Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
ILEGAL написа:Menkata написа:ILEGAL написа: Така, колега! Темата я изяетох от до, отначало се е давало инфо ама от 2011 примерно, после са се заформили некви селски истории от рода на вие софиянци не идваите там, не знам си кво, язовира е мой и тем подобни простотии. Не ме разбирай грешно, не се заяждам с теб, още повече, че ти си един от малкото които наистина са давали полезно инфо в темата (макар, не и на мен, защото това места няма да има, не инфо за риболов). Казах, че сме пишман риболовци, демек рибата няма да ви изловим, ама пак никво инфо
. Хубаво, че има и истински колеги (те си знаят кои са), та ми писаха на лично и разясниха каквото ме интересуваше.
Ха със здраве си останете
Темата си е имала инфо винаги,и след 2011г.,ама не става и така,за такива дребни въпроси да се чакат отговори и то обстойни.За това че сте пишман рибари,няма лошо,всички сме тръгнали от там.Н0,и в други теми се чудя,като почнат да питат някой -на каква стръв,къде са местата,каква риба кълве и т.н .Аджеба от както ходя за риба не си спомням да съм питал такива неща/то нямаше и къде/,всеки уважаващ себе си риболовец ,се оправя сам,колкото е научил ,а другото в движение

Днес отново много силен вятър,риба НЯМА и така,пак сме на маса с колегите

Дака ,тетевенския колега/пич,донесе от сливовата

Всичко може,но не всеки го можe.

Здравейте колеги искам да попитам има ли някой да дава лодки под наем, и ако има каква е цената?
Здравейте, колеги! Гледах в картите на Гугъл и видях нещо като микроязовир (казва се Калник), та искам да питам там позволено ли е да се лови, има ли въобще риба, свободен ли е или арендован и ако е арендован какви са условията? 

ILEGAL написа:Здравейте, колеги! Гледах в картите на Гугъл и видях нещо като микроязовир непосредствено до язовир Сопот (казва се Калник), та искам да питам там позволено ли е да се лови, има ли въобще риба, свободен ли е или арендован и ако е арендован какви са условията?
Това което си гледал (ако е точно на втичалото на реката в язовира) не е микро язовир а са два рибарника. В момента не се стопанисват и мисля че риба и да има е само микро-каракуда-шаранета-сулки и всякакви дребосъци от този сорт. А на картите на гугъл, нямам никаква идея защо са ги кръстили "Калник". Също така са кръстили и реката "Калник" а ние там си я знаеме "Топля". Та така, не се надявай на микро-макро или каквото и да било водоемче което да е ... водоемче изобщо.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Зозо, реката е Топля до вливането в язовира, след стената му надолу се казва Калник, Иначе в рибарниците не може да има риба, защото няма и вода. Само че нагоре по течението на Топля има едни рибарници за пъстърва. Да не би те да излизатна картата?
Най - вероятно е това, не знам откъде се влива реката и откъде изтичаivan_tsochev написа:Зозо, реката е Топля до вливането в язовира, след стената му надолу се казва Калник, Иначе в рибарниците не може да има риба, защото няма и вода. Само че нагоре по течението на Топля има едни рибарници за пъстърва. Да не би те да излизатна картата?

Значи е точно мястото за което говоря. Няма риба. Пастървовите рибарници са много нагоре към пещерата и на гуглето не се виждат 100%.
КОЛЕГИ, МОЛЯ ВИ СЪБИРАЙТЕ ВСИЧКИ ОПАКОВКИ, ПЛИКЧЕТА И ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ СЛЕД РИБОЛОВА СИ!!! НЕКА НЕ СИ КЕНДЗАМЕ ТАМ КЪДЕТО ПОСЛЕ ИСКАМЕ ДА ИЗКАРАМЕ ДОБРЕ!!!
Ходи на Калник на моста за отбивката за Лесидрен,ако е достъпно да слезнеш разбира се ... и ако не изпускат язовира ще си начешаш крастата ако си майстор с прилични пръскачи и кленове от 200 до 1500 грама ... но подчертавам,че трудно се лови и трябва да си майстор да спазваш неписаните закони на риболова 

- Menkata
- фен клуб-скобар
Дака верно не можа да ме завариш на гьола , ти ходи ловиш Дунавските амури ние с Митко ще си ловим СопотскитеMITKO70 написа: Дака ,тетевенския колега/пич,донесе от сливовата![]()
/дойде днес,но дали ще го завариш ,не знам

Това е от мен закриваме риболова на язовира и започваме мрените по река Искър.

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Е да не ида некаде по далеко от Сопот и тиMenkata написа:Дака верно не можа да ме завариш на гьола , ти ходи ловиш Дунавските амури ние с Митко ще си ловим СопотскитеMITKO70 написа: Дака ,тетевенския колега/пич,донесе от сливовата![]()
/дойде днес,но дали ще го завариш ,не знам
Това е от мен закриваме риболова на язовира и започваме мрените по река Искър.

Риба къща няма.
Да капото го спаси синчето.

И в спининга пак е по добър от мен,релийзната,учим се.

За цвят деее,удрииии,
Поздрави.

И в спининга пак е по добър от мен,релийзната,учим се.
За цвят деее,удрииии,

Поздрави.

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Менка,ловим ги като ударят,упоритостта се възнаграждава.Късмета също е много важен,както при вас ,да си на точното място в точния момент
Ставам и за фотограф,добре съм ви хванал в кадъра
Аз ги продължавам,снощи излезе още една хубава риба,не е амур,та се наложи да влизам с дрехите във водата,но подробности по -късно

Ставам и за фотограф,добре съм ви хванал в кадъра

Аз ги продължавам,снощи излезе още една хубава риба,не е амур,та се наложи да влизам с дрехите във водата,но подробности по -късно

Всичко може,но не всеки го можe.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да не е сом , щом си влизал с дрехите.
Някой шаран няма ли изваден вече , амурите видимо леко потръгват , но както казава и Митака , си е до късмет , място и постоянство.
Някой шаран няма ли изваден вече , амурите видимо леко потръгват , но както казава и Митака , си е до късмет , място и постоянство.

То рибата е ясно,но другото
Кво, почнахме.
Мите кой говеда бяха след Иво, около Вас мамицата им.
Кво, почнахме.
Мите кой говеда бяха след Иво, около Вас мамицата им.
Риба къща няма.