Айде отново Честито на Краси 112!

Модератор: sapuna

KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да кажа нещо и за такъма , понеже майстора адаш от телевизията имал нещо против тройките. Ловя ги не с плетеняк ами с 5 мм. стоманено въже и долу нема тройки а три единични куки , запоени една за друга и не една , а пет такива слагам. Една забивам в гърба, една в устата , една в опашката и една в г...за. Петата - най-голяма оставям да виси отдолу. Всичко що е мустакато се лепи на нея , затова внимавай че ако са копниш ще има пак рекорди , обаче тоя път обици нема- право при kalins и какалашка :D :D :D . Гримьорната и камерите са на две туби бензин от гьола та който плюе нагоре знаш кво става. До вчера с тройки може ама за левачето от провинцията в село не може. На твойте блесни може с тройки защото такъв бил метода :smt018 ама на мойте не може. С удоволствие ще те чакам на телевизора та да те тръкна по-специално за късмет , нали съм ТЪРКАН. :D :D :D За мен риболова е хоби на което се отдавам 100%, а при теб малко се приплита с препитание. Не съм очаквал да чуя от човек като теб подобни неща ,не и от теб.
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Да дава господ на мен да се снимам с твоите сомове по-големи от моите
Troli

Мнение от Troli »

Краси не се хаби за глупости! :wink: Сега ти е паднало,продължавай с рекордите,че зимъска да имаме материал за приказки! :D Предполагам,че Гогов визирате-пак се е исказал неподготвен.Това за тройката и аз предполагах,че пречи на успеха защото сома усеща метала.Мислех да ги мажа със силикон или лак за нокти! :D :D :D Ти си намерил по-добър вариант,то се вижда.Веднъж,като не кълвеше отрязах тройката и кльонках песимистично,и изведнъж някой така здраво ми тресна въдицата,направо ми смъкна сърцето в петите! :roll: Костура,го нема и сома не можа да се надене.Тройката гарантира закачане,но пък и кълването е по-предпазливо,а сомовете са по-дребни! :roll: Ще пробвам и твоя метод,па да видим ко ше стани! :roll:
kalin73
новобранец
новобранец

Мнение от kalin73 »

ЕВАЛА КРАСИ вчера се върнах от там още се говори за теб :shock: :lol: :lol: ШАПКА ТИ СВАЛЯМ
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Нещо по темата , с днешна дата :
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=207009
На платено не одим !
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Краси нали те предупредих,че сега ще чуеш всякакви мнения.Не се нерви.Добре,че хвана 3 големи сома иначе всичко щеше да е случайно.Случайност е даже това ,че беше във водата и гонеше това което си желал от малък.
Няма случаен гол.Нападателя нали рита към вратата.А как топката влиза там не е важно.В крайна сметка всеки си има тайни.Твоята тайна е,че ни затвори устите на всички.Дали си Таркан или Краси 112 е без значение.За мен важното е,че си човек със качества и риболовец с рекорди.
А на хората със завист-искам да им кажа,че няма благородна такава.
Краси си хвана рибите с 2 въдици с по-две куки.По спортменско от това не виждам.ЕЕЕЕЕ има естествено.Това,че ги пусна.
Аватар
katri
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от katri »

Браво КРАСИ - е сега вече ме разби, поредно потвърждение за твоя майсторлук и на моя предишен пост, че няма нищо случайно в цялата работа.
А ,иначе - мястото ми е до болка познато - спомени,спомени що нощи съм нощувал там(още от дете с баща ми), що сомове сме извадили и що късания,ама такова чудовище никога не съм хващал и не знам дали някога ще хвана(не че непременно го искам де-ако си го поставя за цел може и да хвана,ама ....:))
Риболовец,а не рибар съм аз!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: Та в неделя нямаше какво да се прави и ходих да си взема малко списания :roll: И попадам на едно ново издание "Риба и Такъми" ..... или нещо от сорта ...... което излиза за първи брой :roll:
И сега да си кажа мисълта :shock: Чета в първите страници за сомовете на КРАСИ .... супер статия и виждам, че има конкурс за най голяма уловена риба за 2007 и се дава награда двигател ямаха май! и какво ме порази ...... колегата Краси в пресата се отказва от наградата ако я спечели и я дарява за зарибяване! :roll: Чета и не вярвам ....... Още с пускането на сома което гледах по телевизията, тоз човек ме накара да се чуствам добре и да се усмихвам пред телевизора....... Вчера си чета и пак ми стана хубаво ........ Не го познавам, но явно е Човек с главно "Ч" Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Мисля,че с тази си постъпка е човек достоен за уважение.
БРАВО КРАСИ-ти си пич.
Troli

Мнение от Troli »

Статията е "вери-найс" и много ясно се разбира що за човек,е!Малко са го послъгали на гьола,ама той се е ядосаал и им е гепил големиот сом пред носа! :D :D :D
Фуцата
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Фуцата »

Troli написа:Статията е "вери-найс" и много ясно се разбира що за човек,е!Малко са го послъгали на гьола,ама той се е ядосаал и им е гепил големиот сом пред носа! :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Смехът,краси човека.Радвам се,че направих по-красив Фуцата! :wink:Краси между другото е доста скромен! :wink:Той ми помогна да уловя най-големият си сом на кльонк.Не пряко,а косвенно!Мерси на Краси и Нова телевизия за помоща и амбицията,които ми дадоха-косвенно! :wink:
Аватар
shelby
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от shelby »

Браво и от мен ,но относно Краси я кажи на каква въдица си го хванал този звяр и каде ?
Аватар
cani
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cani »

shelby май трябва да е с мултиапликатор иначе не виждам как ще го извади :wink: :roll:
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

cani написа:shelby май трябва да е с мултиапликатор иначе не виждам как ще го извади :wink: :roll:
Пита с каква въдица, а не с каква макара!
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”