Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

40-те извора
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
40-те извора
Язовира се намира на 5 км от Асеновград 
Вчера ходих и хванах 4 червеноперки за 3-4 часа.Няма много риби

Вчера ходих и хванах 4 червеноперки за 3-4 часа.Няма много риби

Re: 40-те извора
е как да има като е пълно с орки и колеги заложили по 10 въдици много съжалявам че си извадих членска карта а проверяващ не сам видял никога
- prokop4o
- ще става разбирач
ходих 5 пъти на 40-то алито (проверяващия) ме провери 10 пъти щото минаваше по 2 пъти на ден.nanko1234 написа:е как да има като е пълно с орки и колеги заложили по 10 въдици много съжалявам че си извадих членска карта а проверяващ не сам видял никога
недейте да говорите глупости!
ето и линк за тема
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=20777" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Аз през ден ходя там никои не е минавал да проверява , орки фулл риба нанаици. Поздрави Ванка
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Хаха! Алито нещо .... незнам какво става... въпросният и мен е минавал по 3-4 пъти да ми иска билет , ама на БАЙ мангаУ , дето е на 5м. от мен ... го подминава все едно го няма ..prokop4o написа:ходих 5 пъти на 40-то алито (проверяващия) ме провери 10 пъти щото минаваше по 2 пъти на ден.nanko1234 написа:е как да има като е пълно с орки и колеги заложили по 10 въдици много съжалявам че си извадих членска карта а проверяващ не сам видял никога
недейте да говорите глупости!
ето и линк за тема
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=140&t=20777" onclick="window.open(this.href);return false;
Какво правим в такъв слуай?:
Вариант 1: Избивам си зъбите през един и се боядисвам черен.
Вариант 2: Претърсвам му керемидите както явно са направили някоя агитка мангасаряни.
Вариант 3: Почвам да врякам и да псувам докато му писне да ме слуша и си тръгне!
Ха сега ето го въпроса за 1000лв. в играта "Стани мангал."