Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Само две дози.Гледай http://ribibg.com/index.php?p=get_artic ... cle_id=250" onclick="window.open(this.href);return false;metoo написа:Пич, ти да не си друсан.![]()
-
- разбира нещата
Ама това става въпрос за зимата, а не сега когато щапаш реката до колената. 

- prodigy666
- разбира нещата
вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми
та се зачудих дали някои е пробвал тоя риболов по струма

-
- фен клуб-скобар
Трудно по Струма за скобар! Не е научен!пък и по добре е такива схеми да отпадат-мъниста,топчета,тройки и подобни щуротти! Е не че по други краища на мънисто не им спукват дупетата на морунажите и скобите-ама да сте видяли Монтанеца или Божидар или Калоян или Вальо Кольо и Крки да ловят така ? Рибата св позавъртя тазу година благодарение на забраната за тройки-мани ги тея мъниста не са оферта!FlyFishing написа:Колеги някой лови ли скобар или кефал на манисто по реката.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Аз съм гледал един възрастен колега, който всеки ден си е по реката да лови на водорасло и хваща доволно кефали на вливането на бистрица.prodigy666 написа:вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми![]()
- bokser
- ще става разбирач
Преди години, когато ловех на плувка го разбивахме клена на водорасло, на втория бараж, но сега баража не е това което беше тогава...FlyFishing написа:Аз съм гледал един възрастен колега, който всеки ден си е по реката да лови на водорасло и хваща доволно кефали на вливането на бистрица.prodigy666 написа:вчера намерих идеалните водорасли в двора на баба ми![]()
- prodigy666
- разбира нещата
Белополски даже имаше филм и статия за риболова на цветна тройка по струма ... а за водораслото съм гледал всички сръбски филмчета и там си го переха якоDJONI RINGO написа:Трудно по Струма за скобар! Не е научен!пък и по добре е такива схеми да отпадат-мъниста,топчета,тройки и подобни щуротти! Е не че по други краища на мънисто не им спукват дупетата на морунажите и скобите-ама да сте видяли Монтанеца или Божидар или Калоян или Вальо Кольо и Крки да ловят така ? Рибата св позавъртя тазу година благодарение на забраната за тройки-мани ги тея мъниста не са оферта!FlyFishing написа:Колеги някой лови ли скобар или кефал на манисто по реката.

-
- разбира нещата
Та да е се изкажа и аз за водораслото.Има един пич, лови скобара само на водорасло вярно не лови по много до 7 8 риби на ден ама се за на 1кг, същото така и доста мряна вади.
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
Имам предвид манистото да е монтирано над обикновенна кука.Тука в форума един колега беше пуснал излет за скобар на един канал зимата на манисто и беше хванал доволно на единича обикновенна кука.prodigy666 написа:Белополски даже имаше филм и статия за риболова на цветна тройка по струма ... а за водораслото съм гледал всички сръбски филмчета и там си го переха якоDJONI RINGO написа:Трудно по Струма за скобар! Не е научен!пък и по добре е такива схеми да отпадат-мъниста,топчета,тройки и подобни щуротти! Е не че по други краища на мънисто не им спукват дупетата на морунажите и скобите-ама да сте видяли Монтанеца или Божидар или Калоян или Вальо Кольо и Крки да ловят така ? Рибата св позавъртя тазу година благодарение на забраната за тройки-мани ги тея мъниста не са оферта!FlyFishing написа:Колеги някой лови ли скобар или кефал на манисто по реката.
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Аз лових тая зима на мънисто и бял червей и имах повече успехи от колкото само на бял.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
колеги можете ли да ми кажете на какво водорасло се лови и как го слагате ако не е тайна
- FlyFishing
- вече хвърля и на тежко
от тея къде са като киша.Набираш си необходимото и му изстискваш от водата да е сухо.На куката се слага, като земеш едно като снопче или лентичка и го навиваш около куката.Това еВецев написа:колеги можете ли да ми кажете на какво водорасло се лови и как го слагате ако не е тайна
Като калчища го навиваш,нали?
- bokser
- ще става разбирач
Аз навремето го правех на топче (изстискано) и го закачах с две пробождания, но след няколко замятания пада, което не е беда - има колкото щеш... 
(ма сега ми дреме за водораслото - варя си жито за каракуда и утре на язовира за сом
)

(ма сега ми дреме за водораслото - варя си жито за каракуда и утре на язовира за сом