Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2013
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2013
Съжалявам за СПАМ-а и се извинявам предварително ...
просто това което прочетох току що е шокиращо и силно притеснително
Нека някой от Южното черноморие (Приморско, Китен, Корал, Лозенец, Оазис, Арапя.) каже дали тази информация за екологична катастрофа е достоверна .
http://offnews.bg/index.php/236238/yuzh ... veshtestvo" onclick="window.open(this.href);return false;
Нека някой от Южното черноморие (Приморско, Китен, Корал, Лозенец, Оазис, Арапя.) каже дали тази информация за екологична катастрофа е достоверна .

http://offnews.bg/index.php/236238/yuzh ... veshtestvo" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- вече хвърля и на тежко
Вярно е това,доста риба има измряла,на траловете са хванали умрял паламуд,плюс това на плажа на ахтопол има множество умряла платерина и то голяма платерина,риби от порядъка на 700,800 грама.Незнаех каква е причината,но тази вечер като гледах новините ми стана ясно от къде е умрялата рибаchorta82 написа:Съжалявам за СПАМ-а и се извинявам предварително ...
Нека някой от Южното черноморие (Приморско, Китен, Корал, Лозенец, Оазис, Арапя.) каже дали тази информация за екологична катастрофа е достоверна .![]()
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

-
- сериозен играч
Днес на Червенка-НИЩО.От там на св.Тома-само два добри заргана. 

-
- научил се да хвърля
Миналата неделя минах с лодката през голямо нефтено петно. Беше в района между Созопол и Корикя на 3-4 км. от Дюни. Това ми се случва за първи път от комунизма насам! Явно някой кораб си е чистил танковете. Показаното по телевизията е в друг район, но предполагам, че основния замърсител е пак същия.chorta82 написа:Съжалявам за СПАМ-а и се извинявам предварително ...
Нека някой от Южното черноморие (Приморско, Китен, Корал, Лозенец, Оазис, Арапя.) каже дали тази информация за екологична катастрофа е достоверна .![]()
- orion30
- разбира нещата
Във Варна чувам за единични бройки едри/каиши/ заргани ама не съм ги виждал.
Сутринта на Галата капо,ее и 4 -5 лапини,ама като няма тема за тях 

- bat stani68
- вече хвърля и на тежко
браво на колегата sardina за резултата
,още малко и ги почваме
,още малко и ги почваме

по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
-
- научил се да хвърля
В Несебър все още нищо,поне при мен.Вижда се да играе риба,но на куката нищо.Днес видях един харпунджия с 10тина иларии около 600 700 гр.Другата седмица ще видя как ще е?
Тебе те чакам да напишеш туй-онуй, да се местя във вашия тараф за събота и неделя вече, че тъй ми липсват тамошните красотиbat stani68 написа:браво на колегата sardina за резултата
,още малко и ги почваме

А на север от Варна, някой знае ли първата буна на Кранево(тази която е най към златни) дали е достъпна? 

-
- новобранец
Вчера на лозенец сутринта два броя заргани и няколко дребни иларийки.Две едри платерини ми скъсаха куките.Важното е че открихме сезона.
-
- ще става разбирач
мисля да,ако ли пък не трета със сигурност е достапнаbalyk написа:А на север от Варна, някой знае ли първата буна на Кранево(тази която е най към златни) дали е достъпна?
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Да кажа и аз какво става на север. Става въпрос за Балчик(буната с панела) имаше много колеги,но така като гледам никой не е писал.
Събота и неделя след обед бях там и се взимаше по някоя друга човка предимно среден и дребен размер,но както знаем кефа е на макс. Рибата взимаше много плахо на бавно потъваща бомбарда и много бавно водене.
Събота и неделя след обед бях там и се взимаше по някоя друга човка предимно среден и дребен размер,но както знаем кефа е на макс. Рибата взимаше много плахо на бавно потъваща бомбарда и много бавно водене.
На синеморец три дена две зарганчета.И никаква платерина.Вчера на силистар и а видях умряла илария:(.