Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Айде отново Честито на Краси 112!
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Да кажа нещо и за такъма , понеже майстора адаш от телевизията имал нещо против тройките. Ловя ги не с плетеняк ами с 5 мм. стоманено въже и долу нема тройки а три единични куки , запоени една за друга и не една , а пет такива слагам. Една забивам в гърба, една в устата , една в опашката и една в г...за. Петата - най-голяма оставям да виси отдолу. Всичко що е мустакато се лепи на нея , затова внимавай че ако са копниш ще има пак рекорди , обаче тоя път обици нема- право при kalins и какалашка
. Гримьорната и камерите са на две туби бензин от гьола та който плюе нагоре знаш кво става. До вчера с тройки може ама за левачето от провинцията в село не може. На твойте блесни може с тройки защото такъв бил метода
ама на мойте не може. С удоволствие ще те чакам на телевизора та да те тръкна по-специално за късмет , нали съм ТЪРКАН.
За мен риболова е хоби на което се отдавам 100%, а при теб малко се приплита с препитание. Не съм очаквал да чуя от човек като теб подобни неща ,не и от теб.

Краси не се хаби за глупости!
Сега ти е паднало,продължавай с рекордите,че зимъска да имаме материал за приказки!
Предполагам,че Гогов визирате-пак се е исказал неподготвен.Това за тройката и аз предполагах,че пречи на успеха защото сома усеща метала.Мислех да ги мажа със силикон или лак за нокти!
Ти си намерил по-добър вариант,то се вижда.Веднъж,като не кълвеше отрязах тройката и кльонках песимистично,и изведнъж някой така здраво ми тресна въдицата,направо ми смъкна сърцето в петите!
Костура,го нема и сома не можа да се надене.Тройката гарантира закачане,но пък и кълването е по-предпазливо,а сомовете са по-дребни!
Ще пробвам и твоя метод,па да видим ко ше стани! 

Нещо по темата , с днешна дата :
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=207009
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=207009
На платено не одим !
Краси нали те предупредих,че сега ще чуеш всякакви мнения.Не се нерви.Добре,че хвана 3 големи сома иначе всичко щеше да е случайно.Случайност е даже това ,че беше във водата и гонеше това което си желал от малък.
Няма случаен гол.Нападателя нали рита към вратата.А как топката влиза там не е важно.В крайна сметка всеки си има тайни.Твоята тайна е,че ни затвори устите на всички.Дали си Таркан или Краси 112 е без значение.За мен важното е,че си човек със качества и риболовец с рекорди.
А на хората със завист-искам да им кажа,че няма благородна такава.
Краси си хвана рибите с 2 въдици с по-две куки.По спортменско от това не виждам.ЕЕЕЕЕ има естествено.Това,че ги пусна.
Няма случаен гол.Нападателя нали рита към вратата.А как топката влиза там не е важно.В крайна сметка всеки си има тайни.Твоята тайна е,че ни затвори устите на всички.Дали си Таркан или Краси 112 е без значение.За мен важното е,че си човек със качества и риболовец с рекорди.
А на хората със завист-искам да им кажа,че няма благородна такава.
Краси си хвана рибите с 2 въдици с по-две куки.По спортменско от това не виждам.ЕЕЕЕЕ има естествено.Това,че ги пусна.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво КРАСИ - е сега вече ме разби, поредно потвърждение за твоя майсторлук и на моя предишен пост, че няма нищо случайно в цялата работа.
А ,иначе - мястото ми е до болка познато - спомени,спомени що нощи съм нощувал там(още от дете с баща ми), що сомове сме извадили и що късания,ама такова чудовище никога не съм хващал и не знам дали някога ще хвана(не че непременно го искам де-ако си го поставя за цел може и да хвана,ама ....
)
А ,иначе - мястото ми е до болка познато - спомени,спомени що нощи съм нощувал там(още от дете с баща ми), що сомове сме извадили и що късания,ама такова чудовище никога не съм хващал и не знам дали някога ще хвана(не че непременно го искам де-ако си го поставя за цел може и да хвана,ама ....

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

И сега да си кажа мисълта

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.