Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
- yaata
- фен клуб-скобар
Re: Искър - всичко за и по реката
То ако ходиш след веца трябва да си оставиш колата на широкото при Веца-и после пеша, щото пътя меко казано е лош. Ама май навсякъде рибата е пасивна и излизат само дребосъци.
Наши учени откриха нова риба - Гад! Не кълве и това е!
-
- новобранец
Тази седмица хубав риболов на реката в долното течение.Морунажи по и над кило,но много хранене трябва .Щуката се активизира тази седмица,две по 2 килограма на блесна,и още 3 към кг,таранка голяма също излезе и така ,това е от мен колеги 

-
- научил се да хвърля
Къде ги ловиш тези хубави и борбени морунажи
- yaata
- фен клуб-скобар
На мен ми е интересно, сега след този дъжд какво ще стане с реката и поведението на рибата- дали няма да се раздвижи 

- yaata
- фен клуб-скобар
На мен ми е интересно, сега след този дъжд какво ще стане с реката и поведението на рибата- дали няма да се раздвижи 
п.с. как така станаха два поста не разбрах

п.с. как така станаха два поста не разбрах

дават го минимални температура 11 а максимална 22 определено мрената ще се раздвижи да се храни но къде ще иде никой не знае 

-
- новобранец
В долното течение ,село между село Гиген и село Искър.Kiril Hristov написа:Къде ги ловиш тези хубави и борбени морунажи
-
- научил се да хвърля
ribar4eto_76 написа:В долното течение ,село между село Гиген и село Искър.Kiril Hristov написа:Къде ги ловиш тези хубави и борбени морунажи
Мерси за информацията,но ми е много далечко
-
- научил се да хвърля
някой да има инфо за Кунино?
jultopepi написа:при нас се ловеше допреди два дена на бял но спря и неще та се питам не е ли време за троха
- yaata
- фен клуб-скобар
Днес бях на Карлуково. Кво да ви кажа риболов никакъв, ако не броим един мренчок към 600-700 гр. и няколко "педарки"- и това от 06ч. до 16:30ч. То бива, бива, ама.......... Цял ден водата спадаше и по обяд отряза тотално. Викам си-ще чакам да дигне нивото- и кво стана. В 14:30 ч. се усети прииждане , ама какво. За 30 мин.водата се качи с близо 30 см. на дълбочина и дори и Титаник би потънал в тази стихия. То бяха боклуци по течението, колци, та чак цели дънери се влачеха. Тия тъпанари с тия Вецове мамата е.... на цялата река. Та това е. Другия път дано има по добра слука. 

вчера бях на гости на един приятел от Кунино и като видях какво е причил бента(от който по канал се захранва вец-а) направо се стъписахKiril Hristov написа:някой да има инфо за Кунино?

-
- новобранец
Инфото на колегата е точно.Изкарахме 2 нощи на реката (при Кунино) и днес си тръгнахме към 12ч.За престоя хванахме 2-3 малки мренки, няколко малки морунажа и повечко малки кленчета и каракуди + 1-едър костур.Каракудата беше дребна (шамарче) и кълвеше само на торен.Останалото го ловихме на царевица от консерва.Имах и едно късане на директния(беше шаран или каракуда защото и видях гърба) на царевица и корда 14-ка.Нивото се мени постоянно.Вирът на който бяхме се намира на 500м. след белия камък.Това е от мен и НАСЛУКА.
- metodid
- ще става разбирач
Да, вчера беше доста тегав, да не кажа никакъв, риболова на Кунино. Само заблудени кленчета при нас.
И аз да се оплача от събота. С двама приятели бяхме на Карлуково. Активен беше само пръскача и уклея. Хванахме десетина мренки по педя, четири морунажчета също толкова големи, нещо ми се откачи, което беше по-добро, но то като всички изпуснати
и това беше. На бял все още няма смисъл, житото е по-добре повечето мренки се хванаха на него, но това докато не освирепее пръскача. Царевицата все още си е актуална, но си трябва ден. По обят нивото така рязко се вдигна, че се наложи да сменяме мястото. Ех, ако ги нямаше вецовете ....