Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Най-добрият град за живеене в България
Модератор: dantho.mihov
-
- и господ не е толокова добър
[quote="grandal_331"]Днес видях по БТВ че най-ниско платен и с най- ниски цени е гр.СЛИВЕН
Ама за мен си е най-добрия град за живеене в света
[/quote
Става ама трябва да махнем циганите,да спрем вятъра,да оправим карандила и да направим Лечков футболист,че неправи нищо за курортите в балкана.Като знам какво е красиво на Карандила а на какво прилича в момента направо ми е болно.

Става ама трябва да махнем циганите,да спрем вятъра,да оправим карандила и да направим Лечков футболист,че неправи нищо за курортите в балкана.Като знам какво е красиво на Карандила а на какво прилича в момента направо ми е болно.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
snegk,то ако всички тези неща бяха на ред,щяхме да сме столицата на Европаsnegk написа:Става ама трябва да махнем циганите,да спрем вятъра,да оправим карандила и да направим Лечков футболист,че неправи нищо за курортите в балкана.Като знам какво е красиво на Карандила а на какво прилича в момента направо ми е болно.grandal_331 написа:Днес видях по БТВ че най-ниско платен и с най- ниски цени е гр.СЛИВЕНАма за мен си е най-добрия град за живеене в света

Иначе скоро по БТВ съобщиха,че имаме най-красивата главна улица в България

Последно промяна от Big^Fish на Вто Дек 18, 2007 12:59 pm, променено общо 1 път.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Мене София си ми харесва, със задръстванията се свиква ( които е живял по дълго време знае обходните маршрути ), мърсотията е на средно ниво и се подобрява, вярно, че водоеми с риба не останаха но пък от друга гледна точка работа винаги има ( за който не го мързи ) . Наистина много е натоварено ежедневието но нали за това ходим на риба да разпускаме, за мацки няма да говоря има всякакви и достатъчно. Говоря за град за живеене, като красота има доста по красиви градове. Но там се ходи като на екскурзия.
-
- и господ не е толокова добър
Насе неискам да обидя някой,но в Столицата небих живял по собствена воля.2 пъти работих там и не искам да потретвам.Първо с колата,трябва да тръгнеш поне час по рано да отидеш на работа.После пробвах пеш,стига се по-бързо но докато стигна работното място имах нужда от кисело мляко за да не се натровя от пушъците на колите.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Това е доста пипнато от някой върл Софиянец никой няма да позволи такава табелка в София.Аз живея в кв.Люлин и на излизане от квартала има много хубава светеща табелка с надпис "Добре дошли в София" а всъщност извън тази невидима граница живеят най дивите шопи.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Аз па да ви кажа си живея на селоо, е па тук си имаме всичко, не ми требе София не ми требе градо. Я си одим тук за риба и си глеам кефоо.
Гей ся, бех веднаж у София то много убаво на СУМ и на Сентранлата гара на инак тоя град голем пощинак, не моем се опраи, га изчезне балкано от погеда и не знаем на де одим.
Ааа бе мани мани я там повече не одим, оно у село си е най убаво.
Га фана комшийката за газо чат пат и голема риба фаним.
Па вий софиянци с тия клощави комшийки кви ги фащане не нам.
еййй бреее , айде че баджанако иде с дамаджанка райия
Гей ся, бех веднаж у София то много убаво на СУМ и на Сентранлата гара на инак тоя град голем пощинак, не моем се опраи, га изчезне балкано от погеда и не знаем на де одим.
Ааа бе мани мани я там повече не одим, оно у село си е най убаво.
Га фана комшийката за газо чат пат и голема риба фаним.
Па вий софиянци с тия клощави комшийки кви ги фащане не нам.
еййй бреее , айде че баджанако иде с дамаджанка райия
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
[quote="VGS"]Аз па да ви кажа си живея на селоо, е па тук си имаме всичко, не ми требе София -прав си и то много...
Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Пон Дек 31, 2007 1:40 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Абе Варна си е моя град. Нещо все ме дърпа да се върна тук. Обичам я с всичките и недостатъци. Обаче сега като обявиха, че бил най-добрия град за живеене в България и на всички входове на Варна смениха табелите. Сега пише ВАРНА и отдолу с по-малки букви фукнята, че бил най-добрия град за живеене в БГ. Кирчо кво се е възгордял пак. Откачих гърнето вчера в тия трапове дето може да се изгуби цял трабант ама иначе накичи табелите на влизане в града. По-добре да ни бяха обявили за най-гадния град, че белки са вземе в ръце. Не, че помня някой който да е направил повече от него ама...може много много повече. Така или иначе както казах тук ми е сърцето на мен. Тук се чувствам свободен и спокоен. Смятам, че всеки си обича неговия град. Така трябва да е.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
- Николай Неделков
- учете се от него
Песен за Перник
Перник братче убав град,
пълен с пролетариат,
Перник братче убав град,
само ако си богат.
Че работим у заводо,
у заводо през дено,
па довечера че дойдем,
да те хванем за гъзо.
Па , че сипеш по ракия,
че измааш по гюбек
и затънал във сланина,
пак че маам тек след тек.
А я пай че съм у "BOSS" *
аку окат , че съм прост
че запалим пай по BORO
че изооооооооокам : АРЕ МИНЬОРОООООООООО
* легенда - "BOSS" - старо култово заведение в Перник
П.С. - та мислим че само от песента можете да си направите изводите за "най-скапания" град в България ... - ама аз си го обичам ... и САМО МИНЬОРОООООООООООО
Перник братче убав град,
пълен с пролетариат,
Перник братче убав град,
само ако си богат.
Че работим у заводо,
у заводо през дено,
па довечера че дойдем,
да те хванем за гъзо.
Па , че сипеш по ракия,
че измааш по гюбек
и затънал във сланина,
пак че маам тек след тек.
А я пай че съм у "BOSS" *
аку окат , че съм прост
че запалим пай по BORO
че изооооооооокам : АРЕ МИНЬОРОООООООООО
* легенда - "BOSS" - старо култово заведение в Перник

П.С. - та мислим че само от песента можете да си направите изводите за "най-скапания" град в България ... - ама аз си го обичам ... и САМО МИНЬОРОООООООООООО

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;