Браво! Браво на ИАРА КЪРДЖАЛИ!

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Re: Браво! Браво на ИАРА КЪРДЖАЛИ!

Мнение от Батко Емо »

Вече си личи кой е на власт :D Има ли прокуратура у Кърджали?Рибари с "ръбчета" аман от такива джванйоци :twisted:
Bai_Pe6o
новобранец
новобранец

Мнение от Bai_Pe6o »

Пфф. Авторът на темата май си прави някакъв ташак. Баце, ти точно дето апелираш "псевдо риболовците" да си плащат редовно билетчетата, я вземи ако ти си си платил твойто, прочети какво пише отзад. Пък това, че големите рибари от репортажа са дарили голяма част от улова на социално слаби, сиреч раздали са в махалата, изобщо не омаловажава бракониерщината им.
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Явно авторът на темата е наясно, че това е бракониерство, щом е пуснал темата тук.
Изразява се иронично, демек.
...
Дано ИАРА се самосезират, и дано да има основание за санкции, защото май снимките не могат да са доказателствен материал...
Дано някой да им набие в куфите тукви на тия от снимките къде се намират!
BEAR12
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BEAR12 »

Честно казано незнам от колко години вече съм рибар,ама толкова шарани на въдица......малко ми е съмнително.Да не би случайно да са хванали пасаж на риби излезнали на зелено училище"как се кълве".Не съм шаранджия ама имам приятели шаранджии с които като съм ходил с тях повече от 2 3 шарана преко сили да се хванат.
New fish
новобранец
новобранец

Мнение от New fish »

Определено са си бракониери!
Или от невежество, или от наглост.
Bai_Pe6o
новобранец
новобранец

Мнение от Bai_Pe6o »

New fish написа:Явно авторът на темата е наясно, че това е бракониерство, щом е пуснал темата тук.
Изразява се иронично, демек.
...
Дори да е така, в което се съмнявам, то тогава авторът на темата не се е изразил достатъчно ясно, защото не мисля, че съм единствения, който остава с впечатлението, че въпросния автор им се кефи на тия убавци и едва ли не ни ги дава за пример.
besttop
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от besttop »

"Колеги", като Метин Емин дал господ по оня край. Все едни и същи ,къде българи къде турчета. Родени тук и там отишли на работа в Германия , Холандия или другаде из Европа и прибрали се да покажат какви бабаити са.Или други местни Кърджалийски юнаци ,които без да ходят в чужбина, с лодки и лодчици , поделили си водоемите тихомълком в колегиално разбирателство шетат ли шетат по нощите , че и през деня като ,че язовирите им са бащиния. Иначе са много трудолюбиви. Толкова ми е писнало от тази картинка , че се махнах от иначе родния ми град. А ИАРА - а бе има я, но все не е там където трябва.Защо ли?
Христо - наслука на всички
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Абе ей...!!! Тия мазни мангусти дано не ми паднат някъде по водоемите.....
mr.washinkton
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mr.washinkton »

Батко Емо написа:Вече си личи кой е на власт :D Има ли прокуратура у Кърджали?Рибари с "ръбчета" аман от такива джванйоци :twisted:
:wink: , Това е началото, с Айдънчо на там отиваме!
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Да манем първото, че шараните са с килограми и бройки над допустимото, ма и кат ги гледам на снимките - направо обезлюспени. Как става тази работа с въдица.... :smt017 :smt018 . А и друго ми е интересно, за 2 деня как са ги оставили раците на мира, че да се натъркаля толкова добитък.... :?: . Ясно че "въдицата" е била от друг чешит, а че и през нощта маи са я ползвали гадовете :axe: :ANAL: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Преди време един човек беше подарил на Б.Б. сом(зимата) и го обвиниха че е бракониер и му писаха акт.Защо и на тия да не може.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

рязани читаци.
Аватар
naB4o
новобранец
новобранец

Мнение от naB4o »

Аз толкова шарани само по Хоби ТВ съм виждал, и то на водоеми, които са за спортен и има много риба.
:)
Rsg1f1
новобранец
новобранец

Мнение от Rsg1f1 »

То в момента може и да има риба там ама тия , ако се завъртят още няколко пъти със своите "Въдици" (мрежи) няма да остане риба .
Браво на ИАРА че оставя такива да си вършеят на спокойствие по водоемите ни .
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Това да публикуваш бракониерски снимки във вестник, си е супер голяма наглост. Тук определено смятам, че е нужно да се самосезират съответните институции в скапаната ни държава и първите да си понесат последствията в максимален размер. Още повече, единия бракониер бил работил в Холандия, таман е изкарал парички да плаща... :lol:
Да, ама Не, щото сме скапана държава, с измислени и неработещи институции, за което сме виновни всички ние живеещи на тази територия наречена Б-я. Тоя що в Х-дия не си ги лови така и да публикува брако-снимки? Щото, ако го направи, ще му пръснат така "халката", че не мож си я събра поне 5 г.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”