Зарган 2013

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
cheatereye
новобранец
новобранец

Re: Зарган 2013

Мнение от cheatereye »

asinasi написа:Здравейте,
Следващата седмица ще бъда на Къмпинг Юг и съм решил в ранните часове да излизам за по 2-3часа в района да помятам бомбарда.
Моля колеги запознати с местата около Китен и Лозенец да ме напътстват.
Благодаря Ви предварително!
Използвай картата на чичко гуугъл и намери тези кординати.
42.197686, 27.829485
Мястото се нарича Дюнев гьол
Пускам ти и един пост на наш-колега тук от форума, който е писал 2009 година.
Автор: chaykov [ Пет Окт 02, 2009 11:07 pm ]
Заглавие: Re: ЗАРГАН - 2009г
Днес бях на Дюнев гьол под Лалов егрек (между Царево и Лозенец) 2 бр. риболова беше кошмарен 10 коли 25 човека, лодки леферски мрежи.... онзи ден сам на камъка на к-с Нестинарка 113бр... по предния ден на същия камък нито един :) а по по предния ден на Дюнев гьол 37.... абе диво :) иска гонене... на слука на всчки и бъдете колегиални... "имаше един пич от Сф... все мяташе над мене нямаше да се усъмня че го прави нарочно ако не беше го правил в продължение на час и половина !"
На Къмпинг Юг също има един лек нос от дясната страна се пада, може да го разгледаш.
За Китен, освен пристанището, и задната част на кея, която продължава под базата на старото ЦСКА, не се сещам.
Наслука!
B lo w мy мind & F o ll o w мe
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

cheatereye написа:
asinasi написа:Здравейте,
Следващата седмица ще бъда на Къмпинг Юг и съм решил в ранните часове да излизам за по 2-3часа в района да помятам бомбарда.
Моля колеги запознати с местата около Китен и Лозенец да ме напътстват.
Благодаря Ви предварително!
Използвай картата на чичко гуугъл и намери тези кординати.
42.197686, 27.829485
Мястото се нарича Дюнев гьол
Пускам ти и един пост на наш-колега тук от форума, който е писал 2009 година.
Автор: chaykov [ Пет Окт 02, 2009 11:07 pm ]
Заглавие: Re: ЗАРГАН - 2009г
Днес бях на Дюнев гьол под Лалов егрек (между Царево и Лозенец) 2 бр. риболова беше кошмарен 10 коли 25 човека, лодки леферски мрежи.... онзи ден сам на камъка на к-с Нестинарка 113бр... по предния ден на същия камък нито един :) а по по предния ден на Дюнев гьол 37.... абе диво :) иска гонене... на слука на

всчки и бъдете колегиални... "имаше един пич от Сф... все мяташе над мене нямаше да се усъмня че го прави нарочно ако не беше го правил в продължение на час и половина !"
На Къмпинг Юг също има един лек нос от дясната страна се пада, може да го разгледаш.
За Китен, освен пристанището, и задната част на кея, която продължава под базата на старото ЦСКА, не се сещам.
Наслука!
Благодаря за инфото!
По възможност ще се отчета със снимков "матриал"
vladi8008
новобранец
новобранец

Мнение от vladi8008 »

ами разбрахме че във Варна е тръгнал заргана, появил се около Поморие и Несебър , а на юг някой да има инфо как е.Аз мятах бомбарда в събота и неделя край синеморец ама освен чернокопчета по 2см(естествено ги пусках) друго не удари.Ако някой има инфо за на юг моля да сподели.
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Преди една седмица бях точно там на къмпинг Юг Якото Място.За трите сутрини в който ходих за риба хванах 16 заргана и още толкова илария.Това на скалите в ляво от плажа от 7 до 11 сутринта.Мятай бомбардата в дясно след скалата в морето.Снимки по късно.Наслука
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
косьо72
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от косьо72 »

Опит за снимки
Photo-0213.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЖЕЛАЯ ВИ БЕЗСМЪРТИЕ
asinasi
новобранец
новобранец

Мнение от asinasi »

косьо72 написа:Преди една седмица бях точно там на къмпинг Юг Якото Място.За трите сутрини в който ходих за риба хванах 16 заргана и още толкова илария.Това на скалите в ляво от плажа от 7 до 11 сутринта.Мятай бомбардата в дясно след скалата в морето.Снимки по късно.Наслука
Благодаря за информацията!
Разбира се ще започна от най-близките места до хотела.
Митко Кирилов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Митко Кирилов »

Вчера вечерта на вълнолома от 18.30 ч до 20.00 ч проби за зарган и .....,ако нещо друго се хване.
Само една граца! Иначе "тренировката" беше супер! Пробите са му майката!
Нещата не са такива , каквито изглеждат!
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

вчера обиколих малко ... на Ной взех 3 и после на Галата 2 ... ама малки и ги пратих да пътуват... от няколко места чувам добри отзиви за дружба ... някой да сподели
Аватар
Аматьора Бс
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Аматьора Бс »

Първи проби за зарган на Агалина в събота.Едвам оцелях :lol:
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

Днес и аз открих зарганския риболов с ей тоя каиш :wink:
Изображение
Изображение
Аватар
inki_bg
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от inki_bg »

Здравейте! След дълго отсъствие от морето днес най-накрая открих сезона.Сутринта рано-рано 6,00ч бяхме разпънали сопите и се почна с адреналина дребни заргани но за сметка на това много.Отбрах си 5-те най-едри заргани,който влязоха в кофата,че и на мен ми се яде прясна риба останалите се върнаха да раснат
2013-08-15-065.jpg
.Взех си и няколко иларии да има разнообразие в тигана.Такъма плаваща бомбарда,повод0,20 бидем 0,16 с две куки с висящи 2бр морски червеи,че иначе не ще.Рибите още не стават за вземане но кефа е голям да се вадят.Към 8,00ч рибата спря и ние си прибрахме сопите и аиде кои от къде е преди да са се събудили жените.За мястото не се сърдете дето не казвам къде е но просто колегите стават много и няма къде да се хвърля после.Ето още1 снимка и наслука
2013-08-15-064.jpg
Изображение
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от vladofommi »

chaikata написа:... от няколко места чувам добри отзиви за дружба ... някой да сподели
Ами не са те излъгали. Почти всички се крият ама аз нали съм душа ще си кажа. Днеска сутринта на дружба от шест до осем /щото съм на работа/ десетина мерни заргани и няколко дребосъка. След работа /да се разбира 18:30/ морето много зле и не съм пробвал. Работих на плаваща но колегите бяха на бавно потъваща и като, че ли вземаха по-добре. Днеска бяхме десетина човека, утре ще ги преброя да видя колко човека ще събере това инфо. Все си мисля, че на морето колкото повече хора има толкова повече риба се събира.
П.С. Има ли някое сайтче за вълнението на морето, че като видях днеска вечерта морето какво е и се чудя утре дали да ходя?
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Ivan_nikolov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Ivan_nikolov »

vladofommi написа:
chaikata написа:... от няколко места чувам добри отзиви за дружба ... някой да сподели
Ами не са те излъгали. Почти всички се крият ама аз нали съм душа ще си кажа. Днеска сутринта на дружба от шест до осем /щото съм на работа/ десетина мерни заргани и няколко дребосъка. След работа /да се разбира 18:30/ морето много зле и не съм пробвал. Работих на плаваща но колегите бяха на бавно потъваща и като, че ли вземаха по-добре. Днеска бяхме десетина човека, утре ще ги преброя да видя колко човека ще събере това инфо. Все си мисля, че на морето колкото повече хора има толкова повече риба се събира.
П.С. Има ли някое сайтче за вълнението на морето, че като видях днеска вечерта морето какво е и се чудя утре дали да ходя?
Има един сайт с web камери от почти всички по големи градове ( вкл. морско курорти ) аз от там черпя информация за състоянието на морето http://www.webcambg.com" onclick="window.open(this.href);return false;
надявам се да съм помогнал и НАСЛУКА
Аватар
pechat
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pechat »

Изображение
vladi8008
новобранец
новобранец

Мнение от vladi8008 »

vladofommi написа:
http://www.dmi.gov.tr/en-US/marine-metu ... 03&g=p#sfB" onclick="window.open(this.href);return false;
това е най добрия сайт ,наистина е много точен
Публикувай отговор

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”