Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
Доколкото знам има изтровена риба май от вливането на Тученишката бара надолу. Преди 2 дена имаше измряла риба и при Д. Митрополия
-
- научил се да хвърля
...Като никой се не хвали,хайде Аз да драсна някой ред от риболова през уикенда,да разръчкам форума
Водоемчето ни посрещна така:

Някои се кефеха на слънцето дакато го имаше...

Относно риболова- нищо особено,уклеи по 19-20 см.
Ако някой ми беше казал нещо подобно преди да го видя с очите си,сигурно щях да го питам нещо за психическото му състояние,но явно ги има..

...И естествено за края,най-хубавото

Водоемчето ни посрещна така:

Някои се кефеха на слънцето дакато го имаше...

Относно риболова- нищо особено,уклеи по 19-20 см.

Ако някой ми беше казал нещо подобно преди да го видя с очите си,сигурно щях да го питам нещо за психическото му състояние,но явно ги има..

...И естествено за края,най-хубавото

Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Никой нищо не казва,подайте някакво инфо утре къде да я помъчим.
Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- svilenvs1971
- новобранец
Какво става колеги,зимен сън ли легнахме,никой ли не топва въдица тия дни.
-
- новобранец
Спининг понеделник, вторник и днес (четвъртък) -> НИЩО.Не знам какво стана. От две седмици е много, много тегаво.Некакъв междинен период ли лято/есен ли или не знам!?
божан написа:
жреп4ево ся го даржи 4и4оми междо другото
жреп4ево ся го даржи 4и4оми междо другото
Аз лично замислям да отида до Дунав другата седмица с надеждата рибата да се е раздвижила.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Не си губи времето....martineti написа:Аз лично замислям да отида до Дунав другата седмица с надеждата рибата да се е раздвижила.
Имаш ли по-добра идея къде мога да отида на спокойствие ,чист въздух и да ловя сом и различна дребна риба?NITro`bE написа:Не си губи времето....martineti написа:Аз лично замислям да отида до Дунав другата седмица с надеждата рибата да се е раздвижила.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Малко инфо от Дунава, моиколеги вчера се върнаха от тридневен риболов и резултата е 1 сом 10кг., 12 по 2,3,4кг и едно малко шаранче около 2кг.
Здравейте, колеги!
Знаете ли някое близко местенце до града, на което да си хвана малко дребни рибки (4-5 см) за стръв?
Мерси предварително и Наслука на всички!
Знаете ли някое близко местенце до града, на което да си хвана малко дребни рибки (4-5 см) за стръв?
Мерси предварително и Наслука на всички!
Mai bine în satul tău fruntaș, decât codaș la oraș !!!
Малкото язовирче преди Бохот в ляво.
Мерси, Марти!
Надявам се, че няма някакви арендатори, които да ми правят проблем. Рибетата се ловят с рачилото, нали? То 4-5 см рибки едва ли мога да ги ловя с въдица, но все пак да питам.
Надявам се, че няма някакви арендатори, които да ми правят проблем. Рибетата се ловят с рачилото, нали? То 4-5 см рибки едва ли мога да ги ловя с въдица, но все пак да питам.

Взимаш едно телескопче и малко захранка и си тиKaloyan N написа:Мерси, Марти!

ОК. Благодаря за съвета! Ще направя както казваш, пък ще видим к'во ще излезе!martineti написа:Взимаш едно телескопче и малко захранка и си тиKaloyan N написа:Мерси, Марти!
Надявам се, че няма някакви арендатори, които да ми правят проблем. Рибетата се ловят с рачилото, нали? То 4-5 см рибки едва ли мога да ги ловя с въдица, но все пак да питам.с рачилото може да не се случат нещата.
Желая ти Наслука!