Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долни Богров-платеното
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Долни Богров-платеното
Днеска си напазарувах различни рибни вкусотийки, дано шараните да ги оценят утре.
Русалката: най-лошото нещо - ни го ядеш, ни го е*еш...
Слабооооо три удара, един реализиран. Това до обяд, когато си тръгнах, опекох се жив в тая жега, няма сянка няма ветрец... мор. Явно и затова рибите си почиваха.qno_zloo написа:Фанали нещо.
Повече там не отивам.
- milenkrustev
- новобранец
На Богров амурите налитат на всичко. В събота слагах големи пелети - 12 мм, дъмбели и други есперименти правих за да търся шараните ама закачах само амури. Накрая с голям зор един шаран. Някакви предложения как да се пробират или само при мене е така? 

- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Там последно две 11ки ,една 13ка, 15ка и 12 ка ги хванах на сорс топче и една царевица менте на Корда.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Това е резил, бил си неподготвен от към слънце защита а рибите като бе са ти кълвяли да не ти пука, все пак си бил на риба, аз от един месец си обарвам шиманата вкъщи.Алфонсо написа:Слабооооо три удара, един реализиран. Това до обяд, когато си тръгнах, опекох се жив в тая жега, няма сянка няма ветрец... мор. Явно и затова рибите си почиваха.qno_zloo написа:Фанали нещо.
Повече там не отивам.
Е носех си слънчева шапка и чадър.... другия път войнишка палатка ли да помъкна.qno_zloo написа:Това е резил, бил си неподготвен от към слънце защита а рибите като бе са ти кълвяли да не ти пука, все пак си бил на риба, аз от един месец си обарвам шиманата вкъщи.Алфонсо написа:Слабооооо три удара, един реализиран. Това до обяд, когато си тръгнах, опекох се жив в тая жега, няма сянка няма ветрец... мор. Явно и затова рибите си почиваха.qno_zloo написа:Фанали нещо.
Повече там не отивам.

Собствениците да измислят нещо, преди имаше чадъри, сега- йок.
Резила го заличих много бързо няколко пъти през ден след това с няколко десетки кг риба от неплатени и платени, но почти незарибени язовири.
Снимки не качвам, защото ям риба и ще ме линчуват във форума

Бързо инфо каква стръва да взема за събота и неделя на богров - платеното? Сега ползвам пелети 14мм скопекс и работят но ми се иска да опитам и нещо различно.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз не успях да хвана на топче собствено производство, за малко капо.
Някакви предложения на какво кълве сега като започва да захладнява? Топчета, пелети? Посъветваха ме да тествам с аромати на риба, раци, миди и прочие. Някой може ли да сподели изпипани есенни технологии.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Може да проверя старите аромати дето съм вадил 53 риби на излет
- milenkrustev
- новобранец
Точно в момента не кълве на нищо! Хващат се случайни риби с много зор и доза късмет!searnox написа:Някакви предложения на какво кълве сега като започва да захладнява? Топчета, пелети? Посъветваха ме да тествам с аромати на риба, раци, миди и прочие. Някой може ли да сподели изпипани есенни технологии.

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз ще чакам щуките,па ако са тръгнали вече,казвайте.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Странно и на местните пелети не кълве? Шарко трябва да папка , зима идва а трябват мазнинки за зимно кожухче. Да не би да ги е хванала кризата и платените ?milenkrustev написа:Точно в момента не кълве на нищо! Хващат се случайни риби с много зор и доза късмет!searnox написа:Някакви предложения на какво кълве сега като започва да захладнява? Топчета, пелети? Посъветваха ме да тествам с аромати на риба, раци, миди и прочие. Някой може ли да сподели изпипани есенни технологии.
Опазвайте Рибата , за да има какво да се лови !!!
- milenkrustev
- новобранец
Вчера бях на острова и успях да извадя 5 риби. Мисля, че шараните се съвзеха, пробвах три, четири аромата и на всичките имах кълванета! Колегата Searnox мисля, че се е ориентирал правилно с рибните неща!