Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Без думи.........
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Без думи.........
Под форум -Излети и преживявания
Тема - Без думи......
Опит да я отворя и хоппалааааа "вие не можете да четете тази тема"
Аз да не съм чумав бе.
Като не искате да ви четат шибаните теми .....ми пишете си ги в масонските ложи и подфоруми или както се казва там дето се влиза само с един гол х...... да не се дразним простосмъртните.
Ето това ще е една от причините ако има друг адекватен форум дето да няма разделения на можещи и не можещи да четът общите теми, моментално да се регистрирам там и да не си късам нервите с малоумници.
Тема - Без думи......
Опит да я отворя и хоппалааааа "вие не можете да четете тази тема"
Аз да не съм чумав бе.
Като не искате да ви четат шибаните теми .....ми пишете си ги в масонските ложи и подфоруми или както се казва там дето се влиза само с един гол х...... да не се дразним простосмъртните.
Ето това ще е една от причините ако има друг адекватен форум дето да няма разделения на можещи и не можещи да четът общите теми, моментално да се регистрирам там и да не си късам нервите с малоумници.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- научил се да хвърля
Re: Без думи.........
Съгласен.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Я дай линк ,че нещо не се сещам за такъв подфорум!Или пак си пишеш просто ей така!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не си пиша просто ей така.Особено пък ПАК
В момента темата е http://www.nariba.com/forum/viewtopic80213.html" onclick="window.open(this.href);return false;
четвърта на заглавната страница началото при отваряне на сайта
В момента темата е http://www.nariba.com/forum/viewtopic80213.html" onclick="window.open(this.href);return false;
четвърта на заглавната страница началото при отваряне на сайта
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз също не я виждам ,но не ме и интересува!Това е тема ,пусната в някоя от групите в които не членувам!А щом не членувам ,значи не ме вълнува!Ако толкова се чувстваш обиден ,има лесно - зариваш с лека ръка последните 5 години и напускаш!!!
Мен по ме дразни друго ,а именно че групите са невидими!Поне различните цветове трябва да са обозначени със съответната принадлежност!Така ще има някаква яснота и ще се избегнат доста такива теми!
Мен по ме дразни друго ,а именно че групите са невидими!Поне различните цветове трябва да са обозначени със съответната принадлежност!Така ще има някаква яснота и ще се избегнат доста такива теми!
- stridata
- ще става разбирач
Невиждам причина да се пенявиш толко? Навсякаде по света имат Private секиций във Форумите!
Прави си кефа и тва е!
Прави си кефа и тва е!
Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека НИКОГА!

-
- вече хвърля и на тежко
наистина е дразнещо това
- szipion afrikanski
- ще става разбирач
Съгласен съм с Boki, и аз като цъкна някъде и пише ,,Вие не можете да четете,, ми става гадно.
Начинът по който се изписва- Вие не можете...... е дискриминативен и обиден, сигурно има и по интелигентен вариант!
Не че ми дреме за тайнствените им писания.
Начинът по който се изписва- Вие не можете...... е дискриминативен и обиден, сигурно има и по интелигентен вариант!
Не че ми дреме за тайнствените им писания.
Земете спрете с тия тъпи теми вече , не Ви ли омръзна да дъвчете повече от година едно и също вече
Боки , ако имаш нещо зъб на форума , вместо да всяваш само дразги и пускаш такива теми , не е ли по-лесно да пишеш едно ЛС на Барута
или немаш гащи за това 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Всеки има право на мнение,според мен форумите са за споделяне на информация и за извличани на полза от нея или даже само от удоволствието да си съпричастен към преживяването на някой с когото имате еднакво хоби или интереси.Митев написа:Земете спрете с тия тъпи теми вече , не Ви ли омръзна да дъвчете повече от година едно и също вечеБоки , ако имаш нещо зъб на форума , вместо да всяваш само дразги и пускаш такива теми , не е ли по-лесно да пишеш едно ЛС на Барута
или немаш гащи за това
Зъб на форума нямам и смятам че тук съм след съмишленици,нямам никакво намерение да всявам дрязги,просто трябва да се премахнат или преразгледат някои форми на публикаций.
Като искат някои членове да си пускат теми не за общо четене да се маркират или обособят само за техните си групички и да не се появяват на заглавната страница на форума като теми,и да бъдат маркирани като недостъпни за останалите за предпочитане изобщо да не ги виждаме(друг е въпроса че се губи смисъла от споделянето на информация,което е основната задача на интернет и форуми по интереси)
Друг е и въпроса че според мен изобщо не трябва да бъдат налагани ограничения по този признак така нареченото членство в подгрупи.
Аз съм председател на Ямболското риболовно сдружение и мога да организирам една група от съмишленици тук във форума която да си споделя инфо само помежду си за нашия регион и всички останали да са подложени на информационно затъмнение по тази схема относно какво става по водоемите в Ямболско.
Смятам това за абсолютно неправилно.
Какъв е смисъла.
Не знам за какво да пиша на Барута,и какво мога да постигна,но те уверявам че имам гащи и не само гащи но и топки в тях.
За да се убедят модераторите защо не подложите на демократичен принцип чрез гласуване колко членове на форума са За и колко Против това да може или да не може да се влиза и чете всичко написано независимо от кой и коя група.Нямам нищо против специфичните групи по интереси,а само и единствено налаганите ограничения за четене,даже съм съгласен да няма право не член на съответната група да не може да поства в съответната им тема,но не да не може да я чете.
Може пък да се изненадате от резултатите и форума да стане с една идея по-привлекателен
- nocalled
- научил се да хвърля
сектанти, не си заключвайте и не си правете невидими темичките, тва да не е вип гей парти 

you'd better run...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мен също ме дразнят групите!!!
Подозирам, че админа, барабар с модовете, може да си чете където и каквото поиска, демек те нямат интерес да премахнат ограниченията, щото предполагам по групите някой балама се изпуска от време на време от към инфо за места....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Точно.... и продаваме информациятаtopsoft написа:Подозирам, че админа, барабар с модовете, може да си чете където и каквото поиска, демек те нямат интерес да премахнат ограниченията, щото предполагам по групите някой балама се изпуска от време на време от към инфо за места....