Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р. Чая - 15.06. (черна мряна)
Модератор: Paublo_Eskobar
- Local
- учете се от него
р. Чая - 15.06. (черна мряна)
Колеги бях днес на реката и останах доста довелен . Отидох с цел да хващам единствено и само мряна , и до голяма степен успях да постигна целта си . Хванах някъде около 60 мряни на ручейник и торен червей . Бях доста приятено изненадан , когато извадих една прилична американка към 400 гр. и 2-3 много добри кефала по 200-300гр . на попова лъжичка . Реката е още сравнително голяма и леко мътна , така че идеална за риболов на всичките и обитатели .
Мряните бяха добри имаше само 5-6 маломерни и добри екземпляри , които си заслужаваха газенето в студената вода . Бях по бързеите след 3тия тунел след с. Бачково .
Мряните бяха добри имаше само 5-6 маломерни и добри екземпляри , които си заслужаваха газенето в студената вода . Бях по бързеите след 3тия тунел след с. Бачково .

Клавиатура риба не лови!!!
-
- сериозен играч
лелееееее
ЛОКАЛЕ!!!!
Ако знаеш само как ме дразниш
А аз ходя по язовирите тука
Айде прати някой път снимкии на уловени от теб добри мрени
поне да ги погледам
ЛОКАЛЕ!!!!

Ако знаеш само как ме дразниш

А аз ходя по язовирите тука

Айде прати някой път снимкии на уловени от теб добри мрени
поне да ги погледам
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- Local
- учете се от него
Непременно колега дал съм си сега фотоапарата на майка ми и сестра ми че са във Франция на екскурзия и после ще снимам . А ако искаш някой ден ми ела на гости да идем да похващаме заедно мряна .
Утре пак ще ходя , да видим какъв ще е резултата , така после с картофки и биричка ..... мммммм......... потекоха ми лигите чак ...

Утре пак ще ходя , да видим какъв ще е резултата , така после с картофки и биричка ..... мммммм......... потекоха ми лигите чак ...

хай
Колега, това с 60-те мрени не мога да го разбера напълно. В смисъл, че ако си прибрал всичката риба, си е направо месарщина.
- Local
- учете се от него
Бат Стан спокойно колега . Прибрах някъде около 30тина , но аз говоря за риболов от порядъка на 3-4 часа не повече . Реката дава много риба сега . Другите мряни бяха малки , но не и маломерни , и ги пуснах отбирам най-добрите . Горе-долу един размер . Значи като общо тегло едва ли са повече от 2 килограма . Без тревоги не съм като онези с парашутите или цапалата да прибират всичко какво им падне 

-
- сериозен играч
Абе Local ! Много мерси за поканата
За втори път ме каниш ти. Ама нямам лично МПС и за това е по сложно при мен
Но обмислям ситуацията и непременно ще ти се обядя някойк ден да видим прочутат а мряна от р.Чая

За втори път ме каниш ти. Ама нямам лично МПС и за това е по сложно при мен

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
река Чая
Локал,тия мряни къде ги лови-южно,северно от Асеновград или по течението в града.И тъй като си от тоя район имаш ли някаква информация за прословутия 40-те извора .Наслука
- little-dragon
- новобранец
- little-dragon
- новобранец
lz1igr Да!! Точно и аз това да попитам :І Как е ситуацията в 40-те извора доста хора викат че не е излизала рибка! А те не че са ходили но... lz1igr ти да не си онзи на снимката Краси ли къв си дет учи в Ленин, хах от теб пък това въобще не го очаквах, ако си толкоз добър и на риболов колкото на баскетбол свалям ти шапка но не ми се вярва! Хах lz1igr питай бат Кольо Лолов, той може да знае za 40-те