА.
Ето снимка

Иначе по реката е пълна трагедия.Под покровнишкия мост някакви хвърляха камъни, после се наредиха 3-ма боклук стари хора да ловат на прожинки и естествено единия си хварли кофичката от аиран, а другия шишето от бира.Абе за такива старци требва да ги откарат в полицията и бои бои бои бои.Мангалите също ебати племето гадно троват риба с харпуни и също така крадът като ходат да събират железо такъми крадът ама полицаите нищо не им казват докато на времето ги е било страх щото куките са били жени деца мъже сичко наред.
АБЕЕЕ ПРЕЕБАХА РЕКАТА БОКЛУК ХОРАТА.ЖАЛКО ЗАТОВА АМА РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА.
- prodigy666
- разбира нещата
сутринта иначе щях да пояснаmetoo написа:Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта.

а относно борбата с клен или скобар клена остава доста назад в класацията

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Еми може и да си прав.А иначе ги гледам много скобар и хората го мъчат ама никой не хваща нито един.prodigy666 написа:сутринта иначе щях да пояснаmetoo написа:Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта.![]()
а относно борбата с клен или скобар клена остава доста назад в класацията![]()
![]()
все пак риболова на болонезе с финни линии в бърза вода и като се закачи некое шише от кола 2 литра става ебаси драпането
![]()
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Колеги предложете някое място от Благоевград та до Столицата по Струма с горе доло добра популация на кефал и да може от Е-79 да се включа.За утре ми трябва затова давайте предложения. Изклячваме Зелен дол, Покровник и Бело Поле, защото там мога да си ходя всеки ден.Засега съм се насочил към Бобошево.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Казах ти къде,няма да сбъркаш сутринта ще ти пратя и координати та ако ходиш след обяд да видиш къде точно.FlyFishing написа:Колеги предложете някое място от Благоевград та до Столицата по Струма с горе доло добра популация на кефал и да може от Е-79 да се включа.За утре ми трябва затова давайте предложения. Изклячваме Зелен дол, Покровник и Бело Поле, защото там мога да си ходя всеки ден.Засега съм се насочил към Бобошево.
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- prodigy666
- разбира нещата
колеги как мислите че е реката днес и на мен ми се стори че нее баш сълза
Колега,аре малко се поспрете с Мето само глупости и несвързаности произлизат от вас.Прочети си постовете и се замисли.А скобар има много, точно в твоя район ходат мои приятели през ден и ако 15-20 скобара на човек /отделно мряна, клен/ са НищоFlyFishing написа:Еми може и да си прав.А иначе ги гледам много скобар и хората го мъчат ама никой не хваща нито един.prodigy666 написа:сутринта иначе щях да пояснаmetoo написа:Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта.![]()
а относно борбата с клен или скобар клена остава доста назад в класацията![]()
![]()
все пак риболова на болонезе с финни линии в бърза вода и като се закачи некое шише от кола 2 литра става ебаси драпането
![]()
Толкова скобар по цялата река от Кюстендил до Благоевград не е имало отдавана и които му разбира лови.Включително и на фидер не само на боло.
колеги здравейте нов съм в групата
- monzata
- вече хвърля и на тежко
привет , сподели къде ходиш за риба , на какво ловиш и т.н. ако имаш питане - все ще се пръкне некой да ти отговори !
ами ходя за риба мястото е под помпата (пречиствателната) и ловя на болонеза и на блесна но на блесна по рядко точно сега ловя кленове на царевица това е от мен