Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!
Модератор: dantho.mihov
ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Може и да е малко рано за равносметки, но за мен, едно от най-важните неща през изтеклата година е това, че станах част от този форум!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И УСПЕХИ (НЕ САМО В РИБОЛОВА) ЖЕЛАЯ НА ВАС ПРИЯТЕЛИ И НА СЕМЕЙСТВАТА ВИ!
НЕКА БЪДЕМ ЗАЕДНО И ПРЕЗ НОВАТА 2008!
- riboxva6tacha
- ще става разбирач
-
- кандидат преподавател
Я и аз
Нещо рано ги подкарахте поздравите и наздравиците,ама - да е хаирлия !Щото във вихъра на черпнята,след ден-два може да не сме в състояние да нацелваме клавиатурата / то не че сега много лесно уцелвам,да са таковам в дневалния...../.От здраве да се не отървете-да се молите със сълзи на очи на Джи Пи-то да ви изпише некой илач -просто за да опитате вкуса на люкарството!И много късмет ви желая - да ви са хчупят пръчките от трофейни рибища през следващата година,плувки да не видвате от кълване и потапяния,мир и хармония в семействата и изобщо....Да живеим всички риболовци!ЧНГ!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

здраве ,щастие и ПАРИ!
Последно промяна от БОВСКИЯТ КОРМОРАН на Пет Дек 21, 2007 2:08 pm, променено общо 3 пъти.

- emo vasilev
- сериозен играч
-
- разбира нещата
И аз мога да кажа че най хубавите неща които ми се случиха през изтеклата година е било че съм станал част от този форум .Бях и на двете срещи и се запознах с присъстващите,все прекрасни момчета и сега имам чуството че се познамаме от деца с тях.
Желая на всички колеги от форума и на техните семейства здраве и щастие през новата 2008год.
П.П. момчета(и момичета) не пропускайте националните срещи защото просто не знаете какво пропускате!!!!

Желая на всички колеги от форума и на техните семейства здраве и щастие през новата 2008год.
П.П. момчета(и момичета) не пропускайте националните срещи защото просто не знаете какво пропускате!!!!

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
- dimitar_
- сериозен играч
Всички да сте живи и здрави , да носите на семействата си само радост и късмет !!!
Наистина тази година ще я запомня с това , че се запознах с много от вас , и се убедих че на този свят все още има човещина , а догодина , дай боже , пак да сме заедно , но да сме много повече ... !
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!
Наистина тази година ще я запомня с това , че се запознах с много от вас , и се убедих че на този свят все още има човещина , а догодина , дай боже , пак да сме заедно , но да сме много повече ... !
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !!!