Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Разширявам периметъра някаде по близко от дунава????ogi_peugeot написа:Ето жокер: Софийските баластриери ги забрави.Само губене на време и нищо друго.Около София щука отдавна няма.Dzambok написа:Пичове щуки наоколо каде да търся ?
Последно на баластиерите богров гонеше, ама цял ден на тапа и Ц нищо 6 рибки навятъра (червеноперка от същия гьол и нищо) на блесна същото.
А щука не съм вадил от 5-6 години откакто съм в София дайте жокер...
Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
Ето ви софийски щуки от Враждебна, просто още и е топло на зъбатката!Dzambok написа:Разширявам периметъра някаде по близко от дунава????ogi_peugeot написа:Ето жокер: Софийските баластриери ги забрави.Само губене на време и нищо друго.Около София щука отдавна няма.Dzambok написа:Пичове щуки наоколо каде да търся ?
Последно на баластиерите богров гонеше, ама цял ден на тапа и Ц нищо 6 рибки навятъра (червеноперка от същия гьол и нищо) на блесна същото.
А щука не съм вадил от 5-6 години откакто съм в София дайте жокер...

- Прикачени файлове
-
- щуки.jpg (113.88 KiB) Преглеждано 1651 пъти
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Богров, ако се подходи с лодка, на спининг ама зад водораслите...Демек влизаш навътре и хвърляш към брега там където започва огромният зелен пояс от треволяк, ще се учудиш какви животни има
В тоя големия гьол живеят доста големи чудовища, но поради устройството на самия гьол и многото пречки не всеки може да ги лови.

-
- научил се да хвърля
Лодка ощенямам, но е в списъка ми за Дядо Коледа
засега тапа от брега.

Нема па нема па неще, па спре, па пак неще, и пак спре, па спре и да неще!
-
- новобранец
Вчера бях до Щъркелово гнездо. Помятах железа и силикони. Резултат около 7-8 костура среден размер ,в това число и няколко юноши бледни... Даже мисля ,че някой по два пъти се хващаха едни и същи
. Нямаше много навалица.Тук-там някой джет.

Огняново,стръв-рибе

Колеги кажете някой гьол около София, да половя малко шарани на мач/изключвам Богров/, че ми се прави един тематичен излет специално и само на мач.. 

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
-
- новобранец
Колега къде точно на Огняново ловиш
-
- разбира нещата
Сега какви са условията на Безден и има ли толстолоб там?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
Разминаха ми се шараните на мач
..., та някой да има инфо за Челопечене излизат ли редовните скимери и баби ?

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
-
- научил се да хвърля
В неделя на Чепинци на бял от 11.00ч до към 13 часа една 5-6см. бабушка. Хванах местни рибета с рачилото /уклейчета и бабушки 3-4 сантиметрови/, кука №5-бяла, на плувка дълбочина около 1.5м излизат костури около 20см. /плюс-минус/, но рибето трябва да е живо. Ако целенасочено решите да гоните костур, то за цял ден може да се направи много добър риболов, но деня ми го скапаха полицайте на отиване и ми убиха всякакво желание за риболов.
P.S. Внимавайте колеги!!! По околовръстното от Люлин по посока Чепинци след всеки надлез чакаше полицейска кола. Изпреварваш някой ТИР и не видиш знака който е побит точно пред самия надлез. На билото на надлеза имаш идеална видимост, няма никакво насрещно движение, но няма и пътна маркировка /или е изтрита до степен "наведи се и ще я видиш"/ -предприемаш изпреварване и когато се изравниш с ТИРа разбираш, че си поредната рибка в "живарника" на "чичко Милиционер". Но "Късно е либе за прошка" както е казал поета, и ходи доказвай "че нямаш сестра", и не си видял ни знак ни маркировка. Аз изгорях с 30лв., но поне тези които четат този форум да го имат в предвид, за да не станат и те "донори" на такива Гюмеджии.

P.S. Внимавайте колеги!!! По околовръстното от Люлин по посока Чепинци след всеки надлез чакаше полицейска кола. Изпреварваш някой ТИР и не видиш знака който е побит точно пред самия надлез. На билото на надлеза имаш идеална видимост, няма никакво насрещно движение, но няма и пътна маркировка /или е изтрита до степен "наведи се и ще я видиш"/ -предприемаш изпреварване и когато се изравниш с ТИРа разбираш, че си поредната рибка в "живарника" на "чичко Милиционер". Но "Късно е либе за прошка" както е казал поета, и ходи доказвай "че нямаш сестра", и не си видял ни знак ни маркировка. Аз изгорях с 30лв., но поне тези които четат този форум да го имат в предвид, за да не станат и те "донори" на такива Гюмеджии.
-
- разбира нещата
МОДЕРИРАНО!!!
При следващ такъв пост излизаш в почивка!
При следващ такъв пост излизаш в почивка!
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
5 лв. на прът и от там на кило. Толстолоб казват, че има, гледам метат за него...ма не съм виждал да хващат.mario67 написа:Сега какви са условията на Безден и има ли толстолоб там?
Илизат да, но са в дълбокото.Ribko написа:Разминаха ми се шараните на мач..., та някой да има инфо за Челопечене излизат ли редовните скимери и баби ?
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Някой да се е разхождал до Брезнишки Извор, рекламата му във фейсбук е сериозна , снимат там някакви шаранчета в касетки през седмица, но с такова количество едва ли се е посъбрала достатъчно количество във водоема , но аз да си питам