Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Първи фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Първи фидер
Не претендирам , че знам мн. за фидерите нито пък че този е хубав...! Просто казвам , че се изкара много компетентен !
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Ами другия път преди да пишеш го имай предвид когато коментираш мои мнения 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
Колегата Върбанов излезе прав,трябваше да го послушам.....фидера е малко дръвце,дръжката е къса и неудобна,за върховете няма да коментирам...а и колегата който ми го продаде като"НОВ"се оказа че не е отвикнал да забива куките по макропорестата гума.От години сам купувал и продавал тъкъми в този форум ,но до сега такова нещо не бях виждал,грозна картинка.......

-
- Модератор
Аз пък ти се учудих защо задаваш въпрос като пускаш нова тема. И в същото време си направил вече избора си, който е крайно неудачен.elderonth написа:Колегата Върбанов излезе прав,трябваше да го послушам....
Нямаше и как да получиш конкретен съвет, защото не попита за фидер с конкретни характеристики. Хубаво е сега да половиш малко с него, за да придобиеш база на която да стъпиш. Така ще осмислиш всяка дума касаеща се до качествата на даден фидер.
Наслука ! И следващия път по-умната.
Не съм направил избора си .......фидера го върнах на колегата,и го оставих да си плати транспортните разходи,защото това неговото е крайно некоректно.Все още си търся ......
-
- Модератор
А драсни два реда на коя река мислиш да ловиш с фидер. Защото ако е с големи течения ще ти трябва с по-висок тест. Но да е що годе класен и бюджетен е малко трудно да се посочи такъв.elderonth написа: Все още си търся ......
Инак за платените водоемчета избора е голям.
-
- научил се да хвърля
Що се мъчите да "откривате топлата вода" момчета?!Слушайте като ви казват хора,които с на ТИ с тъкъмите.Ще си спестите "първи....втори....'найсти"фидер докато стигнете до истинския;)
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Той човека да каже къде мисли да лови първо !!!
Ако Ще е на река , да си вземе някакво хеви.
Ако ще е на затворен водоем да си вземе някакъв медиум.
Де да знам и аз , то офф това да дадеш съвет на някой е доста трудна задача.
Аймарата според мен е уникална въдица за река и метод !!!
Не е Шимано антарес , но за паричките си е идеална !!!
Имал съм Аймара на 3.9 за малко ловил съм с такава въдица, твърда е , покриваше ми нормите и изискванията. Продадох я защото си купих Бийст мастер !!!
Така че Колегата да каже какво и къде ще лови с нея и от там на татък според обявената цифра ще му се каже какво да си купи(ДАНО)
Ако Ще е на река , да си вземе някакво хеви.
Ако ще е на затворен водоем да си вземе някакъв медиум.
Де да знам и аз , то офф това да дадеш съвет на някой е доста трудна задача.
Аймарата според мен е уникална въдица за река и метод !!!
Не е Шимано антарес , но за паричките си е идеална !!!
Имал съм Аймара на 3.9 за малко ловил съм с такава въдица, твърда е , покриваше ми нормите и изискванията. Продадох я защото си купих Бийст мастер !!!
Така че Колегата да каже какво и къде ще лови с нея и от там на татък според обявената цифра ще му се каже какво да си купи(ДАНО)