Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от MiTaKa™ »

Усещам кой визираш , но важното е мерак да има и силна подготовка :)
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Усещам кой визираш , но важното е мерак да има и силна подготовка :)
О ,не!Никой не визирам,не бягай пред вятъра :D А относно подготовката ,вярвай ми всички около мен са все познати,от години ходят там и са им ясни нещата от всякъде,повечето са от София,има и от Ловеч.При всички е еднакво тегаво,говоря за 4-5 лагера около мен,а и с колеги по-горе говорихме при обиколка с лодката.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Имам инфо за изваден амур 12кг и шаранче 2кг , близо до Богомил
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Има и други ,но са редки ,епизодични ударите,не е въобще както трябва.
Е, има и един майстор с 4 риби/10,14,4,13/ за две седмици :wink: ,в други ден ще го сменя.Най малката риба 4 кг. се казва Никулденчо и вече е софиянец :D :D
Изображение
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

И аз имам информация ,че ги ловя ама не в дъндънията.Ходя веднъж в седмицата и имам по минимум 2 удара.Митко може и да ме е видял с бинокъла обичам да заставам срещу него :) Снимки няма да дам че няма да мога да стъпя там.Другата седмица може и 4 дневна екскурзия да си направя :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Както се поразвали времето ще има движение на торпеда
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

MiTaKa™ написа:Както се поразвали времето ще има движение на торпеда
Те много хора разчитат на това,но .....вече минаха няколко разваляния,няма я рибата ,малко е ,това е лошата действителност.
Ударите както е от близо месец са епизодични.Но упоритостта на някой се възнаграждава.Колегата до мен Румен,удари сутринта един 16кг.,за 20 дни на гьола а утре си тръгва :wink:
Изображение
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

ILEGAL написа:Здравейте, колеги! :)

Ще ходим на 6ти и 7ми септември със един приятел ( и половинките, разбира се :D ) в една вила в Голяма Железна, и понеже никога не сым ходил на яз.Сопот всякакво актуално инфо ще ми е много полезно и ще съм много благодарен. Възнамеряваме да ловим от брега мирни риби с директни и на фидер (пишман риболовци сме малко, не сме много опитни :mrgreen: ), ще съм много благодарен ако някой от колегите ми подскаже малко повече и препоръча стръв, захранки, и най-важното места удобни за риболов от брега :idea: .

Благодаря ви предварително. :drinkers:
Ха-ха-ха.

Една седмица мина, и ни вопъл, ни стон. Явно нищо не се споделя тук в тая тема :twisted: (то май, май в целия форум хората споделящи инфо се броят на пръсти, ама здраве да е). Ще се ориентираме сами, благодаря за помощта на всички "колеги" :mrgreen: .

:drinkers:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ILEGAL написа:
Ха-ха-ха.

Една седмица мина, и ни вопъл, ни стон. Явно нищо не се споделя тук в тая тема :twisted: (то май, май в целия форум хората споделящи инфо се броят на пръсти, ама здраве да е). Ще се ориентираме сами, благодаря за помощта на всички "колеги" :mrgreen: .

Защо трябва да ти се дава информация като я има описана 1000 пъти в темата и просто те мързи да прочетеш.Истината е една за тези дати място няма да можеш да си намериш на язовира което да е читаво.Това не означава,че няма да си направиш планираната почивка,но на риба не се надявай :drinkers: Ето ти дълго очакваното инфо :)
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Може би ще стане точно така по празничните дни,но може би.... :D Места в момента колкото искаш и то на всякъде, Паткарника да е празен по това време :? Но ,просто рибата я няма,днес го разглеждах и със сонара,същата работа :roll: Днес само вятър и 2 каракуди ,големи.
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Ти от към пътя ли си застанал
Изображение
Аватар
ILEGAL
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ILEGAL »

Menkata написа:
ILEGAL написа:
Ха-ха-ха.

Защо трябва да ти се дава информация като я има описана 1000 пъти в темата и просто те мързи да прочетеш.Истината е една за тези дати място няма да можеш да си намериш на язовира което да е читаво.Това не означава,че няма да си направиш планираната почивка,но на риба не се надявай :drinkers: Ето ти дълго очакваното инфо :)
Така, колега! Темата я изяетох от до, отначало се е давало инфо ама от 2011 примерно, после са се заформили некви селски истории от рода на вие софиянци не идваите там, не знам си кво, язовира е мой и тем подобни простотии :shock: . Не ме разбирай грешно, не се заяждам с теб, още повече, че ти си един от малкото които наистина са давали полезно инфо в темата (макар, не и на мен, защото това места няма да има, не инфо за риболов). Казах, че сме пишман риболовци, демек рибата няма да ви изловим, ама пак никво инфо :twisted: . Хубаво, че има и истински колеги (те си знаят кои са), та ми писаха на лично и разясниха каквото ме интересуваше.

Ха със здраве си останете :drinkers:
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ILEGAL написа:
Menkata написа:
ILEGAL написа: Така, колега! Темата я изяетох от до, отначало се е давало инфо ама от 2011 примерно, после са се заформили некви селски истории от рода на вие софиянци не идваите там, не знам си кво, язовира е мой и тем подобни простотии :shock: . Не ме разбирай грешно, не се заяждам с теб, още повече, че ти си един от малкото които наистина са давали полезно инфо в темата (макар, не и на мен, защото това места няма да има, не инфо за риболов). Казах, че сме пишман риболовци, демек рибата няма да ви изловим, ама пак никво инфо :twisted: . Хубаво, че има и истински колеги (те си знаят кои са), та ми писаха на лично и разясниха каквото ме интересуваше.

Ха със здраве си останете :drinkers:
Ми много точно и кратко съм ти отговорил,че почивката ще си я направиш,нито пък съм се заяждал.И наистина хубавите места ще са заети.Това не значи че целия язовир няма място за почивка.А за местата и слизането има доста изписано в предни собщения в темата :)
Аватар
яз,Сопот
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от яз,Сопот »

MITKO70 написа:Може би ще стане точно така по празничните дни,но може би.... :D Места в момента колкото искаш и то на всякъде, Паткарника да е празен по това време :? Но ,просто рибата я няма,днес го разглеждах и със сонара,същата работа :roll: Днес само вятър и 2 каракуди ,големи.
Удриййй,в събота съм на линия,ще ги ловиме тез караконджули,нося и царевица с международна мая,влашка,стягай и редиците че сок ще има. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Тетевен идвай. :drinkers: :drinkers:
Риба къща няма.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Бе кат почнахме да ходим на Сопот лагерите се брояха на пръсти сега е пренаселено . И има изключително нагли хора дето се завират в лагера ти мятат през въдиците и вечерта викат " АЙ ПО ТИХО . МА ША СПИМ "
аз от давна не пиша ко ловя мащар пак да ходим 3-4 пъти годишно на язовира
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”