Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Инфо от яз.Душанци, 12.06.2005.
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Инфо от яз.Душанци, 12.06.2005.
Инфо от яз.Душанци, 12.06.2005. Време- приказка, народ- доста, място- откъм стената, риба- на плувка- уклей и дребни костурчета на бял червей. След захранване излизаха едно след друго. На спининг- един добър костур (500 г.) на воблер (Rapala Shad Rap, SBB, 5 cm, floating)- дебнех един баят рибок, но се закачи по-малкия
. И една американка (700 г.) на блесна (DAM Original Effizett Spinner, Reflex Silber, No 1)- скочи 4-5 пъти във въздуха и ... голяма борба падна.
Колегите (от едно око разстояние)- на плука- дребни (уклей, костур, може и червеноперки да е имало), но много. Една групичка в шавара на плувка извади няколко прилични щуки (аз лично видях две, като едната беше добра).
Наслука на всички през новия сезон!

Колегите (от едно око разстояние)- на плука- дребни (уклей, костур, може и червеноперки да е имало), но много. Една групичка в шавара на плувка извади няколко прилични щуки (аз лично видях две, като едната беше добра).
Наслука на всички през новия сезон!
значи аз миналата година бях там и си потро6ихме колата!capoeira написа:Колега случайно да знаеш някакъв път, по който да не се минава през стената, а от някое друго място надолу по язовира.Мерси предварително
Няма друг път но с не много ниска кола и внимателно каране може6 да минеш

казаха ми че съм сбъркал като съм ходил от тази страна- истината за язовира била от страната на влака ( от към с. Антон) и до устието !!!
наслука
кога нема риба и рака е риба