Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от Д.Граховски »

Ще правим ли риболов неделя?И къде?
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

razvali mi se kirilicata-tova e ot men na troha-mnogo finno-raiona 6te go obob6tq 6toto tuka ima nagli -vukov most ;)mnogo hranene i ti6ina!Onq den puk ot samoleta i na Bobo6evo-8 skobar4eta 200-250 g i klen4eta edno kum 500 g-i v dvata dni vse obratno!nqkolko dzverski kusaniq ot v4era ribite ot 500 g do 1 kg,do men izvadiha riba kum 2 kila i malko-stra6ili6te napravo!dnes po4ivam imam rabota-utre znam kude sa-o4akvaite nov kupon!Tova mi e ribolova ot 5 ve4erta do tumno-obi4am dokumentaciqta kakto kazah i obe6tavam v sledva6tite dni do kraq na avgust da e taka!
Прикачени файлове
270820_243769115649984_100000506914371_1043345_2224585_n.jpg
270820_243769115649984_100000506914371_1043345_2224585_n.jpg (28.23 KiB) Преглеждано 1063 пъти
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Днеска ги разбих кленовете на парашутка.Сигурно към 15 кила риба за 1 час. Маитапппп колеги :lol: :lol: :lol: :lol:

Сега въпрос към колегите мухари?До кой месец ловите с мухарка?

А гиоловете на магията до кога са забранени?
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

DJONI RINGO написа:razvali mi se kirilicata-tova e ot men na troha-mnogo finno-raiona 6te go obob6tq 6toto tuka ima nagli -vukov most ;)mnogo hranene i ti6ina!Onq den puk ot samoleta i na Bobo6evo-8 skobar4eta 200-250 g i klen4eta edno kum 500 g-i v dvata dni vse obratno!nqkolko dzverski kusaniq ot v4era ribite ot 500 g do 1 kg,do men izvadiha riba kum 2 kila i malko-stra6ili6te napravo!dnes po4ivam imam rabota-utre znam kude sa-o4akvaite nov kupon!Tova mi e ribolova ot 5 ve4erta do tumno-obi4am dokumentaciqta kakto kazah i obe6tavam v sledva6tite dni do kraq na avgust da e taka!
евала за риболова ! .... и от мен малко инфо скобари и мрени има бол дано да е за добре ... в неделя доволно мрени и 5 скобара от 600 -800 и 1 над кило мрените искат яко задържане ... иначе скобите се раздвижват след 8-9 преди тва нямам пипане от тях
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта. :D
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Колеги днеска за първи път хванах скобар от както съм сериозен риболовец.Удари ми на мухарката.И чесно да ви кажа клено се дърпа много повече от скубито.Яко грозна риба докато клена си е изпипан до съвършенство.Сички говорат скобара се дърпал яко ама не е така - клена си е клен бате .

Ето снимка
Изображение

Иначе по реката е пълна трагедия.Под покровнишкия мост някакви хвърляха камъни, после се наредиха 3-ма боклук стари хора да ловат на прожинки и естествено единия си хварли кофичката от аиран, а другия шишето от бира.Абе за такива старци требва да ги откарат в полицията и бои бои бои бои.Мангалите също ебати племето гадно троват риба с харпуни и също така крадът като ходат да събират железо такъми крадът ама полицаите нищо не им казват докато на времето ги е било страх щото куките са били жени деца мъже сичко наред.
АБЕЕЕ ПРЕЕБАХА РЕКАТА БОКЛУК ХОРАТА.ЖАЛКО ЗАТОВА АМА РЕАЛНОСТТА Е ТАКАВА.
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

metoo написа:Изяснявай 8 9 вечерта или сутринта. :D
сутринта иначе щях да поясна :D
а относно борбата с клен или скобар клена остава доста назад в класацията :D :D :D все пак риболова на болонезе с финни линии в бърза вода и като се закачи некое шише от кола 2 литра става ебаси драпането :twisted: :twisted:
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

prodigy666 написа:
а относно борбата с клен или скобар клена остава доста назад в класацията :D :D :D все пак риболова на болонезе с финни линии в бърза вода и като се закачи некое шише от кола 2 литра става ебаси драпането :twisted: :twisted:
Еми може и да си прав.А иначе ги гледам много скобар и хората го мъчат ама никой не хваща нито един.
Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Колеги предложете някое място от Благоевград та до Столицата по Струма с горе доло добра популация на кефал и да може от Е-79 да се включа.За утре ми трябва затова давайте предложения. Изклячваме Зелен дол, Покровник и Бело Поле, защото там мога да си ходя всеки ден.Засега съм се насочил към Бобошево.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

FlyFishing написа:Колеги предложете някое място от Благоевград та до Столицата по Струма с горе доло добра популация на кефал и да може от Е-79 да се включа.За утре ми трябва затова давайте предложения. Изклячваме Зелен дол, Покровник и Бело Поле, защото там мога да си ходя всеки ден.Засега съм се насочил към Бобошево.
Казах ти къде,няма да сбъркаш сутринта ще ти пратя и координати та ако ходиш след обяд да видиш къде точно.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

колеги как мислите че е реката днес и на мен ми се стори че нее баш сълза
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

FlyFishing написа:
prodigy666 написа:
Еми може и да си прав.А иначе ги гледам много скобар и хората го мъчат ама никой не хваща нито един.
Колега,аре малко се поспрете с Мето само глупости и несвързаности произлизат от вас.Прочети си постовете и се замисли.А скобар има много, точно в твоя район ходат мои приятели през ден и ако 15-20 скобара на човек /отделно мряна, клен/ са Нищо
Толкова скобар по цялата река от Кюстендил до Благоевград не е имало отдавана и които му разбира лови.Включително и на фидер не само на боло.
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

колеги здравейте нов съм в групата
Аватар
monzata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от monzata »

привет , сподели къде ходиш за риба , на какво ловиш и т.н. ако имаш питане - все ще се пръкне некой да ти отговори !
Аватар
Вецев
новобранец
новобранец

Мнение от Вецев »

ами ходя за риба мястото е под помпата (пречиствателната) и ловя на болонеза и на блесна но на блесна по рядко точно сега ловя кленове на царевица това е от мен ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”