Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Благодаря за инфото колегаprovocative1 написа:nasko1199 написа:някои може ли да даде инфо за чифлика има ли риба
Ами има мнооооого таранки ама малки има и по едри ама ги търси на жито уш има и шарани ама не вярвам да са по големи от 2кг, един приятел изтърва един около кило.
Щом не пишете явно сте усетили че тръгна риболова и нема време за писане , защо да убаждаме каде и какво хващаме нали утре може да ни е заето мястото или има навалица
Не забравяите поне по една снимчица да качвате ей така 

Малко инфо от събота !
Бях тръгнал с лодката да ловя на фидер + 1 за шаран на малай ама пък докато стигна драките на Сандровският остров се пуснах на клйонк дотам :
Резултата :http://vbox7.com/play:98d9ce838d
електронното ми кантарче показа 22.800 а механичният кантар на колегата 23 кг
(естествено ,че после на фидера нямах кълване 2 часа и си тръгнах
)
И те така :когато най не го очакваш-той тогава клъвва.
Поздрави и наслука на всички !
Бях тръгнал с лодката да ловя на фидер + 1 за шаран на малай ама пък докато стигна драките на Сандровският остров се пуснах на клйонк дотам :
Резултата :http://vbox7.com/play:98d9ce838d
електронното ми кантарче показа 22.800 а механичният кантар на колегата 23 кг
(естествено ,че после на фидера нямах кълване 2 часа и си тръгнах

И те така :когато най не го очакваш-той тогава клъвва.
Поздрави и наслука на всички !
Поклон пред постъпката ти. Адмирации и свети Николай ще те възнагради рано или късно! 

-
- вече хвърля и на тежко
- трапера
- сериозен играч
При мен В-Бокс не се отваря, но предполагам, че е това дето Скурито го е праснал у Фейса!
Браво Дидо!!!!!
Браво Дидо!!!!!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Еваларка, така е който има лодка..
Ние ги мъчим от брега, но досега повече от 3ката не съм вадил 

Не се заблуждавай, че като имаш лодка и готово - скачат 20ките сами вътре
Ние като имаме какво? По-голям сом от 6-7кг не се е закачал на кльонк...

- SBANKOV
- ще става разбирач
Ти пък точно не се оплаквай, аз пък по скоро 6-7кг . Шаран не съм закачkutinchev написа:Не се заблуждавай, че като имаш лодка и готово - скачат 20ките сами вътре![]()

Миналата седмица обикалях около Тутракан и Нова Черна. В общи линии ръкава го няма, ловят се щукички в локвите, а на пристанището в Тутракан дори и попчета няма.
Няко с инфо за Блатото?
Детето в мен продълажва да си играе с кибрит, но – странно – вече иска и пура, и Chivas...
Колеги някой със прясно инфо за Цар Калоян и как въврят нещата, че търся къде да начеша крастата малко
Благодаря предварително и наслука!

Хвани и пусни !
На Царя остана ли въобще нещо?
Отказах се от там след като чух отзиви от приятели които са ходили и по всяка вероятност събота ще пробвам на Баниска ако има някой който е посещавал язовира скоро и реши да сподели ще съм благодарен за инфо
П.П днес на канала под Рига от 15:00 до към 20:30 5 платички по шамарче(плуват си обратно). Наслука!

П.П днес на канала под Рига от 15:00 до към 20:30 5 платички по шамарче(плуват си обратно). Наслука!

Хвани и пусни !
Аз съм посещавал Баниска. Най-удачно е да ловиш на мач и фидер (поне аз така ловях).
Храня с прашка (консервирана царевица или жито) и ловиш на царевица. Едри таранки и шаранчета 1-2кг (масовите са около 1кг и под). Мисля, че сега където и да застанеш ще е резултатно. Успех.
Храня с прашка (консервирана царевица или жито) и ловиш на царевица. Едри таранки и шаранчета 1-2кг (масовите са около 1кг и под). Мисля, че сега където и да застанеш ще е резултатно. Успех.
Благодаря колега! Като се върна ще пиша какво съм направил.kutinchev написа:Аз съм посещавал Баниска. Най-удачно е да ловиш на мач и фидер (поне аз така ловях).

Хвани и пусни !