Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Кефалови 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
- dim-dim
- научил се да хвърля
Re: Кефалови 2013
Днес пак на варненското езеро 8 бр. по над педя
Две от рибите са по хубави другите са един кълибар
Този път не искаше нито плувка нито бомбарда а само на дъно!? Водата беше много бистра въпреки лошото време сутринта.
Две от рибите са по хубави другите са един кълибар
Този път не искаше нито плувка нито бомбарда а само на дъно!? Водата беше много бистра въпреки лошото време сутринта.
- nabor4eto
- ще става разбирач
Днес на Константиново от 08,00ч до 11,30ч голяма греда....16 рибки по една педя..много вятър и пръсната риба, но пък вечерта под асмата с прясна рибка и студена биричка 

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Някой да има информация за буната на НОИ (Варна) или КРЗ (Варна) за илария, платерина, зарган на бомбарда ? Мисля утре към 06:00ч. да ходя на едно от двете места?
-
- новобранец
Днес в Бургас на Ил. Бояджиев само една платерина от 8 до 11 ч.на дъно.Имаше колеги,които пробваха бомбарди и блесни,но без успех.
- orion30
- разбира нещата
На Аспарухово на буната чувам слухове за едри платерини вадени с кеп ама не съм ходил още.
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Аз ходих във четвъртък вечерта..........Рибата тръгна към 21.30 и до 22.30 имах 10 риби над половин кило бройката........orion30 написа:На Аспарухово на буната чувам слухове за едри платерини вадени с кеп ама не съм ходил още.
Плаваща бомбарда с едри риби в тъмното е бахти кефа

Бях на камъните до камъша срещу петрол

Мерси ще се пробвам някой ден :Д да видим дали ще излезе нещо тамnasko_sym написа:През стария мост отиваш на острова,караш по главния път до портала на база петрол и там в дясно.Стигаш Т-образно и стена пред теб.Пак вдясно и си там. На слука.NWC написа:Някой може ли да ми каже как се стига до така наречения Петрол да хвърля за час два ?? че днес на вълнолома много вятър риба никаква за 2 часа...
once a gunner always a gunner
- spiritfog
- научил се да хвърля
Днес ходихме на Черноморец, варненско. Пълно капо. Колегите водолази не видяха никаква риба с изключение на мъртви платерини.Ние също намерихме една мъртва на брега около 300гр. От там на Ной и от 11.00 до 14.30ч. изкарахме по 15-ина риби. Доста се откачиха. Имаше дребни и едри платерини.
инфото е вярно.за същото време от 11.30 до около 15.30 14 платеринки среден размер.
Днес на плажа във Варна от 6.00 до 8.30 - КАПО
- nabor4eto
- ще става разбирач
днес около обяд в езерото вреше от илария
...отидохме с колега да му пробваме новия мотор за лодката, за това не съм пробвал да хвана, но имаше колеги които вземаха прилични иларии

Ненавременното изпиване на втората чаша, обезсмисляло първата 

Днес плажа на Езерец от 6.30 до 10.30 - 1:0 за платерините
Само маломерни барбунки се закачаха, колкото да презаредя нов червей. Имаше 2-3 придърпвания за целия риболов и само осмукани червеи.
п.с: голямо течение

Само маломерни барбунки се закачаха, колкото да презаредя нов червей. Имаше 2-3 придърпвания за целия риболов и само осмукани червеи.
п.с: голямо течение
Много дребна боклуджа има.
Вчера по залез с плувчицата на 2-ра буна - капо.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"