Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
О ,не!Никой не визирам,не бягай пред вятъраMiTaKa™ написа:Усещам кой визираш , но важното е мерак да има и силна подготовка

Всичко може,но не всеки го можe.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Има и други ,но са редки ,епизодични ударите,не е въобще както трябва.
Е, има и един майстор с 4 риби/10,14,4,13/ за две седмици
,в други ден ще го сменя.Най малката риба 4 кг. се казва Никулденчо и вече е софиянец

Е, има и един майстор с 4 риби/10,14,4,13/ за две седмици

- Menkata
- фен клуб-скобар
И аз имам информация ,че ги ловя ама не в дъндънията.Ходя веднъж в седмицата и имам по минимум 2 удара.Митко може и да ме е видял с бинокъла обичам да заставам срещу него
Снимки няма да дам че няма да мога да стъпя там.Другата седмица може и 4 дневна екскурзия да си направя 

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Те много хора разчитат на това,но .....вече минаха няколко разваляния,няма я рибата ,малко е ,това е лошата действителност.MiTaKa™ написа:Както се поразвали времето ще има движение на торпеда
Ударите както е от близо месец са епизодични.Но упоритостта на някой се възнаграждава.Колегата до мен Румен,удари сутринта един 16кг.,за 20 дни на гьола а утре си тръгва

Ха-ха-ха.ILEGAL написа:Здравейте, колеги!![]()
Ще ходим на 6ти и 7ми септември със един приятел ( и половинките, разбира се) в една вила в Голяма Железна, и понеже никога не сым ходил на яз.Сопот всякакво актуално инфо ще ми е много полезно и ще съм много благодарен. Възнамеряваме да ловим от брега мирни риби с директни и на фидер (пишман риболовци сме малко, не сме много опитни
), ще съм много благодарен ако някой от колегите ми подскаже малко повече и препоръча стръв, захранки, и най-важното места удобни за риболов от брега
.
Благодаря ви предварително.
Една седмица мина, и ни вопъл, ни стон. Явно нищо не се споделя тук в тая тема

- Menkata
- фен клуб-скобар
Защо трябва да ти се дава информация като я има описана 1000 пъти в темата и просто те мързи да прочетеш.Истината е една за тези дати място няма да можеш да си намериш на язовира което да е читаво.Това не означава,че няма да си направиш планираната почивка,но на риба не се надявайILEGAL написа:
Ха-ха-ха.
Една седмица мина, и ни вопъл, ни стон. Явно нищо не се споделя тук в тая тема(то май, май в целия форум хората споделящи инфо се броят на пръсти, ама здраве да е). Ще се ориентираме сами, благодаря за помощта на всички "колеги"
.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Може би ще стане точно така по празничните дни,но може би....
Места в момента колкото искаш и то на всякъде, Паткарника да е празен по това време
Но ,просто рибата я няма,днес го разглеждах и със сонара,същата работа
Днес само вятър и 2 каракуди ,големи.

Така, колега! Темата я изяетох от до, отначало се е давало инфо ама от 2011 примерно, после са се заформили некви селски истории от рода на вие софиянци не идваите там, не знам си кво, язовира е мой и тем подобни простотииMenkata написа:Защо трябва да ти се дава информация като я има описана 1000 пъти в темата и просто те мързи да прочетеш.Истината е една за тези дати място няма да можеш да си намериш на язовира което да е читаво.Това не означава,че няма да си направиш планираната почивка,но на риба не се надявайILEGAL написа:
Ха-ха-ха.
Една седмица мина, и ни вопъл, ни стон. Явно нищо не се споделя тук в тая тема(то май, май в целия форум хората споделящи инфо се броят на пръсти, ама здраве да е). Ще се ориентираме сами, благодаря за помощта на всички "колеги"
.
Ето ти дълго очакваното инфо

Ха със здраве си останете

- Menkata
- фен клуб-скобар
Ми много точно и кратко съм ти отговорил,че почивката ще си я направиш,нито пък съм се заяждал.И наистина хубавите места ще са заети.Това не значи че целия язовир няма място за почивка.А за местата и слизането има доста изписано в предни собщения в тематаILEGAL написа:Menkata написа:ILEGAL написа: Така, колега! Темата я изяетох от до, отначало се е давало инфо ама от 2011 примерно, после са се заформили некви селски истории от рода на вие софиянци не идваите там, не знам си кво, язовира е мой и тем подобни простотии. Не ме разбирай грешно, не се заяждам с теб, още повече, че ти си един от малкото които наистина са давали полезно инфо в темата (макар, не и на мен, защото това места няма да има, не инфо за риболов). Казах, че сме пишман риболовци, демек рибата няма да ви изловим, ама пак никво инфо
. Хубаво, че има и истински колеги (те си знаят кои са), та ми писаха на лично и разясниха каквото ме интересуваше.
Ха със здраве си останете

Удриййй,в събота съм на линия,ще ги ловиме тез караконджули,нося и царевица с международна мая,влашка,стягай и редиците че сок ще има.MITKO70 написа:Може би ще стане точно така по празничните дни,но може би....Места в момента колкото искаш и то на всякъде, Паткарника да е празен по това време
Но ,просто рибата я няма,днес го разглеждах и със сонара,същата работа
Днес само вятър и 2 каракуди ,големи.

Тетевен идвай.

Риба къща няма.
Бе кат почнахме да ходим на Сопот лагерите се брояха на пръсти сега е пренаселено . И има изключително нагли хора дето се завират в лагера ти мятат през въдиците и вечерта викат " АЙ ПО ТИХО . МА ША СПИМ "
аз от давна не пиша ко ловя мащар пак да ходим 3-4 пъти годишно на язовира
аз от давна не пиша ко ловя мащар пак да ходим 3-4 пъти годишно на язовира