Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Браво Кобра!!!
Модератор: dantho.mihov
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Браво Кобра!!!
Кобрата беше както винаги на ниво.Гледах рундовете,хамериканеца си го заслужи със забранените удари отзад.По ме се щеше да го просне в нокаут,ма прасето имаше късмет.
Мдаа ,на няколко пъти на черния му омекнаха коленетеTeo 62 написа:Кобрата беше както винаги на ниво.Гледах рундовете,хамериканеца си го заслужи със забранените удари отзад.По ме се щеше да го просне в нокаут,ма прасето имаше късмет.

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво ! Чакаме братята - без значение кой от двамата 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- сериозен играч
Браво за Кубрат!!! 

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тоя горкия след няколко нокдауна как не го спасиха по рано не знам
Бахти съдията
САМО НАПРЕД
Клично вече е политик

САМО НАПРЕД

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- koda33
- разбира нещата
Браво на Кубрат))) снощи направо го прегази ония ))) извади му джигера )))) , но най-доброто предстои))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Виталий Кличко се отказа от титлата си на шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), съобщава „Россия 24”. Украинецът е решил да съсредоточи цялото си внимание в политиката. Той е лидер на партия УДАР.
От WBC обявиха Виталий Кличко за почетен шампион, което означава, че ако Кличко реши да се върне в професионалния бокс, той ще е първият съперник на претендента за титлата.
„За мен е огромна чест да съм носител на титлата на WBC, освен това от федерацията ми оставят и възможност за завръщане на ринга. Сега обаче не мога да мисля за това, защото всичките ми мисли са свързани с Украйна. Нейните граждани се нуждаят от мен. Брат ми Владимир ще подобрява спортните си постижения, а аз винаги ще съм до него и ще го подкрепям, както той ме подкрепя в политическата ми битка”, заяви Виталий по този повод.
Очаква се по-големият брат Кличко да е в ъгъла на световния шампион Владимир Кличко по време на мача с Кубрат Пулев, който трябва да се проведе през 2014 година.
От WBC обявиха Виталий Кличко за почетен шампион, което означава, че ако Кличко реши да се върне в професионалния бокс, той ще е първият съперник на претендента за титлата.
„За мен е огромна чест да съм носител на титлата на WBC, освен това от федерацията ми оставят и възможност за завръщане на ринга. Сега обаче не мога да мисля за това, защото всичките ми мисли са свързани с Украйна. Нейните граждани се нуждаят от мен. Брат ми Владимир ще подобрява спортните си постижения, а аз винаги ще съм до него и ще го подкрепям, както той ме подкрепя в политическата ми битка”, заяви Виталий по този повод.
Очаква се по-големият брат Кличко да е в ъгъла на световния шампион Владимир Кличко по време на мача с Кубрат Пулев, който трябва да се проведе през 2014 година.