БАН !!!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
super_snake
научил се да хвърля
научил се да хвърля

БАН !!!

Мнение от super_snake »

Ако може , само да погледнете галерията на потребителя raiz_77 , и някой модератор да се погрижи :twisted:
Всеки ден без риболов , е като ден в пустинята без капка вода !!!
Аватар
bobo_33333
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: БАН !!!

Мнение от bobo_33333 »

И ваща кърти мифки :lol:
Аз там съм пораснал...
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

ЩЕ дам мнение към raiz_77,-заради улова::за такъв дребосък да биеш път до язовира просто НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА.оставям на страна законите.кажи ми каква а е разликата на такъв размер шаран и каракуда-НЯМА.всичкото е кости :idea:само името. по-добре да прибереш еди- два наднормени килограми риба от колкото такива ,пък ако ще и да са на платено.
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

В този форум всички са праведни пък като отида за риба няма един дето да връща. Това че е взел шаранчето може да има 1001 причини които да са различни от това което си мислите. Първата ми щука хваната на блесна беше 15см и за съжаление така се беше закачила ,че умря. Не я взех ,а я пуснах в язовира въпреки, че беше умряла. Не съдете така жестоко.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
spy
новобранец
новобранец

Мнение от spy »

super_snake написа:Ако може , само да погледнете галерията на потребителя raiz_77 , и някой модератор да се погрижи :twisted:
Колега не се впрягай :D Не виждаш ли че го прави нарочно?Това е некой форумен трол и провокатор :twisted: виж че регистрацията му е от днес и сега се кефи на реакциите ви гнидата му с гнида :axe:
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

bgstan написа:В този форум всички са праведни пък като отида за риба няма един дето да връща. Това че е взел шаранчето може да има 1001 причини които да са различни от това което си мислите. Първата ми щука хваната на блесна беше 15см и за съжаление така се беше закачила ,че умря. Не я взех ,а я пуснах в язовира въпреки, че беше умряла. Не съдете така жестоко.
не го съдя.и аз не съм най-изрядния,но поне такива дребошлаци ги пускам И НА ПЛАТЕНИ.пускал съм и малки сулчета ,по една педя ,и като умре във водата ,съм я вземал.не ми е гневен тона ,само съвет.няма смисъл от дребни шаранчета,като изкъм такива ,каракудки бол.ПО-ДОБРЕ БЕЗ НИТО ЕДНА РИБА ,ОТ КОЛКОТО С ТАКИВА :idea:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
plamii
фен клуб-скобар

Мнение от plamii »

някога няма да има риба в нашите водоеми :evil:
Изображение

The Best
Аватар
bgstan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bgstan »

Взимам риба само от платените или от свободните плевелна и то много малка(червеноперка и уклей).Всичко друго пускам просто казвам ,че се случва дори и без да искаш да умре рибата. Най-пресния случай е с племеницата с телескоп и кука 14ти номер хванахме на езерото загорка амур(10см) на търмък за хрилете. Пуснахме го и той изплува по корем. Принципно риба която е около педя е най гадна и има най много кости.
Изображение
Хващам риба ,ама понякога.

Изображение
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

plamii написа:Никога няма да има риба в нашите водоеми :evil:
В десетката :idea:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
miLen4oo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miLen4oo »

С.Върбанов написа:
Риболова в България трябва да се забрани за 2-3 години ,че да се пооправи малко състоянието на водоемите!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

miLen4oo написа:
С.Върбанов написа:
Риболова в България трябва да се забрани за 2-3 години ,че да се пооправи малко състоянието на водоемите!
Ако знаеш от кога го казвам това ........ :rolleyes:
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
tzetzo62
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tzetzo62 »

Риболова,ако се забрани още по-добре за бракониерите.За тях спиране няма.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Е нужно ли е да се обяснява , че трябва да се засилят и проверките и да се увеличи ресурса на ИАРА , като се набират и доброволни кадри/сътрудници , които да могат да заместят на места служителите където контрола е слаб или никакъв ?!

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Риболова чак не,ама режим хвани-пусни за няколко години ще оправи нещата.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Д.Граховски написа:Риболова чак не,ама режим хвани-пусни за няколко години ще оправи нещата.
Гадно племе сме и разрешиш ли им да ловят това неизбежно ще води и до взимане :idea:
След забраната може да се премине САМО на режим хвани - пусни :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”