Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- трапера
- сериозен играч
Re: Риболова около Русе
В събота се прибирам в БГ. Мисля да отида и аз на Баниска за 2-3 дни. Билета ми е изтекъл и докато го подновя, мога ли да риболувам на язовира? Знам, че е частен и миналата година таксата беше 20лв.
Ако случайно минат от ИАРА да си нямам ядове де! През седмицата предполагам, че може да се посещава?!
Ако случайно минат от ИАРА да си нямам ядове де! През седмицата предполагам, че може да се посещава?!
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
- nvelikov
- новобранец
- Обратна връзка:
Независимо че е частен билет ти трябва , ако те хванат от ИАРА глобата /акта/ е около 100 кинта.трапера написа:В събота се прибирам в БГ. Мисля да отида и аз на Баниска за 2-3 дни. Билета ми е изтекъл и докато го подновя, мога ли да риболувам на язовира? Знам, че е частен и миналата година таксата беше 20лв.
" Не всичко, което има две бузи е лице..."
А на Звънарци как е
-
- сериозен играч
Днеска бях по Янтрата между Ценово и Долна студена,хванах доста облез,морунаж и таранка,общо взето стана много приятен риболов на плувка (като изключим че изсичат тополовата гора и едни големи камиони и трактори ми надуха главата).
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Свилка,билета става вече за 5 минути във риболовните магазини.трапера написа:В събота се прибирам в БГ. Билета ми е изтекъл и докато го подновя,
Приятно начесване!

И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- трапера
- сериозен играч
Данке шойн, Венци
По принцип наистина е бързо, но миналия път чаках 3-4 дена. Днес си заредих репелент, а сега отивам и за царевица и бира
Жена ми и тя изяви желание да дойде с мен, даже иска и въдица с макара

По принцип наистина е бързо, но миналия път чаках 3-4 дена. Днес си заредих репелент, а сега отивам и за царевица и бира

Жена ми и тя изяви желание да дойде с мен, даже иска и въдица с макара

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Вчера се срещнах на два пъти с товарния влак. За нещастие не успях да го извадя. Скъса ми 0.60.
Изкарахме едно бебе около 2,5кг. На всичкото отгоре втория път, паднах от стола и го скъсах
Изкарахме едно бебе около 2,5кг. На всичкото отгоре втория път, паднах от стола и го скъсах

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес бях за малко по Реката. Много куца работа - от 13:30 до към 16:30 (имаше други ангажименти) само две косатчета и едно морунажче педя. Реката качва и влачи всичко от клони и водорасли до дамски превръзки и памперси
Утре живот и здраве, ако няма нещо належащо пак може д асе пробва, този път по-раничко

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Днес на Баниска близо 13 кг каракуда и едно шаранче изтървано на директен 6-ца направо си замина с кука и всичко
Наслука!

Хвани и пусни !
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Би ли споделил къде бяхте застанали, на каква дълбочина ловяхте и на каква стръв? 

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Здравей колега! Там където бях застанал имаше табела на която пишеше "сектор 11", явно са оставили табелките от изминалото състезание. Ако не се лъжа, иначе рибите вземаха на дълбочина към 2 метра и половина на жито и царевица предимно, пробвах и на бял, но ме напитиха разни часовници и костурлета, а и също така всичката риба е на плувка, на фидер само една каракуда към 400 грама. Наслука!nikolaiiliew написа:Би ли споделил къде бяхте застанали, на каква дълбочина ловяхте и на каква стръв?

Хвани и пусни !
В неделя сценария се повтори ............Адски се вбесих...
- Прикачени файлове
-
- povod.jpg (34.08 KiB) Преглеждано 1427 пъти
Колеги интересуваме дали има водорасли край Русе
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Да има
-
- вече хвърля и на тежко
Днес отскочихме на реката от 16.30ч до смрачаване. Кофти работа, водорасли, клони, закачки. Явно не уцелихме много и на място. Бяхме до устието на Лома срещу шлеповете, обаче липсваше дълбочина като че ли... Явно на това ниво там не е много за фидер. Иначе хищниците играят, колегата ги потормози известно време на спининг, но безрезултатно
При мен на фидера яко попове и клечораци
Сцепих се да сменям куки, май шест пъти, добре че бях подготвен. Накрая на свечеряване най-накрая заковах нещо по-стойностно - прилична мъздруга с красиви червени перки

Последва снимка, внимателно откачане и обратно в Дуная, та дано зарадва и някой спинингист /дано и той се смили над нея/...

Чудя се накъде за забия тия дни при това ниво

Последва снимка, внимателно откачане и обратно в Дуная, та дано зарадва и някой спинингист /дано и той се смили над нея/...
Чудя се накъде за забия тия дни при това ниво