Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Клуб Балканка
Клуб Балканка
naRiba.com

Форум

След сигнали във форума
Модератор: Кърцата
Re: След сигнали във форума
Браво на проверяващите. Дано и колегите им от другите региони последват техния пример, че има толкова нагли "парашутисти" че като дойдат до теб, те гледат на криво , че си им заел местото.
А дано Сичките браковци ги хванат и ги вържат на възел и да им теглят по един хубав бой!
Как може да се прибират такива дребни рибета бе...
Дали ще се наяде с тях, дали ще се похвали с тях на някого...
Тц,тц,тц...
Как може да се прибират такива дребни рибета бе...
Дали ще се наяде с тях, дали ще се похвали с тях на някого...
Тц,тц,тц...
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
Трябва пак да проверят положението на Александрово!
Продължават ли на Александрово да пускат нощем мрежи а през деня да събират 5-6 лв.такса???
- suhia_ribar
- научил се да хвърля
До колкото имам инфо,ДА!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Трябва и Струма да се проверява по цялото протежение.Има напълно обезрибени места.Вчера намерихме парче мрежа в района на вливането на рилскта река след като нямахме и пипане,а и риба не видяхме да се движи.На бело поле един човек ми каза че зимата ловят на двойна кука за да прескочат закона,а на ден вади по 7-8 парашута от реката.ИАРА не съм виждал това лято да правят проверки.На кочеринските гьолове се пускат постоянно мрежи и ток и се прибират маломерни щуки.Положението е трагично!
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Мите напълно си прав.Точно сега реката е почнала да се възражда.Във всеки гиол врие скобар, няколко пъти вече виждах клен над 2 кила и то под мост, което е супер ама цяло лято не са ме проверили за билет и улов.Д.Граховски написа:Трябва и Струма да се проверява по цялото протежение.Има напълно обезрибени места.Вчера намерихме парче мрежа в района на вливането на рилскта река след като нямахме и пипане,а и риба не видяхме да се движи.На бело поле един човек ми каза че зимата ловят на двойна кука за да прескочат закона,а на ден вади по 7-8 парашута от реката.ИАРА не съм виждал това лято да правят проверки.На кочеринските гьолове се пускат постоянно мрежи и ток и се прибират маломерни щуки.Положението е трагично!

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
И мене
Tell people there’s an invisible man in the sky who

- ХЕМИНГУЕЙ
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Уважаеми Колеги, по повод Темата "Геноцит", Риболовен Клуб "Балканка", подготвя сигнал / ще бъде публикуван, за да се даде по - голяма гласност на това вулгарно деяние / до РУ на МВР град Тетевен. Жалба не можем да входираме поради доста причини: Лицето, не е хванато / най - просто казано / на местопрестъплението и снимковият материал, не е достатъчно доказателство за извършено престъпление и нарушаване на ЗРА. За Наше огромно съжаление, това е единственото което можем да направим / след консултация с юрист /. Другото, което сме направили по случая е да подготвим статия за вестник "Рибар", която ще бъде публикувана след около 10 дни / също ще бъде качена и тук, след публикацията във вестник "Рибар" /. Бихме желали от името на целия Клуб, да Благодарим и изкажем голямото си уважение към Нашата Колежка и последователка New fish, благодарение на нейното съдействие и помощ въпросната статия ще бъде публикувана! Както виждате, всеки ако е малко по деен, можем доста успешно да се борим срещу подобни безнравствени постъпки и грубо потъпкване на законните и морални правила. Нека да последваме Нейния пример и наистина да не оставаме безучастни към подобни бракониерски практики.
Да върнем Живота в Реките
ЕВТИНИЯТ АЛКОХОЛ РАЗКАЗА ИГРАТА НА НАРОДА И МУ Е.А МАМИНКАТА!!!
- ХЕМИНГУЕЙ
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте Колеги, днес 04.09.2013г. Риболовен Клуб "Балканка", подаде официален сигнал до РУ на МВР град Тетевен по случая "ГЕНОЦИД". Сигнала е входиран в РУ и съответно по закон, чакаме да Ни отговорят официално. Съответно Клуба, ще Ви уведоми как се развива казуса!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Искам да се обърна за помощ,към риболовен клуб Балканка,става въпрос за река Въча,в темата бракониери,нямам против извършването на риболов на пъстърва,но нека има ежедневни проверки,че някои хора зарибяваме с лични средства,за да има по някоя риба в реката,а други мародерстват!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
- ХЕМИНГУЕЙ
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Здравейте Колеги, точно почивните дни бях по този край на Нашата прекрасна Родина. Страшни Реки и даже учудващо за този сезон с дебит. За Мое огромно съжаление, няколкото Реки които обиколих / 5 на брой / бяха категорично обезрибени. В интерес на истината имах няколко Риби и то добри, но като цяло този район с толкова много Реки е унищожен. Писна Ми през деня да обяснявам
, че мерната граница е 23см. / всичките знаеха за 18см. / и позволените за прибиране Риби са, не 8 или 10 / един Колега идиот, даже спореше с Мен, че до тази година били 11 / как ли я измисли тази цифра /, а от тази година 8 /. Направо се уморих и към обед се прибрах в хотела.....
Това доказва освен, че се правим на ударени е и че не сме информирани и точно тук идва следващият въпрос! Какво трябва да направим всички които милеем за "Балканската Пъстърва", по въпроса с информираността на Колегите които риболовстват в Пъстървовите Зони? Даже един от Колегите / с осемте Риби / се похвали, че познава Станил и ходили заедно на състезания, интересно защо тогава не знаеше, че през седмицата не се прибират Пъстърви
! Конкретно за Въча, с какво може да бъдем полезни от Клуб "Балканка", Колега "аксел"? Каквото можем и е по Нашите сили ще го направим, един от служителите на ИАРА град Смолян / човека е от Девин / е страшно разбран, можем да разчитаме на него. На всеки който желае, ще дам Неговият телефон за съдействие.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега,Хемингуей,става дума за участъка само на 8км от Пловдив,на около километър над вливането и в Марица,та в него/понеже почти цялата Кралска/казвам и така,защото в нея живееха кралски балканки с тегло над 4кг./Въча,е унищожена от Вецове,не стига че ще правят още един частен Вец/тия съвсем се осраха,трябва спешна промяна и Вецовете,да се изключат от списъка на възобновяемите източници/.Там наскоро един бракониер е показвал снимки на 5.5кг балканка,знам,че е истина,но нищо не мога да направя,от Пловдивската ИАРА са най-големите мижитурки,звънял съм на 112 и.....нищо.Понеже няма къде другаде,там любители риболовци са я зарибявали няколко пъти с лични с-ва,в момента глупаците от Вецовете/Въча/ не пускат грам вода по реката,щото нямало кой да им купи скъпия ток,а пък пусто не е валяло скоро и рибата е беззащитна пред всякаква бракониерска сган,като се почне от "колеги" хващащи маломерните или повече от допустимата бройка,прибиращи риби през седмицата,мине се през парашутисти,та до харпунджии и токаджии,участъка е доста малък,целият е достъпен с кола ,ама пуста ИАРА съвсем я няма,един път да мине и ще си изпълни годишната норма за актове.Сам не мога нищо да направя,разчитам на вашата помощ,аз лично след зарибяването не съм ходил,че ми е жал,за пъстървичките,които пуснахме и като видя как ги прибират ще взема да направя някоя глупост,та вашата помощ е повече от наложителна,може тия господа от ИАРА,да се размърдат,когато сигнала идва от цяло сдружение.........иначе,винаги,ама винаги,най-големите балканки в България,са били в река Въча,няма друга като нея,вервай ми,ловя тези риби от 80те години.
- stankof
- ще става разбирач
Колега ти видя ли я тази балканка с очите си,щото за тоя участък за който говориш от тази "бивша" за съжаление вече река ми се струват доста преувеличени тези размери........?аксел написа:Там наскоро един бракониер е показвал снимки на 5.5кг балканка,знам,че е истина,но нищо не мога да направя
ПАЗИ БОЖЕ ОТ НЕКАНЕН ГОСТ ОТ ГНИЛ МОСТ И ОТ ЧОВЕК ПРОСТ НА ГОЛЯМ ПОСТ!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да колега,снимана на тел.за съжаление вече мъртва,а преди това в реката жива,но това вече няма никакво значение.............