Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Браво! Браво на ИАРА КЪРДЖАЛИ!
Модератор: bobopeli
- Батко Емо
- разбира нещата
Re: Браво! Браво на ИАРА КЪРДЖАЛИ!
Вече си личи кой е на власт
Има ли прокуратура у Кърджали?Рибари с "ръбчета" аман от такива джванйоци 

Пфф. Авторът на темата май си прави някакъв ташак. Баце, ти точно дето апелираш "псевдо риболовците" да си плащат редовно билетчетата, я вземи ако ти си си платил твойто, прочети какво пише отзад. Пък това, че големите рибари от репортажа са дарили голяма част от улова на социално слаби, сиреч раздали са в махалата, изобщо не омаловажава бракониерщината им.
Явно авторът на темата е наясно, че това е бракониерство, щом е пуснал темата тук.
Изразява се иронично, демек.
...
Дано ИАРА се самосезират, и дано да има основание за санкции, защото май снимките не могат да са доказателствен материал...
Дано някой да им набие в куфите тукви на тия от снимките къде се намират!
...
Дано ИАРА се самосезират, и дано да има основание за санкции, защото май снимките не могат да са доказателствен материал...
Дано някой да им набие в куфите тукви на тия от снимките къде се намират!
-
- научил се да хвърля
Честно казано незнам от колко години вече съм рибар,ама толкова шарани на въдица......малко ми е съмнително.Да не би случайно да са хванали пасаж на риби излезнали на зелено училище"как се кълве".Не съм шаранджия ама имам приятели шаранджии с които като съм ходил с тях повече от 2 3 шарана преко сили да се хванат.
Определено са си бракониери!
Или от невежество, или от наглост.
Или от невежество, или от наглост.
Дори да е така, в което се съмнявам, то тогава авторът на темата не се е изразил достатъчно ясно, защото не мисля, че съм единствения, който остава с впечатлението, че въпросния автор им се кефи на тия убавци и едва ли не ни ги дава за пример.New fish написа:Явно авторът на темата е наясно, че това е бракониерство, щом е пуснал темата тук.
...
-
- ще става разбирач
"Колеги", като Метин Емин дал господ по оня край. Все едни и същи ,къде българи къде турчета. Родени тук и там отишли на работа в Германия , Холандия или другаде из Европа и прибрали се да покажат какви бабаити са.Или други местни Кърджалийски юнаци ,които без да ходят в чужбина, с лодки и лодчици , поделили си водоемите тихомълком в колегиално разбирателство шетат ли шетат по нощите , че и през деня като ,че язовирите им са бащиния. Иначе са много трудолюбиви. Толкова ми е писнало от тази картинка , че се махнах от иначе родния ми град. А ИАРА - а бе има я, но все не е там където трябва.Защо ли?
Христо - наслука на всички
Абе ей...!!! Тия мазни мангусти дано не ми паднат някъде по водоемите.....
-
- научил се да хвърля
Батко Емо написа:Вече си личи кой е на властИма ли прокуратура у Кърджали?Рибари с "ръбчета" аман от такива джванйоци

Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- antivik
- кандидат преподавател
Да манем първото, че шараните са с килограми и бройки над допустимото, ма и кат ги гледам на снимките - направо обезлюспени. Как става тази работа с въдица....
. А и друго ми е интересно, за 2 деня как са ги оставили раците на мира, че да се натъркаля толкова добитък....
. Ясно че "въдицата" е била от друг чешит, а че и през нощта маи са я ползвали гадовете
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Преди време един човек беше подарил на Б.Б. сом(зимата) и го обвиниха че е бракониер и му писаха акт.Защо и на тия да не може.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- научил се да хвърля
рязани читаци.
Аз толкова шарани само по Хоби ТВ съм виждал, и то на водоеми, които са за спортен и има много риба.

То в момента може и да има риба там ама тия , ако се завъртят още няколко пъти със своите "Въдици" (мрежи) няма да остане риба .
Браво на ИАРА че оставя такива да си вършеят на спокойствие по водоемите ни .
Браво на ИАРА че оставя такива да си вършеят на спокойствие по водоемите ни .
- Vid
- кандидат преподавател
Това да публикуваш бракониерски снимки във вестник, си е супер голяма наглост. Тук определено смятам, че е нужно да се самосезират съответните институции в скапаната ни държава и първите да си понесат последствията в максимален размер. Още повече, единия бракониер бил работил в Холандия, таман е изкарал парички да плаща...
Да, ама Не, щото сме скапана държава, с измислени и неработещи институции, за което сме виновни всички ние живеещи на тази територия наречена Б-я. Тоя що в Х-дия не си ги лови така и да публикува брако-снимки? Щото, ако го направи, ще му пръснат така "халката", че не мож си я събра поне 5 г.

Да, ама Не, щото сме скапана държава, с измислени и неработещи институции, за което сме виновни всички ние живеещи на тази територия наречена Б-я. Тоя що в Х-дия не си ги лови така и да публикува брако-снимки? Щото, ако го направи, ще му пръснат така "халката", че не мож си я събра поне 5 г.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека