Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Лек за махмурлък
Модератор: dantho.mihov
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Лек за махмурлък
Я всеки да си каже рецептата, че се задават пивки празници, какво ли не съм опитвал и нищо не помага освен едно от същото коет си пил вечерта и пак в леглото. Вчера четох във вестника, че сок от едно кило сурови картофи помагал ама не съм тествал.
По принцип хората са казали "Две сранета и две спанета и си готов".
Но става много бавно. Със суровите картофи не пробвай, най много да вдигнеш температура.
Пробвай с кофичка кисело мляко или с водичката от кисело зеле или кисели краставички, освежава но не минава.
Другото е витамини и аминокиселини както каза колегата преди пиене.
другото което съм чувал е няколко дръпки тревка след запой. Но така и не съм го пробвал
Но става много бавно. Със суровите картофи не пробвай, най много да вдигнеш температура.
Пробвай с кофичка кисело мляко или с водичката от кисело зеле или кисели краставички, освежава но не минава.
Другото е витамини и аминокиселини както каза колегата преди пиене.
другото което съм чувал е няколко дръпки тревка след запой. Но така и не съм го пробвал

-
- новобранец
- Обратна връзка:
- Bai Xristo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Зелева чорбичка, ама после ще трябва да нося гащите на БУКАИ
Никакви хапчета - от тях се АКА ПРЕЗ УСТА
По принцип, бая ви Христо пие само от един вид - или ракия, или вино
Дори и ракийте избягвам да смесвам.И според тези мои ,,дърти принципи,,сутрин не ме боли дъртата тиква а само съм жаден, сякаш съм ял потни гермаци с каските
Тогава первам кофичка кисело мляко на екс, и после вода не пия
Пиете ли вода, то действието на алкохола започва отново
И никаква бира - да не викате като оня дето муказали че от бира се изтрезнява, пък той осма бира пиел и все не изтрезнявал
Бай Христо Ви желае ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и умната с питиенцата

Бай Христо Ви желае ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и умната с питиенцата

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ
-
- новобранец
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Лек за махмурлък
Апък моята рецепта е да вземате по една супена лъжица захар сутрин през 20-30минути три четири пъти и нищо друго нито дори кафеnasco2 написа:Я всеки да си каже рецептата, че се задават пивки празници, какво ли не съм опитвал и нищо не помага освен едно от същото коет си пил вечерта и пак в леглото. Вчера четох във вестника, че сок от едно кило сурови картофи помагал ама не съм тествал.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ