Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Реката на околръстен път след Люлин ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- lamerson
- новобранец
- Обратна връзка:
Реката на околръстен път след Люлин ?
Здравейте колеги моля за спешно инфо за реката или Искър или Суходолската имам предвит колеги ми разправят за тази уникално дашна река намирала се на околовръстен път малко след Люлин след втората карулка имало някакъв мост и от доло се падала рекичката.Миналата седмица ходили колегите там и хванали прилични риби шаранчета,сомчета,каракудки,мренки и едре костурчета та искам инфо за тази река лъжат ли има ли верно рибка на какво дава и т н
kkk
Re: Реката на околръстен път след Люлин ?
Toва е в сферата на фантастиката според мен
- kocitoto
- ще става разбирач
На същото мнение съм. Питай ги тея твои приятели да не са хвали и Спонджбоб случайноPu6ap написа:Toва е в сферата на фантастиката според мен

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- yaata
- фен клуб-скобар
Чак за толкоз видове риба -едва ли. Но иначе в реката се ловят прилични каракуди и щуки, това поне съм го виждал с очите си, но беше преди около 2 год. Поздрави.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
Реката в момента е с такъв тревен килим по нея ,че изобщо не знам как някой лови там.Преди години имаше доста посещения там като съм минавал по Околомръсното.Преди 1-2 седмици видях колеги които ловяха на моста м/у Нови Искър и Гниляне,от как се помня не съм виждал там някой да лови,явно излиза по нещо,видя ми се че колегите са мухари.Поздрави.