Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- metodid
- ще става разбирач
Re: Искър - всичко за и по реката
Благодаря!
-
- научил се да хвърля
Клеги някои може ли да ми каже някое местенце край Кунино,на което мага да пробвам сома?
-
- научил се да хвърля
Колеги имам още едно въпросче,някои знае ли някоя хитринка как пилешкия дроб да застане по-стабилно на куката?
Kiril Hristov написа:Колеги имам още едно въпросче,някои знае ли някоя хитринка как пилешкия дроб да застане по-стабилно на куката?
тройна кука
И със единична става,ама то зависи колко дроб ще има и куката каква ще е.....нaрязваш на парчета според куката и нанизваш.
-
- научил се да хвърля
Здравейте, колеги. Някой има ли информация за района след Своге, по-точно около и след Оплетня?
Миналата седмица на Оплетня с един колега ги съдрахме на мухарки нямаше кленче под 20см имахме и 2 по над 35см,риба има зависи какво ще търсиш,еин колега видях че на дъно извани няколко хубави костура понад педя и нагоре
-
- научил се да хвърля
Клен мисля да потърся и аз, но на спининга. Мисля да тръгна сега по обяд, дано има някаква активност.
- metodid
- ще става разбирач
Днес на Кунино, 6-7 мренки, 3 таранки и много кленчета. Всичките на царевица. За нивото се знае, постоянно се мени и рибата се шашави. Пак ще се ходи. 

-
- научил се да хвърля
Нещо ново за Кунино?
-
- новобранец
Колеги нещо по долното течение ,към Гиген ?Че мисле да направя един от петък до неделя там ,по този край.
Загуба на времеribar4eto_76 написа:Колеги нещо по долното течение ,към Гиген ?Че мисле да направя един от петък до неделя там ,по този край.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
толкова ли е злеmartineti написа:Загуба на времеribar4eto_76 написа:Колеги нещо по долното течение ,към Гиген ?Че мисле да направя един от петък до неделя там ,по този край.
Повече от колкото можеш да си представишribar4eto_76 написа:толкова ли е злеmartineti написа:Загуба на времеribar4eto_76 написа:Колеги нещо по долното течение ,към Гиген ?Че мисле да направя един от петък до неделя там ,по този край.

Ако имаш някакъв късмет по тъмно можеш да излъжеш някое друго маломерно сомче
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
Колеги в събота бях за първи и последен пет на Карлуково над веца,положението там е трагично само дребни каракудки,2-3 мренки и две маломерни сомчета.Ако някой ходи натам да слиза ПОД веца,там излизали хубави мрени.Тази седмица пак ще ходя натам само че се чудя къде Кунино или Карлуково под въпросния вец.Някой ако има инфо моля да сподели.