Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Плаж и каракуди
- Vesko1
- сериозен играч
Плаж и каракуди
Здравейте пичове...и дами.
След няколкото шаранджийски излета,които описах този месец,отпуската ми свърши и тъпото ежедневие ме хвана в желязната си хватка.Ден събота...до обяд битовизми,автомивки,килими,пътеки...ламинати,паркети..и т.н.Но към 13ч,стана адска жега,и дори климатика не можа да ме спаси.Метнах се на колата и бегом на реката,викам си там покрай водата поне да видя хлад.Двата фидера ми бяха в багажника,имах и половин пакет захранка ,купих и торен червей си викам...докато си плажувам ,що па да не хвърля въдиците.
Речено-сторено.
Мястото беше пусто откъм къпещи се...и това ми даде надеждата ,че може и да имам някое кълване все пак...

Забърках набързо захранката ,набутах в нея и глина за количество...

...опънах фидерите..

...и се бухнах в хладната речна вода,като биволица в локва.
Така седях половин час до брадичката във водата...и по едно време гледам единия връх се сгъна...бегом,засичане.... и...рибка

...бързо замятане и пак във водата....след малко...ооооп другата се сгъна-пак рибка

и като ме емнаха едни каракуди....малиии..12бр за 2 часа и няколко изпуснати..

Обаче аз продължих да си се къпя през цялото време,напук на кълването,че беше жега яка.Пих си и биричка...и кафенце,до шия във вода-голям кеф ше знаете.Само за цигарка излизах на брега...и да вадя рибите де.
Рекапитулацията.....

Релийза.....(на самоснимачка,не се е получило добре)

...и таман взех да прибирам фидерите...и единия се сгъна до средата....извадих БОНУСА на риболова-плаж....5-600грамова красавица...

....хайде и тя обратно ,да расте...

Имаше едни на около 100м от мен с едни дяца едни женуря и чадъри...направо им събрах очите.Единия дойде при мен и вика-"Ма колега,одеве и аз "Фърлих дънарки",ма нищо не клъвна.Тва какви са тия дълги въдици дето ловиш с тях,та ги късаш.."..викам.."Това е смъртоносното оръжие-фидера"...оня ма изгледа като препикано мушкато...а когато пуснах рибите...сигурно си помисли ,че не съм наред с главата.
Та такива ми ти работи колеги..... така завърши това 3-часово дневно къпане,придружено с някое и друго кълване и вадене на некоя риба.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!
След няколкото шаранджийски излета,които описах този месец,отпуската ми свърши и тъпото ежедневие ме хвана в желязната си хватка.Ден събота...до обяд битовизми,автомивки,килими,пътеки...ламинати,паркети..и т.н.Но към 13ч,стана адска жега,и дори климатика не можа да ме спаси.Метнах се на колата и бегом на реката,викам си там покрай водата поне да видя хлад.Двата фидера ми бяха в багажника,имах и половин пакет захранка ,купих и торен червей си викам...докато си плажувам ,що па да не хвърля въдиците.
Речено-сторено.
Мястото беше пусто откъм къпещи се...и това ми даде надеждата ,че може и да имам някое кълване все пак...

Забърках набързо захранката ,набутах в нея и глина за количество...

...опънах фидерите..

...и се бухнах в хладната речна вода,като биволица в локва.

...бързо замятане и пак във водата....след малко...ооооп другата се сгъна-пак рибка

и като ме емнаха едни каракуди....малиии..12бр за 2 часа и няколко изпуснати..

Обаче аз продължих да си се къпя през цялото време,напук на кълването,че беше жега яка.Пих си и биричка...и кафенце,до шия във вода-голям кеф ше знаете.Само за цигарка излизах на брега...и да вадя рибите де.
Рекапитулацията.....

Релийза.....(на самоснимачка,не се е получило добре)

...и таман взех да прибирам фидерите...и единия се сгъна до средата....извадих БОНУСА на риболова-плаж....5-600грамова красавица...

....хайде и тя обратно ,да расте...

Имаше едни на около 100м от мен с едни дяца едни женуря и чадъри...направо им събрах очите.Единия дойде при мен и вика-"Ма колега,одеве и аз "Фърлих дънарки",ма нищо не клъвна.Тва какви са тия дълги въдици дето ловиш с тях,та ги късаш.."..викам.."Това е смъртоносното оръжие-фидера"...оня ма изгледа като препикано мушкато...а когато пуснах рибите...сигурно си помисли ,че не съм наред с главата.
Та такива ми ти работи колеги..... така завърши това 3-часово дневно къпане,придружено с някое и друго кълване и вадене на некоя риба.
НАСЛУКА КОЛЕГИ!

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- super_snake
- научил се да хвърля
Re: Плаж и каракуди

Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Уф, че приятно !!!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
-
- сериозен играч
Супер разходка с плаж и риба... 

- anton jambol
- фен клуб-скобар
- antivik
- кандидат преподавател
Браво Весе, ряката си е ряка
, то и язе я посетих в четвъртъка с гемийчето и почесах крастата, та ги видох тези убави каракудяци.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
Интересното е ,че там дето хвърлях е дълбоко към 2-3 метра....а другаде е плитко,явно се е навряла там и си се разхлажда и тя в жегите каракудата..antivik написа:Браво Весе, ряката си е ряка, то и язе я посетих в четвъртъка с гемийчето и почесах крастата, та ги видох тези убави каракудяци.

- antivik
- кандидат преподавател
Аз бях акостирал при скалите срещу баластерната, малко след /или преди/ моста, зависи от коя страна го гледаш, та дълбочината си беше добра, обаче към обяд, кога напече жегата, като рече, че не ще повече и край
И хубаво че стана така, що на връщане, като ме зачеластри един як насрещен вятър с едни "Много хубави" вълни да`н ти обяснявам 

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
Много добър риболов си си спретнал фидер с разхлаждане.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво колега, екстра си изкарал. 

- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Супер, поздравления и поздрави!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Следващия път пробвай плаж и платерини.По -готино е гаранция 

- Vesko1
- сериозен играч
Е...платерините беха миналия месец...на 3-та буна.Предполагам си чел морския ми репортаж....обаче там нямаше връщане на рибата,че нямах живарник.Всичко влезна в тигана,много вкусни "кИфалчета",много бира изпиха..Аматьора Бс написа:Следващия път пробвай плаж и платерини.По -готино е гаранция