Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MITKO70 »

Да,при повечето е така,но сега ми подадоха и друго инфо :wink: Май ще се изнасям по -рано :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

MITKO70 написа:Да,при повечето е така,но сега ми подадоха и друго инфо :wink: Май ще се изнасям по -рано :D
Ей,стана си горещо пак у тая тема! :wink: И снимки с риби остава да качи некой,та да стане Екстра! :drinkers:
marinski7213
новобранец
новобранец

Мнение от marinski7213 »

Лесидренския е за мирни риби и нормални риболовци,а от стената до Желязна е за състезатели от всякакъв род!!!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Troli Rapala написа:
MITKO70 написа:Да,при повечето е така,но сега ми подадоха и друго инфо :wink: Май ще се изнасям по -рано :D
Ей,стана си горещо пак у тая тема! :wink: И снимки с риби остава да качи некой,та да стане Екстра! :drinkers:
Времето е горещо Троли,но ако не я поддържаме поне интригата ,темата ще умре тотално :wink:
Айде ,метни някой снимка с хищник ,не може да не си се разписал и там :wink: :D
А за нормалните риболовци е целия язовир,не само Лесидренския ,за останалите няма ограничения и място,те са си такива на всякъде :wink:
Изображение
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

marinski7213 написа:Лесидренския е за мирни риби и нормални риболовци,а от стената до Желязна е за състезатели от всякакъв род!!!
Е в тая връзка, Лесидренския къде е бе мен? Нали пак от страната на Желязна....Изображение
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

zozo написа:
marinski7213 написа:Лесидренския е за мирни риби и нормални риболовци,а от стената до Желязна е за състезатели от всякакъв род!!!
Е в тая връзка, Лесидренския къде е бе мен? Нали пак от страната на Желязна....Изображение

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Не съм се смял от доста време така след като прочетох този пост.Лесидренския ръкав бил от към страната на Желязна :smt120 :smt120 .Аз си мисля че Лесидренския ръкав си от страната на Лесидрен за това е кръстен и така.Харесва ми как спорите на рекъл и казал.Сега вече сте истински рибари. :drinkers: Препоръчвам на повечето да сменят дестинацията,че по писанията ми се струва че Сопот се оказва цяла България ,а не е така. :wink:

Малко разнообразие искате качена снимка ето я
Изображение
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Много интересно географско определение,не го бях чувал до сега за Лисидренския :lol: :lol:
А снимките май пак ги качват познатите хора,другите само са силни на компа :wink: И аз получих една снимка от моите хора снощи ,но......,нямам лиценз за публикуване :D :D :D
Изображение
zozo
новобранец
новобранец

Мнение от zozo »

Menkata написа:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Не съм се смял от доста време така след като прочетох този пост.Лесидренския ръкав бил от към страната на Желязна :smt120 :smt120 .Аз си мисля че Лесидренския ръкав си от страната на Лесидрен за това е кръстен и така.Харесва ми.....
Хихихихихихи да ама е забавно нали :) :) :)!!?!! А иначе си прав нооо... за мен "но " - се състои в това, че като застанеш на стената с лице към втичалото на реката, всичко в дясно е от към Г. Желязна, всичко в ляво е под Бърдене! А ЛесидрЯн не го считам за ориентир. Знам че не звуча твърде логично, но това ми е разбирането и за това го обяснявам :). Ай наслука и повечко рибки на всички.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

zozo написа:
Menkata написа:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol: :lol: :lol: Не съм се смял от доста време така след като прочетох този пост.Лесидренския ръкав бил от към страната на Желязна :smt120 :smt120 .Аз си мисля че Лесидренския ръкав си от страната на Лесидрен за това е кръстен и така.Харесва ми.....
Хихихихихихи да ама е забавно нали :) :) :)!!?!! А иначе си прав нооо... за мен "но " - се състои в това, че като застанеш на стената с лице към втичалото на реката, всичко в дясно е от към Г. Желязна, всичко в ляво е под Бърдене! А ЛесидрЯн не го считам за ориентир. Знам че не звуча твърде логично, но това ми е разбирането и за това го обяснявам :). Ай наслука и повечко рибки на всички.
Не спорете за топография,защото,не искам да влизам в подробности,Миров дол е Лседренския ръкав,и си е точно към Лесидрен,както и Г.Желязна е на същия бряг,Язовира е в землищата на тези две села.А що се отнася за рибата знам много добре кво става,В Лесидренския беше панайр,Развана също,А за при Богомил да не говоря,имам чуство че по язовира са се изнесли два града,музики на мах,всеки с претенций,а някой дори и контейнерите не виждат,вече има и полеви тоалетни,но що да се ползват,няма смисъл,от към риба има,но как знам само аз и други приятели,който го може го може.
Риба къща няма.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Добре че се хвалите , че иначе ще ни е скучно .
И аз да живея на 10 км от язовира ще знам всичко за него, като съм през ден на язовира , но и това не е винаги на 100% , аз като си ловех амурите , месните бяха или с една риба или капо за 7 дни
Изображение
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

MiTaKa™ написа:Добре че се хвалите , че иначе ще ни е скучно .
И аз да живея на 10 км от язовира ще знам всичко за него, като съм през ден на язовира , но и това не е винаги на 100% , аз като си ловех амурите , месните бяха или с една риба или капо за 7 дни
Лови си ги мойте няма да хванеш.Нито на другите,Бе Майсторе.
Риба къща няма.
zaribeniq
фен клуб-скобар

Мнение от zaribeniq »

Само се заяждате мисля другата седмица да отида до язовира обаче споделете какво ловите на какво кълве. общо взето как е положението. яз,Сопот виждам че активно пишеш из темата дай някакво инфо за стръв и захранка. Излизат ли шарани и амури?
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

MiTaKa™ написа:Добре че се хвалите , че иначе ще ни е скучно .
Ловиш ти.Такива като теб ми редят по 50 въдици на брега и ловят...айде моля ти се.Идвате с въдици за хиляди левове.Давате пари за захранка колко едно годишно зарибяване.Това ли ти хвалбате бе мой човек.Точно тези които са на 10 км се грижат за язовира.Чета ти коментарите вече повече от месец и се правиш на ербап.Ето точно това е причината да не харесвам такива хора като теб.Като си ловил само ти ,що не отиде да помогнеш на колегите и те да хванат някоя риба и да изпитат някое удоволствие от риболова.Лично тук в тази тема на всеки съм отговорил подробно как и къде да застане за да може си хване риба.Пък ти се бии в гърдите че ловил и се кефил че местни са били капо.Евала да си жив и здрав.
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа: , аз като си ловех амурите , месните бяха или с една риба или капо за 7 дни
Не става въпрос за Сопот,нали :? А за тези на Богоров няма да коментираме :wink: :D
Изображение
Аватар
ХАМАЛИН
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ХАМАЛИН »

Ко съ джавкате!? Риба нема и тава е, както казват месТните, месните са в Бони Оборот. Баси яловият язовир, не бих пратил и кучето си да поплува там.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”