Помагайте.Заслужава ли си тази лодка.

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

Jocata
новобранец
новобранец

Помагайте.Заслужава ли си тази лодка.

Мнение от Jocata »

Здравейте на всички нов съм във форума.Искам да си купя лодка до 500 лева,и се спрях на ето тази: http://prodavalnik.com/naduvaema-lodka- ... -i29607713" onclick="window.open(this.href);return false;
Главно ще бъде използвана за разпъване на въдици и от време на време за тролинг.
Какво ще кажете?
Аватар
stoian_stratos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Помагайте.Заслужава ли си тази лодка.

Мнение от stoian_stratos »

Jocata написа:Здравейте на всички нов съм във форума.Искам да си купя лодка до 500 лева,и се спрях на ето тази: http://prodavalnik.com/naduvaema-lodka- ... -i29607713" onclick="window.open(this.href);return false;
Главно ще бъде използвана за разпъване на въдици и от време на време за тролинг.
Какво ще кажете?
Колега въпросната лодка освен за разпъване зо друго не става .Взимаи си лодка със твърдо дъно
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

stoian_stratos написа:
Jocata написа:Здравейте на всички нов съм във форума.Искам да си купя лодка до 500 лева,и се спрях на ето тази: http://prodavalnik.com/naduvaema-lodka- ... -i29607713" onclick="window.open(this.href);return false;
Какво ще кажете?
Колега въпросната лодка освен за разпъване зо друго не става .Взимаи си лодка със твърдо дъно
Ми на него главно за това му трябва,така че за тези пари и с мотор е екстра лодката(с надуваем кил).Приятел си взе пролетта такава с ел мотор и всяка седмица сме с нея,и за тролинг сме я ползвали но най вече за разпъване и върши перфектна работа :drinkers: и е лесна за обслужване от сам човек :drinkers:
Ще цитирам колегата dako71
Вземаш размерите на дъното и изрязваш от влагоустоичив шперплат.
Минаваш две ръце яхтен лак и дъното ти е готово.
Аватар
stoian_stratos
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от stoian_stratos »

stefan4etoo написа:
stoian_stratos написа:
Какво ще кажете?
Ми на него главно за това му трябва,така че за тези пари и с мотор е екстра лодката(с надуваем кил).Приятел си взе пролетта такава с ел мотор и всяка седмица сме с нея,и за тролинг сме я ползвали но най вече за разпъване и върши перфектна работа :drinkers: и е лесна за обслужване от сам човек :drinkers:
Ще цитирам колегата dako71
Вземаш размерите на дъното и изрязваш от влагоустоичив шперплат.
Минаваш две ръце яхтен лак и дъното ти е готово.
За 500лв. ще си вземе втора ръка лодка до 290м.
докато тази която е показал освен електрик друг мотор е трудна работа.Подвижен транец хамалогия
euro1
новобранец
новобранец

Мнение от euro1 »

Колега имах такава лодка и мога да ти кажа, че въобще не си заслужава. След три риболова и се разши дъното и след това няма изпускане. Цялата им партида от този модел лодки е с такъв дефект, тук във Варна познавам поне 4-ма колеги, които си купиха такива лодки и берат ядове. Моята в последствие я замени срещу доплащане за лодка с твърдо дъно.
Аватар
stefan4etoo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от stefan4etoo »

euro1 написа:Колега имах такава лодка и мога да ти кажа, че въобще не си заслужава. След три риболова и се разши дъното и след това няма изпускане. Цялата им партида от този модел лодки е с такъв дефект, тук във Варна познавам поне 4-ма колеги, които си купиха такива лодки и берат ядове. Моята в последствие я замени срещу доплащане за лодка с твърдо дъно.
Тази с която ходим е поне на 30 излета и нищо и няма :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”