Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Моля за съвет. Каква шаранджийска макара и пръчка ад си купя
Модератор: sapuna
Моля за съвет. Каква шаранджийска макара и пръчка ад си купя
Здравейте колеги?
Искам да Ви попитам какво бихте препоръчали в границите на 160 лв. за макара и пръчка за дъно? Аз съм се насочил към Jaxon към 70-80 лв за пръчката и 60-70 лв за макара? Вие какви бихте казали за тази марка и в тези пари какво друго бихте препоръчали.
Искам да Ви попитам какво бихте препоръчали в границите на 160 лв. за макара и пръчка за дъно? Аз съм се насочил към Jaxon към 70-80 лв за пръчката и 60-70 лв за макара? Вие какви бихте казали за тази марка и в тези пари какво друго бихте препоръчали.
Re: Моля за съвет. Каква шаранджийска макара и пръчка ад си
http://www.masterfishing.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колега за тия пари Сапуна е твоят човек,доволен ще останеш!
Жаден съм а вода не ми се пие
- vasko8008
- научил се да хвърля
И аз съм на това мнение.Взех си три пръчки от него и съм много доволен.Иначе и аз се бях спрял на Jaxon пролеттаalbundi29 написа:Колега за тия пари Сапуна е твоят човек,доволен ще останеш!
vasko8008 написа:И аз съм на това мнение.Взех си три пръчки от него и съм много доволен.Иначе и аз се бях спрял на Jaxon пролеттаalbundi29 написа:Колега за тия пари Сапуна е твоят човек,доволен ще останеш!
А кой е Сапуна ?
- vasko8008
- научил се да хвърля
sapuna е модератор тук в форума. Занимава се и с внос на такъми. Драсни му едно лично и той предполагам ще ти даде предложение.