Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Среща с товарния влак ! Урок Номер 2
Модератор: bobopeli
Първо - БРАВО НА КРОКИ !!!!!
Сега едно предложение
Това с юмруците лесно може да се уреди, но не е нещо което може да промени ситуацията драстично. По мое скромно мнение изхода е -
полиция, белезници, бърза процедура и предписание за охлабване на халката в Централният!
Това всичко отразено в едно спретнато репортажче, каквито Нова Телевизия и БТВ се научиха да правят .
В този ред на мисли - ако някой да знае телефон на ИАРА за такива сигнали моля публикувайтего!
Обещавам да не чакам ИАРЦИ със скръстени ръце
Сега едно предложение
Това с юмруците лесно може да се уреди, но не е нещо което може да промени ситуацията драстично. По мое скромно мнение изхода е -
полиция, белезници, бърза процедура и предписание за охлабване на халката в Централният!
Това всичко отразено в едно спретнато репортажче, каквито Нова Телевизия и БТВ се научиха да правят .
В този ред на мисли - ако някой да знае телефон на ИАРА за такива сигнали моля публикувайтего!
Обещавам да не чакам ИАРЦИ със скръстени ръце

леле-мале бой... ебане.... само сръбската музика липсва... внимавайте кого биете и за какво щото все пак това е България и да не се окажете вие по бързата процедура в панделата.. В случая с Корки лесно се доказва кой е бомбондирал ама с мрежите е трудна работа..... първо мрежите ако са разпънати изобжо по никакъв начин неможеш да докажеш на кой са второ ако са в багажник на кола става по-лесно но повечето бракониери са тарикати и като видят зора щи ги изкарат от колата и пак нищо неможе да се докаже и навсичкото отгоре тия битите ще отидат и ще се оплачат че са бити без причина и кой в случая е виновен
Един съвет от мен оставете крушетата и действайте със силни удари в бъбеците и стомаха има по-малка вероятност от оставяне на следи... ако имате огнестрелно оръжие в никакъв случай не го ползвайте че отивате директно в затвора дори и да сте полицай намате право да насчвате пистолета срещу невъоръжен човек общо взето имаш право да искараш пищова само ако те гръмнат... за по сигурно се обадете в първо в полицията а после в иара че като стане мелето ченгетата и те да се покефят пък и още два чивта ръце и крака няма да са излишни... айде наслука и много войнски успехи по бойните полета дано да има ефект и малко жертви

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е В А Л А!!!
Поклон до земята!!! Мед ми капе с всяка прочетена дума от този пост, нека всички се поучим от НЕГОВИЯ пример и бъдем верни последователи на започнатото от него!!!
Поклон до земята!!! Мед ми капе с всяка прочетена дума от този пост, нека всички се поучим от НЕГОВИЯ пример и бъдем верни последователи на започнатото от него!!!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mita4eto написа:Е В А Л А!!!
Революцията предстои.... ако всички поне малко сте склонни да се разправяте със сила ще падне здраво пердашене... аз предлагам да се организираме в едан силова групировка с идеална цел... помислете си само отиваме 100-200 човека на на някой язовир дебнеме бракониерите и бой, бой.... може да се кръстим "Маскираните Рибоци" и да носим маски рибешки глави а бухалките да са с формата на риба.....

- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Мисля, че ще има добър ефект на пътя водещ към всеки язовир да се напише с големи букви
"Разрешено само за притежатели на риболовен билет"
Отдолу да се изброят глобите предвидени от Закона за бракониерите.
още по отдолу да се нарисува карта на водоема с информация каква риба кълве в дадения водоем.
Цялата тая дейност ще отнеме 0.0000000001% от бюджета на коя и да е Община или селско кметство, а възпитателния ефект ще е голям.
още по отдолу да се нарисува карта на водоема с информация каква риба кълве в дадения водоем.
Цялата тая дейност ще отнеме 0.0000000001% от бюджета на коя и да е Община или селско кметство, а възпитателния ефект ще е голям.
bisko71 написа:Мисля, че ще има добър ефект на пътя водещ към всеки язовир да се напише с големи букви

- krokibg
- учете се от него
Момчета,за ваше най-голямо учудване,единия от тези типове беше много богат човек
Така че,митът за гладния българин просто беше разбит на пух и прах.На самото място,където се случи това,в същия момент имаше поне още пет човека рибари,който изобщо не помръднаха от местата да же да погладнат.Стояха си и или ги познаваха и се страхуваха от тях или не желаеха да ходят да се разправят.Имайте си на предвид,че тези хора когато отиват да правят простотий с бомби или мрежи и тоци,те върват на групи по минимум трима човека.В повечето случай са и въоражени.Понеже наистина ме няма и се занимавам със много неща,обещавам ви че щом се върна пак за ден-два,ще ви кача снимки и ще ви опиша всичко и ще поговорим за това как да не стоим безучасни и да гледаме.Виждам че всички сте съгласни по един или друг начин със направеното от нас,макар наистина да имаше вариант да станем ние виновни за това че сме исползували сила,но просто човека беше не само богат до безобразие бомбаджия но и супер наглец.Чак след като разбра че срещу тях стоят хора на които неим пука много-много,реши да ни подкупва и за малко щяха всички да ядат бой,но се усетиха че работата е сериозна.Отведоха ги веднага в полицията на Симеоновград и от там директно във Харманли.Може би щяха да се отърват веднага със някой лев,но ние взехме мерки и се обадихме тук-там на по големи хора и началници за да не решат местните да си искарат по някой и друг лев.Скоро несъм се обаждал да видя какво става със тях,но ще се поинтересувам и дано онзи с парите дори и да се е отървал,то поне дано да е исипал един куфар с пари,за да разбере че със много по-малка сума щеше да купи толкова риба че да нахрани всички гладни във града му и щеше да има полза от това.Чуваха се някакви закани по едно време,но явно като са разбрали че сме със дълги пишки,са се отказали да търсят възмездие иначе щеше да се налага да отивам да го търся аз него и този път нямаше да викам полицията.Дано да е умен и да премисли защото не ми се разправя със тъпаци.Най-интересното беше че ицялата група беше барала бомбата и след като им взели натривки,всички ги пребрали на куп.За сега толкоз.Очаквайте да ви кача снимки и да ги видите.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Когато си слезна другия път.Всичко ми е на вилата,флашките със снимки,камери и т.н.Днес си направих нов компютър че децата сгомнясаха стария тотално.обещавам да ги кача до няколко дни. 

- krokibg
- учете се от него
Те, добре че я хвърлиха по-рано,иначе след десет -двадесет минути със Стальо щяхме да сме точно под високия бряг,от който хвърлиха бомбата.Даже след това,взех да си представям какво можеше да се случи,защото щяха да я хвърлят точно върху главите ни.Представих си как летим във въздуха заедно със тонове вода,риба,камъни и т.н.Може би,стана по-добре за тях,защото ако я бяха хвърлили пред нас или зад нас и после ги хванем,щяха нас да ни пишат по вестниците,защото аз лично щях да ги утрепа без да ми мигне окото и щях да ги излежа,каквото и да означава това

Ако някой иска да има отношения с бракониер-токаджия може да започне с Малено /Пловдивчани знаят за какво говоря/, а пък
като му омръзне ще му кажа следващия, за сега само инициали-П.С.
като му омръзне ще му кажа следващия, за сега само инициали-П.С.
Последно промяна от diletant на Съб Фев 23, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Кроки,имал си късмет.Някои работи ги разбирам,нали,хващат малки рибки за стръв и тем подобни,но...да се хвърлят бомби за да вземеш някоя риба?!,това си е престъпление отвсякъде.Аз не мога да гръмна с личния си пистолет,без причина,след това има едно голямо разследване защо и как за един патрон,а тези от къде намират гранати или бомби,просто нямам идея.И на всичкото отгоре,им минават номерата (гръм да ги удари дано).